72

анонимен

преди 11 години

До ***... "а бе а ***, къде са, шо не протестират?!"Вземи 20 тарелки кебапчета и само гледай :)

71

БГ

преди 11 години

Аз мисля че Волен поне говореше през всичките тези години за тези проблеми и за кражбите и за монополите и за малцинствата и за чуждото високомерие към Българите може да е малко луд но в тия размирни времена това може да се окаже че е добра черта.Когато демокрацията се изродява в една страна то национализма печели дивиденти това е натурална защита на обществото.

70

Анонимен

преди 11 години

CEGA...ERPetata NE TRIABVA DA SA 4YJDI.CENITE HA TOK PARHO I VCI4KO DRYGO TRIABVA DA CA REALNI!!!!

69

Анонимен

преди 11 години

Никой не знае какви щяха да са цените на ЧЕЗ, ако ЧЕЗ беше частно. Не вярвам да са по-ниски от сегашните на сегашното държавно ЧЕЗ, защото най-малко частните собственици на ЧЕЗ щяха да искат по-висока печалба. Друг е въпросът е, че частно ЧЕЗ не е изгодно и за България, защото при фалит на ЧЕЗ, половин България може да остане без ток.

68

Анонимен

преди 11 години

Ами лош стопанин е, ето протестите го доказват. Ако държавата беше добър стопанин, сега нямаше лиценза им да виси на косъм...

67

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ е 70% собственост на държавата Чехия. Значи на нас ни се обяснява, че "държавата е лош стопанин" ни се налага като аксиома- необорим факт, а чешката държава е добър стопанин, така ли? На правителството на Чехия ще му пука повече за България, отколкото на нашето? Поне си признават, гадовете продажни (нашите)

66

Анонимен

преди 11 години

ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ПОРЕДНАТА ОПАШАТА ЛЪЖА, ЗАЩОТО В ЛИЦЕНЗИИТЕ ИМА САМО ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ДРУЖЕСТВАТА, А ТЕ ЩЕЛИ ДА ИМ ПРАВЯТ АКТОВЕ ЗА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ.НЕ МОГАТ ДА ИМ ВЗЕМАТ ЛИЦЕНЗИЯТА , ЗАЩОТО ТОВА Е СЪВСЕМ ДРУГА БИРА.ПРОСТО БОКО ПАНИЧЕСКИ ТЪРСИ ИЗХОД ДА СИ СПАСИ КОЖАТА.АКТОВЕТЕ ЩЕ ПАДНАТ ВЪВ ВАС СЛЕД ТРИ ДНИ, ТОЕСТ В ПОНЕДЕЛНИК 25.ЦЕЛТА Е ДА НЯМА НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ В СЪБОТА 23 .

65

Анонимен

преди 11 години

Имам чувството, че всичко е с цел да се смени собствеността на ЕРП-тата :))

64

Буда-Будала

преди 11 години

Борисов каза, че ЧЕЗ ще остане без лиценз до вечерта на 19.02. Вече е 20.02 и няма отнет лиценз. Борисов е честен и не лъже хората.

63

Чавдар

преди 11 години

отдавна не бях чел по хубава новина...сериозно

62

аз до 73

преди 11 години

Хахахаха. Работят Българите добре и качествено! ХАХАХХАХАХАХ.. вицът на деня.Хай тек къде да развиват в България бре, ***? Това да косиш трева на магарето може да е хай тек само и единствено у твоето село, както е при 80% от Българското население.

61

Джанката

преди 11 години

Тва е истината, чужденците хай тек и технологии не развиват в България, тук сега им работим за жълти пари и им вършим мръсната работа - добре и качествено.Угаждаме им за кво ли не за да ни се подиграват с нас и децата ни, да търгуват със здравето ни и да се възползват от труда на доста поколения градили социализма - язовири, пътища, ел. мрежи и какво ли още не. Да линчуваме публично един за да видят останалите че всичко има граници и че като са в БГ ще живеят и се съобразават с нас , не с Европа

60

мангалите...

преди 11 години

а бе а ***, къде са, шо не протестират?!

59

Джанката

преди 11 години

Позволили са си да тероризират гражданите години умишлено, чрез нереално високи цени и некачествени услуги и т.н. Ако при толкова очевадни обстоятелства и злоупотреби не могат да се притиснат до стената, да си платят с лихвите и в пъти повече и правосъдието ще вземем в свои ръце, еи там на бесилката .. и като пример за другите да са. Ти знаеш ли що идват да инвестират в БГ, щото масово белгиици , холандци и т. се изживяват като новите колониалисти спрямо нас. Стига робство и тиранство..

58

Топлофикация Гадове

преди 11 години

Имам 230 лева сметка за декември и 208 лева за янури. Двустаен панелен апартамент. Миналата година беше до край и в двете стаи, а тази година само в едната и то не всеки ден е пуснато и то не до край. Миналата година сметката ми за 12.2011 беше 100 лева, а за 01.2012 беше 102. Значи по-малко потребявам и сметката ми е пове1е от двойна!? Пожелавам им *** всичките в бавна и мъчителна смърт, искренно!

57

до 67

преди 11 години

Ако ще плащаш,ще плащаш за тия дето си гласувал през тези 20- кусур одини на прехода,кой даде ЕРП-тата на измамниците,аз или БСП или тройната коалиция,ми ся "яжте салама и и ич дан ви пука че няма""*** народ-слаба държава"...и хич не ми се правете на ощипани госпойци,не аз ходих да гласувам за БКП,СДС,ДСБ и ДПС,кат сте си надробили кашата....ми сърбайте си я бе !

56

Джанката

преди 11 години

Кви неустойки бе ти ще ядеш точно, а това че са действали нагло арогантно и монополно съдирайки ни кожите. Че са действали против всякакви морални социални и др. интереси на държавата в която си въртят бизнеса, в абсолютен разрез с пазарната конюнктура и т.н. Само за това че съм плащала данък *** от 25% трябжа всичко да им вземат и като подаяние България да им купи по един билет за влака и да ги прати по живо по здраво. А това че са в основата на безредиците и уронване престижа на държавата?

55

пак ще го ядем

преди 11 години

от прибързани решения пак ще го ядем като с белене и онзи дето ще Пляскаше Руснаците , не искам аз да плащам за неустойки по договорите както и за белене !!!4години ги търпи сега вече ще вземе лиценза и после пак ние да плащаме щото ще ни осъдят и те като човека дето го уби с гранатомета!!!

54

Анонимен

преди 11 години

хора трябва да погнем и данъчните които ни съсипват с данък МПС дори заплашват да ти вземат колата а защо плащаме данък като сме затънали в дупки,няма маркировка и не се чисти зимата.И банките които смучат народа - в затвора всички

53

Анонимен

преди 11 години

Не само ЧЕЗ ами и златото и всички монополи бензина,всичко което Волен Сидеров ни повтаряше а ние спахме - сега излиза истина.Само АТАКА трябва да вземе властта и да вкара народа в парламента,да изгонят всички други партии,депутатите да са само 28 колкото области имаме и народната партия от обикновени хора - всичко друго е машинация и няма да успеем