656

eli

преди 11 години

Видяхте ли сутринта по Нова тв пострадалия човек, който разкри номера. Каза, че докато всичко е било спокойно, в един момент един от полицаите се доближил до групичката от футболни фенове и е казал: "мИНАВАМЕ НА ВАРИАНТ Б" и тогава изведнъж е започнала агресията, побоите, кървищата и арестите. Значи от една страна премиера и Делян Даобрев привикват спешно Пеловска и правят театъра с нея, а от друга страна ЦвЦв плаща на млади хора, някои от които може би още деца, за да извършват правокации.

655

до 791

преди 11 години

и как ще го спрем като рушим и с хаос?

654

Анонимен

преди 11 години

Някаой може ли да ми каже кои са тези лица на протеста?Питам,защото нито ги знам,нито ги познавам,а те говорят от името на народа.Организация ли са, какво.Някой ако знае моля да сподели.

653

До аллл

преди 11 години

Не бъркй отчаяните хора докарани до крайна бедност с *** ! Много хора работят на две места и не могат да си покрият разходите за сметки и храна - това е недопустимо за "демократична държава " ! Правителството се издтъни яко , верно е ,че и другите са същите - Време е за нов парламент и нова конституция иначе сме обречени! Да хазната е празна , държавата е по очи , но до тук стигнахме заради търпението си към една шайка кръвопийци от 23 г насам ! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ !!!

652

до 781

преди 11 години

нищо объркано няма при едните нямаше бомби ,запалителни течности , а другите бяха нападнати ,дълго провокирани и тогава отвърнаха , нима очаквате , да биете полицаи и те да си стоят ? По - явно доказателство - здраве му кажи . Просто нападателите са шайка *** и целта им бе да разделят полицията от народа ! Хората протестират справедливо и полицията е на тяхна страна - това е лоша комбинация за хутата и ще направят всичко това да не се случи - НЕ ИМ ГО ПОЗВОЛЯВАЙТЕ !

651

Килъра

преди 11 години

Maлеееееееее в неделя сигурно ще стане революция

650

аллл бънди

преди 11 години

Нямам нищо против мирните протести ,но питам,КОЙ ПЛАЩА АЛКОХОЛА ЦИГАРИТЕ И КАФЕТО ,КАКТО И ДНЕВНИТЕ РАЗХОДИ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА,ЩОТО ОТ ИНТЕРВЮТАТА НЕ СЕ РАЗБРА БЕЗДЕЛНИЦИ ИЛИ БЕЗРАБОТНИ НА ХРАНИЛКА СА.кой нормален,работещ човек може да си позволи да не ходи с дни на работа или да не ръководи бизнеса си.КОГАТО РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНАТА ЩЕ БЪДЕ КЪСНО ДРАГИ МИ СМЕХУРКОВЦИ.

649

аллл бънди

преди 11 години

Това ли е окървавеният герой на протеста пиян като дърво алкохолик,не можещ да се държи на краката си и фъфлещ ,че демокрацията е в опасност/показан по всички канали/.Ако е така аз предпочитам спокойна и трезва диктатура пред алкохолизирана демокрация.

648

Анонимен

преди 11 години

някои другари пак го удрят на пропаганда. даже и числа вадят :). абе като вадите числа що не покажете колко открадна семейство станишеви ? 1.7 мил евро за пр на БГ - една вечеря, имоти по морето за 5-6 лв квадрата 40 декара??? поправете ме ако бъркам

647

Анонимен

преди 11 години

на някои хора им харесва да чупят да се бият да създават хаос, такива хора са малко но за съжаление доста активни и буйни и понеже има и реален проблем се опитват да минават гратис. това полицията не трябва да го допуска, така че напълно ги оправдавам на полицаите. що чупят хвърлят камъни бой по канчето и това е. а предполагам на една част от тези хора им е било платено. като не им харесва правителството след 4 месеца има избори какъв им е проблема.

646

mitak

преди 11 години

Крадат ли от ГЕРБ?Крадат, та пушек се вдига. Да съобщим числата. За три пълни години управление на Станишев 2006, 2007 и 2008 година са похарчени както следва: 2006 - 18 267.402007 - 21 356.402008 - 25 315.90Общо - 64 939.70 милионаЗа три пълни години на ГЕРБ от август 2009 до август 2012 се е харчело така:от август до септември 2009 - 10 413.402010 - 26 715.402011 - 26 960.20от януари, до август 2012 - 17 698.70Общо - 81 787.70Разлика - 16 848.00 милиарда.

645

до ссс

преди 11 години

обясни ми кое е неумесното ? Защо във Варна няма таакива изтъпления ? Помисли малко , или и ти си от тези дошли за да създаваш хаос ?

644

Анонимен

преди 11 години

Бунт без политическо представителство е обречен на бавно но сигурно изтляване. Приказките, че не искали никакви партии, че трябвало да зачеркнат всичко от тези 23 г. подсказва тотална политическа и гражданска неграмотност, подсказва настъпването на лумпенизация! Да бъдат така добри организаторите да си сформират политическа партия или да си изберат някоя от съществуващите вместо да заблуждават хората. Демокрация има там, където има партии! Примери - всяка държава в ЕС!

643

55555

преди 11 години

Резултатите от арабската пролет са видни ,иначе добре стоящи икономически страни/споредкритерийте на региона/се сринаха в мизерия и няма никакъв изглед за подобрение.

642

Анонимен

преди 11 години

Бунт без политическо представителство е обречен на бавно но сигурно изтляване.Приказките, че не искали никакви партии, че трябвало да зачеркнат всичко от тези 23 г. подсказва тотална политическа и гражданска неграмотност, подсказва настъпването на лумпенизация!Да бъдат така добри организаторите да си сформират политическа партия или да си изберат някоя от съществуващите вместо да заблуждават хората. Демокрация има там, където има партии! Примери - всяка държава в ЕС!

641

Анонимен

преди 11 години

Пада ГЕРБ-добре и какво правиме на другия ден-анархия,кои идва,ще изгоним и малкото престрашили се да идват инвеститори.Нали на другият ден сиренето няма да е 2лв,нито тока и хляба ще сяа 2ст.Жестока манипулация и последиците от тази болшевишка революция ще я плащаме десетилетия,ако въобще ни има на картата.Щом Янко ментата дава изявления по телевизията браво.

640

ccc

преди 11 години

Ей че лесно ви изиграха с една шепа хулигани и разделиха полицаите от народа -това се случва всеки път ! Платени идват да създават хаос и после полицаите ви виновни ? Кой ще ги остави да безчинстват наволя ? Нима имаше ударен или бит преди това ? и това докара в ужас политиците , че полиция и народ ще се обеденят и веднага в ход влязоха групи дошли със запалителни течности , камъни и бомбички -и вие се подадохте на тази явна манипулация -опомнете се , не им се връзвайте на ефтините трикове ! Сигнализирахте за неуместен коментар

639

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

В София безработица няма, защото от там се Сваля властта.Цяла България ще гние в мизерия, за да поддържат живеещите сега у София горе-долу доволни.Обедняването ще бъде придружено с изкуствено ОбразУвание (обезграмотяване - обезличаване), и разделяне, и противопоставяне на различни общности у нас, с една цел - управлението им, като африканска колония, и постоянно източване на всички активи собственост на гражданите, с цел лично материално забогатяване на Колонистите - преДставителни ПолИтици. W.A.D. Времето Ви...Свърши.~2013!.~1<@>13$!.

638

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Демокрация у НаС...! "За враговете на демокрацията и републиката - смърт.Ако някой презре и отхвърли предначертаната държавна система демократска република и състави партии за деспотско-тиранска или конституционна [в смисъл монархична] система, то и такива ще се считат за неприятели на отечеството ни и ще се наказват със смърт." - Васил Левски - Каквото горе, такова долу.Каквото е било, това и ще бъде.

637

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Всеки ден ще е така, до Победата! Гражданите срещу представителните политици! Държавата на кого е, на Гражданите или на представителните политици! Собственика или наемателя, наглостта на представителните политици е безкрайна, както огромната им агресивност, алчност, лъжливост, неосъзнатост и егоизъм!