71

ДОЙДЕ ВРЕМЕ

преди 11 години

---facebook/GlasuvaiteДойде време разделно, идва този за който ние гласуваме! НЕ на ***, която представлява БСП..,ГЕРБ ги виждаме.. време е! Решението е едно АТАКА!

70

Анонимен

преди 11 години

Да върнат цените на цигарите

69

как е възможно

преди 11 години

как е възможно да има толкова заблудени хора, които да вярват, че вдянкофф е капацитет? Кадър е на ЦРУ И ДС. Задачата му бе да намали руското влияние и да прокарва успешно планът РАНЪТ. ПРЕДАТЕЛ за 30 сребърника.

68

Анонимен

преди 11 години

всичко е супер..само дето не ми е ясно кой ще наследи кабинета на следващите избори..то всичкото са маскари айде изберете си по приятната :)

67

shrek

преди 11 години

Никога не забравяйте, че Дянков стана министър само защото е племенник на Кри(Сталинка), която беше поканена за финансов министър, но предпочете да получава чисти европейски мангизи и ни набута тоя деградак и *** - племенника си Дянков.

66

Анонимен

преди 11 години

Сега е важно недоразумението ГЕРБ да изчезне завинаги, а ние дълго ще се червим, че сме допуснали да ни управляват чак такива ***

65

gogo

преди 11 години

До MLAD6ITOВсеки иска промяна... от 20 години. Ама не казва как да стане, важно е да изритаме правителството, а кой ще дойде после, въобще не е ясно.

64

ruseborn

преди 11 години

Във всеки град да се организира движение наречено Бъдеще за Русе Бъдеще за София и т.н. После те ще прорастнат и обединят в ПП Бъдеще за България Това е единствения път да си намерим НОВИ кадри, милеещи за страната и гражданите й. НЕ ЧАКАЙТЕ!!! Не губете време а действайте!!! Не свалим ли Бойко Борисов веднага, до юли ще омете хазната и няма да има и стотинка за заплати, пенсии. училища, армия, полиция и здравеопазване!

63

Анонимен

преди 11 години

Всеки около 50 г. български счетоводител, работил в завод или частна фирма с 50 -100 работници щеше да се справи много по-добре от Дянков с финансите на страната!Два пъти се парихме от велики западни възпитаници - Милен Велчев и Симеон Дянков! Трети път не трябва да има финансов еничарин, обучаван извън България!

62

Анонимен

преди 11 години

Дянков ще остане в историята като най-некадърният и мразен политик.Лошото е ,че и ние бяхме свидетели и потърпевши от геноцида му към българския народ.

61

Чукчи

преди 11 години

Дали е много умен човек, се разбира по последиците от неговото управление, а не според твърденията на симпатизиращи или несимпатизиращи. Тоест, има обективна, а не субективна преценка.Ако Борисов се е съгласявал, или пък обратно - ако Дянков се е съгласявал, значи и двамата не са били особено умни и далновидни. А имаше начин - дори не да се стимулират, а просто да се оставят обикновените хора да работят спокойно БЕЗ да се рекетират законно от чиновниците с всякакви напълно измислени санкции

60

Анонимен

преди 11 години

Hora poglednete vijte kak sergei i dogan vi se podigravat te ni6to dobro ne mislat za nas balgarite te samo mislat kak da se dokopat do va6te pari

59

Анонимен

преди 11 години

Poglednete se da se vidite kolko ste sme6ni idete v energoto a ne po ylicite

58

Анонимен

преди 11 години

Sergei i dogan pravat taka 4e naroda da se bie a te da se smeqt v tehnite zlatni ka6tyrki kakto v siria libiq

57

Анонимен

преди 11 години

Za6to se biqt horata

56

Анонимен

преди 11 години

Dqnkov e mnogo ymen i balgarina nemoje da go razbere tova jalko

55

Анонимен

преди 11 години

''Що е то социализъм и има ли той почва у нас?''Е, отговора го дават хората днес.Слагайте минусите, но помислете все пак.

54

Lumpeni

преди 11 години

В момента само ***, футболни агитки и анархисти са навън...........

53

Анонимен

преди 11 години

Този трябва да спи в ареста в една килия с Октай Енимехмедов !!!

52

Динков

преди 11 години

Споделям мнението, че Дянков е един от малкото министри които си вършеха добре работата. За съсипването на малкия и средния бизнес има известно отношение,но не той докара чуждите ЕРП - та, чуждите търговски вериги, чуждите мобилни оператори, чуждите монополи и др. чужди. Всички тези чужди намалят паричната маса в страната (изнасят парите казано по-простичко), а ние сме във Валутен борд. Сега много трудно ще ги изгоним тези чужди. Мисля, че това бе глупавичко от страна на 'бат Бойко.Ицко