34

Анонимен

преди 11 години

До Още един за ... Съгласен, но той, както и хер Флик са тайни граждани на САЩ. Колониалната ни администрация няма права да ги екзекутира. Банковата премия на хФ е над 44 милиона на месец. По един милион за всяка пъпка. Поддръжника на корабокрадеца Мишков едва ли ще си бега беден.

33

Анонимен

преди 11 години

изтриха един коментар,пък нямало цензура

32

Бедната бабка

преди 11 години

Не София, а ционистите от ГЕРБ. София през 1985 година гласува резолюция, че Израел е държава терорист. Никой не си пъха главата да му я пощят, а трябва да вика "брич-брич"/става дума за терористите които си главите, като крастави магарета/.

31

х

преди 11 години

до 33Ето един човек в когото няма лукавство!Добре му каза!

30

за 30

преди 11 години

Само,че истински Израел днес са приелите Месията си евреи и всички по света приели Го също за Господ и който не Го приема или проклина прави това на истински Израел.

29

Анонимен

преди 11 години

Ной,в Тора пише още много неща.Чети братко,дано вденеш нещо...пм

28

Пилат

преди 11 години

Действително,това е едно от най-големите предателства на такова високо на нацията като се има предвид измиването на ръцете на ЕС с България и кой знае какви бъдещи последствия.

27

Ястреб

преди 11 години

Важното е да обслужваме еврейските интереси. Библията казва "Благославям този, който служи на Израел и проклинам този, който му се противопоставя!" С една дума, пред господаря, на роба челото е плътно на земята игъза високо във въздуха!

26

х

преди 11 години

Рано или късно Истината ще излезе наяве!

25

Анонимен

преди 11 години

Небългарското ведомство на Младенов може да пледира каквото си иска,но останалите страни от ЕС не мислят така.Всъщност на иранците им зад гърба им стои Китай с огромния си вътрешен пазар и нарастваща военно-политическа мощ,Русия ,Ливан,по-голямата част от Ирак е шиитски ,легитимната власт в Сирия,страните от Латинска Америка, и пр.

24

Още един за ...

преди 11 години

Оставка и съд за хомосексуалита евреин Младенов!

23

Анонимен

преди 11 години

Съд за мекерето Николай Младенов!

22

Анонимен

преди 11 години

Като гледам как външния ни защитава яростно еврейско-американския интерес пред ЕС ,се чудя тая държава кога стана колония.

21

Анонимен

преди 11 години

Народе?! Трябва да не допуснем този мръсен ционистки предател Младенов, който по недоразумение представлява държавата ни навън, да се върне в България, без да бъде линчуван и изгонен позорно. Такова предателство никой не си е позволявал. За него потупване по рамото- за нас война и атентати!Това ни чака!

20

АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

tezi koito trqbva da se izgonqt ot bg sa sionistite ot administraciqta i ot vsi4ki darjavni postove. tuk e Balgariq be ***, ne vi iskame ve4e tuk

19

До 17

преди 11 години

Всичкото много хубаво ама как разбра , че 80% от България подкрепя хисбуласите . Аз си мисля , че точно обратното.

18

Анонимен

преди 11 години

Копелет с ГЛАВНИТЕ букви се оказа и фен на Хизбула . Амин :D

17

х

преди 11 години

до 15А ти слушай Господ какво ти казва,другото са просто мнения...

16

ГОЙ - АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

СЪГЛАСЕН СЪМ, ЧЕ ГЕРБ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЕДИНСТВЕННИТЕ ЖИВЕЕЩЕ В БЪЛГАРИЯПРЕМИЕРА СЛЪНЦЕ БУДА I - "АЗ СЪМ ДЪРЖАВАТА"ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР - СИН НА ГЕНЕРАЛ ОТ ДС, ЦИОНИСТСЛУЖИЛ В ИЗРАЕЛСКАТА АРМИЯДРУГИЯ ЦИОНИСТ ШИМОН ДЯНКОВПОНЕ НЕГО ИЗДУХАХАНО ГОСПОДА вие НЕ СТЕ БЪЛГАРИЯВИЕ НЕ СТЕ ДОРИ ЦЯЛАТА ОЛИГАРХИЯ НА МВР-ДСТАКА, ЧЕ ЗЪГЛАВИЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕЦИОНИСТКАТА ЧАСТ НА ОЛИГАРХИЯТА И ЦИОНИСТКИТЕ МЕКЕРЕТАСА ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ХИЗБУЛА ЗА ТЕРОРИСТИЧНA~80 % ОТ БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ ХИЗБУЛА

15

х

преди 11 години

Съгласен съм,че Младенов трябва да отговаря пред закона за национално предателство!