10

МЪРСЕН КОМУНИСТ

преди 11 години

"При претърсването в домовете и автомобилите на задържаните, антимафиотите открили канабис, кокаин, хашиш, семена от канабис, пликчета за дози, електронна везна и счетоводство от продажби на наркотици, 18 мобилни телефона, лаптоп, 2 въздушни пушки, 2 газови пистолета, договори за охрана на заведение." телефоните и лаптопите ЗАБРАНЕНИ ЛИ СА ? *** ЧЕНГЕТА!

9

МУСТАФАР

преди 11 години

НЯКОЯ ЯДРЕНА РАКЕТА И ДНК ОТ ОСАМА БИН ЛАДЕН КАК НЕ СА ОТКРИЛИ ?

8

Анонимен

преди 11 години

Намериаме лайлонови пакетченца... Те обосновано може да се предположи, че лайлона се използва изключително единствено и само за опаковка на "дози"... С въздушните пушкала явно са замисляли некъф тирористичин актъ. Ай вай ай вай. .... Цвинокио бива ли тъка да прайте през просото по един абсолютно безмислен(нагласен) начин. Нали ако щяхте да "разбивате" щяпте да ги заловите с килограми наркотик. Ся кво ? Прибрахме ги и ги пуснахме, но се пофалихме по медиите...

7

Луд

преди 11 години

Винету и Спартак не можаха ли да измислят нещо по умно!!!!

6

БОГ

преди 11 години

А,НАЛИ ПОДЛОГАТА НА ЦВ.ЦВ.-г-н. ФЛОРОВ БЕШЕ КАЗАЛ,ЧЕ БАРЕТАТА ВЕЧЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЛ С ДРОГА ???!!!! КАК ДА Я РАЗБИРАМЕ ТАЗИ АКЦИЯ ТОГАВА?

5

УТРЕ

преди 11 години

ЩЕ ГИ ПУСНАТ

4

ooooooooo

преди 11 години

Те сега започват да ви щракат белезниците ..комунистически мутри

3

Анонимен

преди 11 години

Ахахаха...откритото вещество пак не ни казват колко грама е за да не се излагат и да не им се подиграваме. Открили са семена от коноп. Открили са найлонови пликчета, които са страшно доказателство. Въздушни пушки, които не са забранени. Газови пистолети, които не са забранени. И за какво ще ги съдите и какво сте разбили ? Че притежават кантар ли ?

2

Анонимен

преди 11 години

Bravo,neka vseki da si var6i rabotat.

1

Анонимен

преди 11 години

и кво ще стане