137

Анонимен

преди 11 години

КРАТУНО ПРОСТА.ТИ СПА ЧЕТИРИ ГОДИНИ СЕТИ СЕ ДА "ЗАСЕДАВАШ"....*** ДЕБЕЛОГЪЗ.

136

АТ

преди 11 години

Тиквата да си готви оставката!

135

2

преди 11 години

само простотии никакви остъпки на никой особено на югославяните .за какво е им евросъюза като живеят още в югославия

134

Анонимен

преди 11 години

Защо трябва да се легитимира тоя диктатор Груевски. За какво ни е магистрала до сърбоманското село Скопие. Абсолютни глупости. Сега пак ще почнат да тормозят българите там. Тъкмо бяха напълнили гащите.

133

революция

преди 11 години

Бойкото още не му е ясно кво го чака тръгнал на разгодки

132

Burg

преди 11 години

Тиквааа,тиква, хората пари нямат за хляб той пак ще строи магистрали.С какво да зареждат колите си хората, та да карат по чудните ти магистрали?С гориво по 3 лева от авера ти Златев?Или да обясним на една баба как да си плати тока 160 лева със 150 пенсия.ГЕРБ си отива и това е сигурно.Дано се оправят нещата в държавата за нашите деца,че за нас май вече шанс няма.Колко родолюбив трябва да си за да издържиш този политическо-държавен геноцид?!?

131

Банциг

преди 11 години

До Анонимен И смъртни присъди за 2-та милиона убити по заповед на техните господари

130

Анонимен

преди 11 години

Познай коя ще бъде прецаканата страна.

129

Анонимен

преди 11 години

Трябва да сме трезви и точни: СДС излязоха с най-точна формула, за да се оправи положението с тока:1. Виновните пред Темида - Костов, Милко Ковачев, Царя, Кунева, Р.Овчаров и Доган, тези и условни да получат, но не вярвам, трябва народен съд за крадците от ДСБ, НСДВ, БСП, ДПС и ГЕРБ. Директно в затвора и да идва пречистеното СДССДС трябва да управлява, защото там останаха чистите хора, експертите, не мутри, олигарски и комунисти, тези последните са в Единство на Мартин, дето жена му е във Външ

128

Защо сега уВардарско

преди 11 години

Бат Бойко се държи като Садам,Асад и Кадафи.В България ври и кипи,ако не се стабилизира положението вървим към обстановката от декември 1996,януари 1997 г. сещате ли се?Май тогава бяхме на ръба на гражданска война.Боко вместо да ходи да се мазни на сърбоманския крадец-бизнесмен,родоотстъник с български корени от Егейска Македония-Груевски,да вземе да стабилизира положението в страната-да разкара монополите, да падат глави.Засега хората ги замерват само с яйца, ама то и в Сирия бе така в началото

127

ВУТЕ

преди 11 години

Наи-после народа се пробуди !Наред е "ЛУКОИЛ" !Монополите да се сринат!ЕРП-тата-аут !Каде са синдикалните организации ?-Сега е момента !!!

126

тиквата

преди 11 години

Боко научи първо че това не е държава ,а част от България и гледай българите ,а не крадци на история

125

Анонимен

преди 11 години

До kolanЕдиници ама с големи езици ...

124

Анонимен

преди 11 години

От днес България не е същата

123

ДЕМОКРАТ

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ ГОРИ, А НАШ *** ТРЪГНАЛ НА РАЗХОДКА В МАКЕДОНИЯ. НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ПРЕДЛОЖИ НА МАКЕДОНЦИТЕ ПРЕДИ ПРИЕМАНЕТО ИМ В ЕС ДА СТАНАТ БУДИСТИ.

122

БМ-13

преди 11 години

Заседание на Министерски съвет в изгнание. България не иска БУДА да управлява.

121

чарли

преди 11 години

Браво Бойко барай си макарите в Македония,*** го народа направи му още две отсечки и това е.

120

Castor

преди 11 години

Тиквун да не търси политическо убежище в Македония?

119

Димитров

преди 11 години

ЗАЩО ПРАВИМ МИЛИ ОЧИ НА МАКЕДОНЦИТЕ, ВМЕСТО ДА ГИ СВРЕМ В МИША ДУПКА?ТЕ МНОГОКРАТНО СЕ ОТКАЗАХА ОТ ПРОИЗХОДА СИ! СРАМОТА !!!

118

Скопка

преди 11 години

Кажете името на наш управник който е избягал от страната когато тя се тресе от недоволство срещу управлението му или е във война и него го няма.Та така той утре ще ни остави сами и на бойното поле.Да си ходи Бойко при Буда.Никога повече крадци от ГЕРБ.Дали е намерил на сметка някое празно апартаменче за Цецко да си купи.