266

Анонимен

преди 11 години

Наглите и безочливи муцуни от БСП искат пак да лапкат и да крадат . Ама тя мечката играе според тоягата, *** народ - бандитско управление .

265

Столичанин

преди 11 години

Само като си помисля, че може Р.ОВЧ пак да влезне в управлението и ми пролошава...

264

syщност

преди 11 години

Нахалство, безочие, глупост, коварство, дебелоочие, пердесис( на турски?)= бкп(бсп)

263

Анонимен

преди 11 години

ГАЛЕВИ СА БОЖИ КРАВИЧКИ В СРАВНЕНИЕ С ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК - Р.*** ...

262

аман

преди 11 години

ДОКОГА ХВАЛБИ БЕ УБИЙЦИ

261

Е, КАК ,БЕ....

преди 11 години

...ПО ПАМЕТНИЦИ , ПАНАХИДИ , ЧЕСТВАНИЯ , ПЛЕНУМИ , ПОГРЕБЕНИЯ , КОНГРЕСИ И ВСЯКАКЪВ ВИД "ПРОСТОТИЙ С МНОГО ПРИКАЗКИ"----КОМУНИСТИТЕ СА НА ПЪРВА ЛИНИЯ!!НЕ СТЕ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ???!!!!ТЕХНИТЕ ПАРТИЙНИ "ШОУ-ПРОГРАМИ"---СА НЕНАДМИНАТИ!!ПО ВРЕМЕТО НА "СОЦА"...ДАЖЕ ПУСКАХА "ЕСКВИЗИТНИ СТОКИ "--ЗА РАЗНИ ПЛЕНУМИ И КОНГРЕСИ ..ХА,ХА,ХААА.!ПОСЛЕ ВИДЯХМЕ ---ЧЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ "ЕСКВИЗИТНИ СТОКИ", СА КУПЕНИ ЗА ЖЪЛТИ ЦЕНТОВЕ ОТ БИТАЦИТЕ НА ЗАПАДА---ТАКА ЛОРА ВИДИНЛИЕВА И ДРУГИ *** ..СТАНАХА "БИЗНЕСМИНИ"!

260

Българин

преди 11 години

Р.ОВЧ-върви на майната си мръсен червен ***.Можеш да вземеш с теб и Вальо Топлото.

259

Мен

преди 11 години

А паметника на управлението им мже да се достори на Бузлуджа - летящата чиния е там, статуи на Батко, Братко, Масларова, Р. Овч (с място за много венци под него от руснаците), Гоце застрелва архар и т.н. На *** им е много къса паметта.. както винаги.

258

Дядо Петър

преди 11 години

"Титаничната битка" на Рапона със СтаниШеф и Доган е най-долнопробно шоу за оли-го-френи.Които все още не са разбрали, че БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, РЗС, Атака са глави и главички на ВСЕ СЪЩАТА ЧЕРВЕНА ХИДРА.От която не можем да се отървем вече 23 години.

257

Debora

преди 11 години

Управлението ни беше висш пилотаж, заяви Румен Овчаров**Абсолютно точно! Ако се има предвид перфектно изработените схеми за кражба от народа , управлението Ви отива на първо място в историята наБългария !! Моите "поздравления" !Това не всеки го може ! Необходими са много знания и безупречни умения.

256

Анонимен

преди 11 години

Р. Овч. в затвора ще се радва и на малки и на по голями!

255

Кошевой

преди 11 години

Румчо Баранов и аз имам идея за паметник и музата ми за него си ти самият.Първо имаш стойка на безмоторен летец понеже си управлявал висш пилотаж ама на тренажор,ще ти облечем една раирана пижамка защото ти я заслужаваш откакто си във властта и ще държиш в ръката си една стрела с която се изобразява високо напрежение защото си пълно копие на енергийната мафия.Щял да бъде пак пръв а не вижда ,че те неговите вече не го искат и са му дали червен картон.Нагласи си раничка с един кат дрешки.

254

Анонимен

преди 11 години

Не знам на калинка дали ще направят паметник но да си вдигнат паметник с октопод друг бсп не заслужават. А точно р. овч. няма никакво право дори да приказва, боса на енергийната мафия. Заради този мушморок плащам такъв ток.

253

Анонимен

преди 11 години

Извинете,в няколко статии ще цъкна copu-paste,но това е хубаво да се знае..offnews.bg/index.php/157418/diana-koyato-podpali-bunta-tolkova-hora-ne-sa-se-nadigali-ot-1997-a

252

Анонимен

преди 11 години

ПАМЕТНИК НА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ???????????? НИКОГА- САМО СЪД И КИЛИИ !

251

крокодилски сълзи...

преди 11 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...

250

Дс

преди 11 години

Десните ще докараме левите ама и те няма да ни пуснат във власта.

249

Р. Овч.

преди 11 години

Няма енергийна мафия,има монополи.

248

ДНЕС-11М00ч

преди 11 години

Хора,не се страхувайте!!!Медии,правителство,мафия,монополи...всичките ги чака време разделно!Всички те треперят от нашия гняв!Скоро ще им покажем как реве българския лъв!ДНЕС в 11.00 Ви чакаме по улиците на Българските градове!Да живее България!

247

мафия

преди 11 години

17 ФЕВРУАРИ 2013Ще бъде паметна дата.Дълбок поклон пред Нациолналните Герой на България.Приемете нашите ИЗВИНЕНИЯ, че търпяхме до днес!СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ за полит-мафията, второто