13

Анонимен

преди 11 години

Абе тия що си мислят, че някой е приритал да ходи на мухлясалия им остров?! Там отиват разни от най-калпавите места по света. Има и малко БГ *** и млади неудачници. Вторите обикновено се връщат след година-две престой, като осъзнаят за какво става дума. Да напускат ЕС и да престанат да шумят! Нито метричната система приеха, нито еврото, нито принципите на обединението. Ами то не може само да изнасят безмитно стоки. Трябва и да дадат нещо.

12

ХА ХА ХА

преди 11 години

ХАЙДЕ ***(турци) отпътувайте

11

до 3

преди 11 години

...ама Гею като дойде, със сигурност те няма :)

10

анонимен

преди 11 години

Западняците не знаят от кого да се боят. Напълниха държавите си с араби, индийци и всякакви ***. В сравнение с тях българите сме приказка. В Брюксел е също пълно с арабели. Нямам желание да ходя там! Дано България не влезе в Шенген иначе и ние ще заприличаме на ориента със забрадените булки!

9

до 1

преди 11 години

Изброй тези лесни начини за влизане в САЩ

8

Анонимен

преди 11 години

Какво ще правят хората с правата си, как ще ги упражняват т.е. къде ще работят и къде ще живеят, това си е лично тяхна работа. Великобритания все говорят, че имат проблеми с дефицита си. Дали той няма рязко да се увеличи, ако завалят съдебни присъди за дискриминация ? Ако онзи *** от европарламента има пари да си плаща глобите за казаните от него простотии, то англичаните не вярвам да имат. Ще заприличат на клошари от глобите наложени от ЕС, никак няма да е красиво.

7

anonimen

преди 11 години

ami pravi sa xorata ,predstavete si vie 4e u nas plapnat vietnamci i zaemat i bez tova malkoto svobodni rabotni mesta vie kak 6te reagirate

6

valya.doncheva

преди 11 години

Шубето е голям страх. Хе-хе-хе-хе!

5

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХХА УМРЕЛИЯ ОСТРОВ ПЪЛЕН С ГРЪЦКИ И ЕВРЕИСКИ ИЗМЕТИ...........

4

Анонимен

преди 11 години

Не 70 000, ако желаят и 200 000 могат да отидат, това е само едно от стотиците им права. Какви ограничения през 2014г. в ЕС ??? Този психар-популист кмета на Лондон ли ще променя правила от 1957г.? Много насериозно се взеха тези британски политици. Не че ще има каквато и да било "армия" от нови емигранти в тази безперспективна страна, но няма нужда да се големеят на нашия гръб. Ако им стиска нека да сложат някакво ограничение за нас, да ги осъдим пред целия свят за дискриминация.

3

Анонимен

преди 11 години

*** едноточкова калинка:Докато Будю е на власт/да пребъде името Му/от България не мърдам!

2

Анонимен

преди 11 години

..ама кво ме интересуват румънците,да не би тях да ги интересува за мен?!

1

Анонимен

преди 11 години

Кой е умрял за тая ислямизирана дъждовна дупка Англия, когато да се работи в слънчевите Съединени Американски Щати става все по-лесно и изгодно.