115

Една

преди 11 години

Хора четете ако това е вярно ето къде отиват парите ни.cez.bg/edee/content/file-other/bulgaria/sonya/prices-electricity/formirane-na-cenata_cez.pdf

114

еГАТИ

преди 11 години

Що ни правят на ***, нали Борисов (БУДА) е сложил за шеф надзорния съвет на ЧЕЗ Митко Стефанов - Каратиста негова мутренска дружка и там се краде от герб по мутренски ежедневно. Същия Митко каратиста управлява и Левски ФК и затова Боци извива ръцете на газпром за спонсорство

113

Анонимен

преди 11 години

НАЛИ ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ДОЙДЕ КАТО МИНИСТЪР ОТ ЕОН- ЗАЩО НЕ ИМ ОТВОРИ ОЧИТЕ КАК СТАВАТ ДАЛАВЕРИТЕ ? ИЛИ И ТЕ СА ВЪТРЕ ?

112

кгнсгдсскдк

преди 11 години

Мениджърите на тези компании са едни от най-добрите, това е ясно. Добре платени по тази причина - това също е ясно. Е как те няма да намерят вратичка в закона и да я използват? Добрев и Янето "стряскащи данни" намерили? Какви - че законите ви са правени от *** в парламента, които преди това са имали квартални магазинчета и това им е целия финансов опит? И стряскащото е, че тия профита намерили вратички? Сериозно?

111

!?!?!

преди 11 години

До От Австралия(Сидни) и до ФасулАбсолютно сте прави! А аз пък ще попитам - каква е тая скорострелна проверка на такова огромно търговско дружество! Или по-точно - на 4 дружества? За няколко дни, проверяващите с вентилатор ли разлистваха документите? И като приключи такава проверка, има си законен срок за оспорване на резултата и обяснения!Делянчо опитва да хвърля прах я очите ни! В стил "Вальо Топлото" - виновни няма и всичко = по старому!Скрий се, ***!

110

„Ханку Брат

преди 11 години

Тия ЕРП-та ги доведе НДСВ и Симо, после те се "затвърдиха" като "златна мина" при Тройната коалиция...Интересно е чий ще е "чадърът", който е бдял над тях

109

Анонимен

преди 11 години

А аз се чудя чий го крепеха досега тези "министри и сие" та чак след протеста се разбра че имало нарушения. То където и да пипнеш в тази държава смърди. Ама нали е ясно, то тези преди нас са виновни.

108

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

ЗАМАЗВАТ ВИ ОЧИТЕ като на куклен театър малко детеИ да променят "вратичката" поръчките които ще пуснат ПАК ще ги спечелят "правилните" хора. Най малкото те самите ще си напишат условията като за тях сиА вие ще лапате мухите будали.Това е часна фирма, няма държавен дял тука и има право да си слага цени квито иска, свободен пазар - ако искаш НЕ купувай, ако мислиш че е скъпо направи си ти ЕРП и печели и ти никой не те спира

107

Фасул

преди 11 години

Глупав въпрос, но... по коя сила, и какъв е този закон, който да задължи частна или чужда държавна фирма, да раздава нещо с обществена поръчка?!Логично е, когато парите са си техни, да правят с тях, каквото си искат!(ни най-малко не защитавам ЧЕЗ или друг *** от ранга)

106

KALIN

преди 11 години

DOBREV ,TOTIO MLADENOV ,DIANKOV TOVA SA ANTI BALGARI ! VAZMOZHNO NAI BARZO TRIABVA DA GI IZRITAME TEZI NEGODNITSI! KAK MOZE DA SPRESH INVALIDNITE PENSII NA HORATA KOITO NA TEZI 150 LV RAZCHITAT DA NE UMRAT OT GLAD ! TOVA E GENOTSID SRESHTU BALGARSKIA NAROD!

105

дупесто лице

преди 11 години

ако народа знае какви ги вършите ще ви удави в собствените ви ***, нагли ***

104

777

преди 11 години

По-добре късно, от колкото никога ! Много неща трябва да се оправят ! Хората не трябва да спират с протестите ! Не ги ли гледаме какво правят резултата е ясен ! Тази новата на ДКЕВР хич не и вярвам , имам чувството ,че ще е голямо разочарование за всички !

103

Анонимен

преди 11 години

До до 108Явно сте от едно отборче -ЧЕЗ и двамата тарикати.И понеже също съм бил там знам за какво става въпрос като заплащане.НЕ ПО СТО КИНТА А ПО ЕДНА ЗАПЛАТКА ДАВАХА ПЛЮС ЗА КОЛЕДА ,ОТ ПАРИЧКИТЕ НА БЕДНЯЦИТЕ - БЪЛГАРИ. А ЧЕХИТЕ КОЛКО СА ВЗИМАЛИ -ТЕ СИ ЗНАЯТ.А МАНГИЗИТЕ ОТ ПЛАЩАНИЯТА НА СМЕТКИТЕ НА ХОРАТА ГИ ВЪРТЯХА В ТРИ БАНКИ ВСЕКИ ДЕН ДА НЕ МОГАТ ДА ГИ ХВАНАТ КЪДЕ КВО ИМА.

102

Veselin

преди 11 години

Първо беше на разсрочено плащане, но като видяха хората, че ще ги гонят и сега предлагат ушким компенсиране на начисленията :).Най добре да си ходят, както Албанците ги изгониха ,после се чудим защо са ни такива заплатите, тия "инвеститори" изнасят милиярди печалба в чужбина и добре знаем какви пари получаваме :), така покупателната способност намаля значително и парите в обръщения намалят .Прости са нещата, но икономистите ги усложняват .

101

сб

преди 11 години

Крият се като мишки зад гласуван от тях имунитет. Ще гласувам ако премахнат имунитета си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100

сб

преди 11 години

Защо го допусна , Добрев? Затова ли те избра народа?

99

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Рояци от Калинки и Колорадски бръмбари, поЛазиха наВред из Страната.Големите политически лисици Винаги получават лъвския пай.Лошокачествената храна разболява хората - лошокачествените политици разболяват Обществото.Може да сте номер едно и пак да сте Последни.Злоупотребата не изключва Употребата.Условие, без което не може: непременно Условие - Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост?

98

Що така бе Миме

преди 11 години

Къде бяхте до сега .Трябваше народът да пропищи, И какво от тук нататък. Кучето си лае,керванът си върви. Ще повикаме, и отново ще си теглим хомота,защото управляващите нехаят за нас и все повече се оплитат в лъжите си.

97

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Каква отговорност носят представителните политици, че с такава готовност я поемат, цялата отговорност - Отговорът е една Голяма, пълна с въздух отговорност, наречена - Политически Представителен Балон.Представителните политици не носят никаква отговорност, а само Манипулират Гражданите с цел - представителни политици да "спечелят" и следващите "избори".Защо, елементарно е - Чрез Представителните Избори, представителните политици изземват законната власт от Гражданите.Без възможност след това за Постоянен, Пълен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите.И по този начин, това пълно Безумие се

96

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията?