65

Цеца Крадлата

преди 11 години

с прякор "Цеца Секса" /според американските грами на посланник Байерли/ да излезе да обясни на хората колко стотици мегавати "Зелена енергия" притежава. Още когато нейния стана министър-председател заяви, че това е бъдещето. Явно е предвидила каво ще разпореди министър-председателя на България

64

Анонимен

преди 11 години

Страшна бъркотия настана,ей.В мръсотия ли живеем или така ми се струва?Където и да ровиш все кал излиза-злоупотреби,корупция,шуробаджанащина,конфликт на интереси и все от тоя сорт.И заради тия ни рисуват като ***.Явно имаме сериозна нужда от обезпаразитяване.

63

Анонимен

преди 11 години

Пинцове с пробити джобове ВОЙ НА ГЛАДНИ ЧАКАЛИ

62

ТАКА Е 73..!

преди 11 години

Много *** има в "соц-***"......НЕ МОЖЕШ ГО ИЗРИНА ЗА 4-ГОДИНИ.ТРЕБВАТ ОЩЕ 4....поне!!!!!!!!!

61

а сега де...

преди 11 години

Едно време коато Кунева затваряше главата за атомната енергетика в БГ,,ни се обясняваше че нямаме нужда от АЕЦ защото сме щели да бъдем най-големия енергиен оператор на Балканите за разпределяне и пренос на ел.енергия и от там ще потекат "реки от пари".Отделиха ЕРП от НЕК и после разпродадоха дяловете на чужди компании. Енергийният балон се спука и сега народът плаща за "голите обещания" на политиците и тлъстите им комисиони.

60

Анонимен

преди 11 години

МНОГО *** ЗА ЕДИН МАНДАТ НЕПОСИЛНО ДНЕС МАЯ ПЧЕЛИЧКАТА СИ РАЗКРИ ВСИЧКИТЕ КАРТИ КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ИЗБИРАТЕЛНО

59

Анонимен

преди 11 години

TOVA GOVEDO NA SNIMKATA VZIMA ZAPLATA 100 000 LEVA NA MESEC!!!!!!!!!!!!SHUT U GUZO NA GADINATA!!!!!!

58

ПРАВ СИ 63!

преди 11 години

НЕОБХОДИМИ СА ПОНЕ 40-бр.ЕРП-та /частни/ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!Регламент с различни производители ----НАПЪЛНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА!СПЕЦИАЛИСТИ ИМА ДОСТАТЪЧНО!

57

Анонимен

преди 11 години

САМО БОЙКО ДОВЬРШИ ГИ ЧЕРВЕНИТЕ ПРИНЦОВЕ

56

Анонимен

преди 11 години

BOCE, OTIVASH SI , BOCE!!!!!!!!!NARODA TE RAZBRA!!!!!!!!!!!!!VTORI MNDAT 6TE GLEDA6 PREZ KRIV MAKARON NA KUKUVO LIATO!!!!!!!!!!

55

До питам

преди 11 години

Човече,Роков ти го каза-да си сготвиш манджата при по-ниско напрежение ти трябва по-дълго време през което електромерът ти цъка.Ако искаш по-научно виж в интернет обяснението на закона на Джаул-Ленц за количеството топлина отделена при протичане на ток през резистор(съпротивление),което е всеки реотан и връзката му със закона на ОМ.Исках да го напиша тук,но огранияението за писане не го позволява.Надявам се да съм ти била полезна.

54

ОСТАВКА , ОСТАВКА !!

преди 11 години

Разбрахте ли сега основната причина за скъпия ток , на нас са ни давали ток от най-скъпите централи за да може фирмите на Бойко Борисов да изнасят евтиния ток и той да трупа милиарди в чужди банки на гърба на най-бедните хора в държавата , ОСТАВКА , ОСТАВКА , ОСТАВКА !!!

53

СТРАНЕН ВЬПРОС

преди 11 години

ЗАЩО ЕРП ТАТА СЬБИРАТ ПАРИТЕ КАТО ПО ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ОТ ТЯХ СА ЗА НА НЕК А ПРЖЕНТА НА ФИРМИТЕ КОЕТО КАЛКУЛИРАТ СМЕТКИТЕ СТАНАХА КАТО АРАБСКИТЕ ПРИНЖОВЕ С ПЕТРОЛЕН КЛАДЕНЕЦ

52

Анонимен

преди 11 години

Трябва да почнем да мерим напрежението и ако е под 210 волта /толкова било допустимия минимум/ да ги съдим за неспазване на услугата и да не плащаме нищо. А напрежението е навсякъде извън стандарта.

51

Анонимен

преди 11 години

Какво значи това? Ако не ги бяха хванали,щяха да си траят ,така ли? Това е престъпление.Вземете им лицензията и вън. Гадове крадливи. Махайте се от България!!!!

50

до 50

преди 11 години

Виждам, че ретроградните БСП кадри не спят. Опитват се да ловят риба в мътна вода. Има една риба викат и балък която наистина се лови в мътна вода. Не насочвайте енергията на протестиращите в грешна посока. Това дали една фирма е държавна или частна с нищо не решава въпросите за монополните цени. Единствено създаването на правила за конкуренция решават въпросите с цените. Виждате какво стана с телекомите когато станаха няколко броя и когато им наложиха правила от ЕС. Цените паднаха драстично.

49

anonimen

преди 11 години

pri pologenie 4e ni varnat parite koito yg sa investirali moge i 2 br. АЕЦ da si napravim,4e onezi kadeto sa pravili iz4isleniata sa samnitelni s kolko sa zavihili cenata

48

Анонимен

преди 11 години

54-ти, ти що си мислиш че в "богатия" Запад е по-лесно а ......Ех, колко наивници има в България, въпреки че минаха 23 години..

47

пари се изкарват 54.

преди 11 години

...Е, ...не е нужно винаги да си "в крак" със закона!Нали знаеш какво отговорил Рокфелер, когато го попитали как е направил парите си ...???!!!----"ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ВСИЧКО ...ОТ ИГЛА ДА КОНЕЦ!---казал Той ----"Само не ме питайте за първия милион!Нищо не помня!"

46

Анонимен

преди 11 години

Как да си кривя душата, като тази година плащам, колкото миналата година... 10-020 лева не ги броя... Има нещо гнило в тези сметки! И то не там, къде се търси причината...