15

интелигентна

преди 11 години

Глупости! Аз никога не ползвам интернет.

14

аз

преди 11 години

Къде са ви новините с протестите от днес, продажници?!?!?!?!?!!?!?

13

до 9

преди 11 години

Брат, то и аз към порното и интернет, ама аз пък като ударя 2 литра вино с хубаво мезенце бааавно, бавно и към полунощ реша да си набия една Мара Шепата....кеф- можеш да лъскаш без да ти идва да свършваш....и предимството пред секса на живо в такова състояние е че на жената няма да и се ожули от час клатене и да виждаш че не й е приятно след толкова време, а ти искаш да продължиш. И продължаваш със следващата героиния от следващият порно клип. След 2 часа лъскане на замаяна глава- ти си в рая!

12

Ротердамеца

преди 11 години

Аз съм пристрастен към Дамата в Зелено - Мери Джейн Бейбее !

11

Анонимен

преди 11 години

Пристрастен съм към чашката и писането на коментари под нейно въздействие и под звуците на поп музика от слушалките в ушите ми.

10

Анонимен

преди 11 години

Ако дойдат сега тия разбирачи които са писали статията и ми кажат че пристрастяването ми към интернет след като се върна от работа и седна на компютъра за 3-4 часа е пагубно за мен колкото пристрастеността ми към алкохола, ще ги черпя Джак Даниелс.Пристрастеността идва от свободното време. Нека станеш в 7 сутринта, и упражняваш физическа работа по 10 часа и се върнеш като мен в 8 вечерта и си налееш 2 ракии със салата пред компютъра и после 3-4 чаши вино и си легнеш и на другия ден пак така...

9

Разлигавен гейзер

преди 11 години

Пристрастен съм към милото ми! ОБИЧКАМ ТЕ МИЛО!

8

Анонимен

преди 11 години

Унгарски мъдрости? Хахах да не дава господ.

7

Анонимен

преди 11 години

NAI OTVRATITELNITE ZAVISIMOSTI SA DVE1 ZAVISIMOSTTA KAM NARKOTIZITE2 ZAVISIMOSTTA KAM BEZUMIQTA NA BIBLIQTA,CARKVITE I SEKTITEVSICHKIDRUGI SA BAL KAHAR.

6

Анонимен

преди 11 години

Само към порното и интернет.

5

тиквичка

преди 11 години

обичам да чета глопостите в тъпите сайтове ,но излезна ли навън , отида ли в планината, изобщо не ми липсват .Седя ли обаче пред компа побеснявам при мисълта ,че тези почивни дни няма да излезна до черни връх или до мальовица или някой още по-готнино място.Побеснявам също ако трениловката в залата по катерене ми се размине или сега съм бясна че влека на ветровала не работи заради пожара.В крайна сметка зимата е достатъчно кратка за д апропускаме тези няколко ходения на ски.Сигурно пак е страст

4

24535

преди 11 години

Facebook

3

тиквичка

преди 11 години

мъка ми е ако нямаме достатъчно пари за да пътуваме по много ,на различни неща ,за да се срещаме с различни хора, с техния наични на живот.Това сигурно пак за пристрастяване ще се брои.

2

тиквичка

преди 11 години

без планината и природата, без всичко свързано с тях немога ,това за пристрастяване ли ще се води?

1

Анонимен

преди 11 години

Пристрастени сме към материалното, а не към духовното. Не се правя на интересен, защото и аз съм в тази категория. Отделяме много от времето си, съсредоточаваме мислите си върху неща, които дори нямат душа - машини, технологии. Плачем, тръшкаме се, ядосваме се, че нямаме най-новия смартфон, най-новия лаптоп, коя от коя друга по-мощна джаджа и тн. А не ни остава време за нормална човешка приказка и среща очи в очи. Лека-полека се роботизираме, тъжно е..