57

Анонимен

преди 11 години

политиката в България почва от Възродителен Процес , а не от шибаня ви ток , хората гръмнаха Чаушеско като мръсно куче , а Тодор Живков стана най великия , има ли смисъл да говорим още за България , ако тва е въобще е България

56

Анонимен

преди 11 години

Всички жители на гр. Варна ,които не искат да бъдат роби на мутро-милиционерите и монополите да заповядат на сбирка всяка вечер от 18 ч. пред община Варна!!! Всеки ден ще е така до ОСТАВКА на властта!!!!

55

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ, каквото и да правите,БСП и ДСП ще са против.Така,че приемайте според закона и напред.

54

Почиващ

преди 11 години

Ти избираш с кого да прекараш ....С Искра Фидосова ...С Мая Манолова ...Той и БУДА избра Мая още в ПарламентаИмаш време да избираш до лятото.

53

D-R CIC

преди 11 години

EDNATA NA 5 RAKII -MOJE, NO DEBELATA NIKOGA

52

ПЕШКО

преди 11 години

ОТ ЕДНАТА МУ СЕ ВДИГА А ОТ ДРУГАТА МУ ПАДАЛ.УТРЕ КАТО ГИ ИЗБЕРАТ ЗА КОЕТО СЕ КАРАТ И ТИ ВДИГНАТ ПАК ТОКА ЩЕ ТИ ПАДНЕ ВСИЧКО.

51

дядо

преди 11 години

малейй тъз Мая как ли издържала да и скочи хипопотама Фидосова

50

Анонимен

преди 11 години

като вида Мая ми се вдига,като вида Иси ми се повдига да повращам

49

Бриджит Бардо

преди 11 години

Мая веднага да отстъпи, защото всички знаем поговорката: Да те мачка Фидоска с двете лапи

48

Анонимен

преди 11 години

Тия па двете за да се харесат на шефовете си до насира се пробват в риторика,красноречие и т.н.Такива *** отдавна втръснаха и хич не ни пука как пред микрофоните се джвакат,а поле ходят заедно на шопинг до Лондон и Париж.Има ли вече някой нормален българин,който да следи какво си плещят в Парламента? Като няма-какво само ни информирате какво станало там?Ами не ни интересува-ако ще м рядка кал да се овъргалят тия двете......

47

gala02

преди 11 години

До Анонимен 55 Незнам каква е "тая Мая" ама жената си е направо мацка та дрънка в сравнение е тоя Багер Фидосова,вземи си я нея,няма да и смогнеш на кебапчета,а сигурно пие по каса Кока кола докато плюска! Даже от ГЕРБ ООД ще ти отпуснат помощ от намалената им субсидия след изборите за да си я изхранваш!

46

Bogdan FILLOV

преди 11 години

Bravo,OTTREPKATA Vapzzarov-TERORISSTA na KGB i Kominterna KAKVO PTMRAVI v Balgarski Uchilista...Da Se Izrine Taia Komunisstichesska SMRAD-AGENT Vapzzarov ot VSICHKI Tabelli,Nadpissi,Ulizzi, Plostadi...Morsskoto Uchiliste vav Varna nossi imeto na Tozi NAZZIONALEN PREDATEL Vapzzarov...SRAM I POZZOR za PRESSTAPNATA republika... .. . Trabva BBoiiko Da Napravi PREVRAT,DA VASTSNOVI TARNOVSKATA KONSTITUZZIA,DA RESSPEKTIRA OMRAZNITE KRADLIVI republikanzzi-NARODA STE MU NAPRAVI PAMETNIK... Neobhodima E

45

Анонимен

преди 11 години

Ха, че тя Фидосова още с влизането си в парламента, прокара лобистки закон,който я облагодетелства в частната й практика. За каква демокрация говорим.

44

Анонимен

преди 11 години

ОБИКНОВЕННО ДОПИТВАНЕ:АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А НЕ В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНО КВАДРАТЧЕАКО СМЯТАТЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И НЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНО КВАДРАТЧЕМОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ

43

помпадур

преди 11 години

споко, обамата ще си затвори очите пред тоталната изборна фалшификация, която предстои, все пак бокята свърши работа по ливано-иранската връзка. няма ли един журналист дето да попита какво прави цецо красивия в щатите цял месец преди нова година? и сложете една снимка на фидосова, не съм я виждал от известно време и ми е мъчно. де е фидоошу?

42

чекист

преди 11 години

До Анонимен До 55 А аз си мисля че като я поглеждаш по скоро завиждаш на съпруга и или който е до нея. По изказа ти личи, че такава жена до теб може да имаш само във фантазиите си или надрусан:)

41

БМ-13

преди 11 години

Фидосова - рупора на ГЕРП срещу провеждането на демократични и честни избори. Човек с подобен вид неуважаващ тялото си няма как да уважава народа си. Фидосова - най-неграмотния юрист в историята на бг парламентаризма.

40

Чекист

преди 11 години

Мая такава, мая онакава...добре. Какво лошо има в предложението да има наблюдатели в двете фази. Нека някой без заяжднае, без обиди да обясни защо ГЕРБ отхвърля това предложение, а и други подобни. Цялата опозиция без изключение е настроена против текстовете в които ГЕРБ искат да си осигурят техническа преднина на изборите. Тоест в един момент да имат възможност да манипулират Вота. Знае се , че Борисов е каратек, че има черен колан...че е Буда дори, но опозицията е несъвършенна, и се съмнява:)

39

кк

преди 11 години

Каквото е пипнала Фидосова, винаги е стигало до скандал. А че ГЕРБ ще се борят с вълча стръв за добър резултат на изборите, е ясно и на бебетата. Властта им е нужда като Българо-съветската дружба за българския народ, иначе, загубят ли я, ще лъсне целият им фалш за ОГРОМНИТЕ успехи на 4-годишната некадърност.

38

Анонимен

преди 11 години

Не знам дали тая Мая е омъжена, ама тежко на мъжа й; само като я слушам и поглеждам към сатъра.*** отвсякъде!