33

Анонимен

преди 11 години

Това са РЕЗУЛТАТИТЕ..... от МИРНИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН ---23Г.,ПРЕХОД !

32

гг

преди 11 години

До Tulski:Смотанякът май е друг....

31

Х

преди 11 години

МОЖЕ БАЩАТА ДА ИМ СЕ СКАРАЛ, НО ТЕ ГО ЗАПЛАШИЛИ С АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО И ТОЙ ОСТАНАЛ БЕЗСИЛЕН.

30

nas

преди 11 години

До Темерут. Тук има съвсем друго - непълнолетни се напиват до козирката с каквото им падне.. после някой им бил виновен че нямало бележка на бутилката. Първият въпрос който трябва да се зададе как и кой е пуснал всички тези деца да се наливат в нечия къща - не само 1 родител е виновен а родителите на всички.

29

Анонимен

преди 11 години

България ,е дала НАЙ-МНОГО НЕВИННИ ЖЕРТВИ ПРЕЗ СВОЯ "ПРЕХОД'',КОЙТО ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ!

28

Анонимен

преди 11 години

Оставете поколението на мира, умолявам ви. Омръзна ми от сенилни старчета, на които чалгата им е виновна за всичко. Не, не защитавам нито чалгата, нито младежите. Но замислете се... Поколението ли ви е виновно? Убедена съм, че и вие сте правили глупости и грешки на нашата възраст.

27

Анонимен

преди 11 години

---24Разреждали са течноста ,със сок от ягоди ,...заблудата е сигурна,тъй ,като и течноста мирише на спирт !

26

до 11

преди 11 години

Жаля тези нещастни дечица и още по нещастните им родителиЕдно от тези "дечица" е убило пияно човек на пътя.16-годишният Кристиян Чучков от Падеш, е убил свой съселянин преди година.На 22 август на пътя за село Падеш движещият се с мотоциклета на баща си Чучков блъснал и убил на място 59-годишния велосипедист Георги Шаламанов. Тогава станало ясно, че младежът бил употребил алкохол

25

Анонимен

преди 11 години

дО 16А кой ги произвежда ---МЕНТЕТАТА /не само на това /?Вината е на всички ДЪРТИ и РОДИТЕЛИ в Бе-ГЕТОТО!

24

abc

преди 11 години

Много жалко за младежите, дано се възстановят.... :(Само едно не разбрах или по-точно не ми се иска да разбера....Как са объркали течността с ракия и са изпили 3 ЛИТРА !?!?!? или са били вече пияни и не им е пукало какво пият или има друга причина... как от няколко глътки няма да разберат, че не е ракия и ще изпият 3 литра ....

23

Анонимен

преди 11 години

Виновни отново няма ,....СЪЗНАНИЕ ----СЪЩО !

22

Анонимен

преди 11 години

Само в Бг!Всяко чудо ,за 3 дни!Очакваме СЛЕДВАЩИТЕ НЕВИННИ ЖЕРТВИ ,НА Бг-ПРЕХОД !Липса ,на всякакви ЦЕННОСТИ сред децата в Бг,....алкохол,дрога ,силикон,чалга,далавери,търговийка,увийства,самоубийства,наглост,АГРЕСИВНОСТ ----НЯМА КУЛТУРА,НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ------"ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ"---в Бе -ГЕТОТО!

21

Анонимен

преди 11 години

Разбира се имат вина хората, които са оставили антифриз ей така и децата, че са пили без да мислят, но такива неща са ставали и пак ще стават. Колкото повече изпроствяа нацията толкова повече. Но важното сега е да се оправят!

20

Анонимен

преди 11 години

Бог да ги спаси и дано лекарите направят всичко възможно да се оправят младежите!!!! Иначе, наистина това поколение трябва май честно-честно да се шамаросва, за жалост, май ще е за тяхно добро......

19

реалист

преди 11 години

Да пие натурален сок

18

Анонимен

преди 11 години

Антизол, бикарбонат ИВ и диализа е единственото и при метанол и при етилен-глюкол натравяне, ама ме съмнява, че в Пирогов въобще са чували за Алтозол като се има предвид, че курсът на лечение е около 5000 долара.

17

Анонимен

преди 11 години

Нямам коментар ,след 23г.,все едни и същи---- Бг-НОВИНИ !Да "БЛАГОДАРИМ" ,на всички бГ-политици ,управници и държ.чиновници ,за ----23г.,скапан преход!Преход на---- ДАЛАВЕРАТА и ТЪРГАША----, в Бг!

16

ха наздраве

преди 11 години

така става като правят ментета течност за чистачки..

15

Тухлата

преди 11 години

Хайде бе, като че ли вие не държите всякакви течности в бутилки от безалкохолно. Аз например сипвам водата, с която си поливам цветята на балкона в бирени бутилки, но досега не ми се е случвало да се объркам и да пия вода вместо биричка.

14

Елф

преди 11 години

Набий разглезеното си дете-спаси му живота.