426

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че го сънуват. Едно 90% от хората имат нормални сметки по 120-130 лева, отпред застава един кресльо, който размахва сметка от 350 лева, която я е натрупал кой знае как и това им е забавлението, да протестират срещу нещо. Когато човек е *** си измисля несправедливости, срещу които да протестира - например, че не трябва да се плаща за пренос на енергията от централата до вкъщи. Абсолютно политизирана работа.

425

Анонимен

преди 11 години

абе ти да не си рекламно лице на някой телеком?

424

Анонимен

преди 11 години

45 г. стаж и осигоровките си ги е внасял, щото в ония години никой не го е питал искаш ли или не искаш да внасяш.----------------- Последните 23 години внасял ли е? Май не помня последните 23 години някой някого да е карал насила да внася осигуровки? Аз не мога да отговарям за баща ти, не го знам колко е внасял, но ми се струва, че не са 45 години и не ги е внасял и сметката му не е точно 180 лева, а ти само се отваряш без покритие.

423

Анонимен

преди 11 години

да си върнем държавата,и слънцето ще засвети за всички

422

Анонимен

преди 11 години

Може да плащаш по-малко, но е 10-15% по-малко, а тоя тарикат си мисли, че коеф. на преобразуване ще му намали разхода на ток 5-6 пъти... Не стаа, браточка. Термодинамиката е безжалостна към социално слабите. Ако беше толкова лесно да се е*е дявола във въздуха, целия свят щеше да е един огромен климатик.

421

Анонимен

преди 11 години

До 510 Къде видя да говоря за януарски сметки? Декември винаги съм плащал между 100 и 120 лв, (за ноември). Този път се учудих че са 78. Е за следващия месец (декември) имам 140.... така че ми се изясни. за Януари си чакам 120-140

420

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 503 Има климатици и климатици. Някои са набутка, други са инвестиция. Аз съм си монтирал климатик с които плащам по-малко от колкото плащах с радиатор и духалка, а ми е постоянно топло. Но факт е че няма уреди дето да не харчат ток. А новите ел-мери отчитат дори глимките на ключовете и работещо на празен ход зарядно за GSM.

419

Анонимен

преди 11 години

150 лева пенсия може да има баба на село, която няма никакъв трудов стаж, защото цял живот си е гледала една-две крави вкъщи. Човек, който е внасял пенсионни вноски 30-40 години взима поне 300 лева.

418

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 505 Но има хора с 44 години трудов стаж които не могат да се пенсионират! Започнали са работа на 16 години, а сега им искат 63 години за да се пенсионират! Та този човек ще се пенсионира със 47 години стаж, а един милиционер се пенсионира на 47 години! ГЕРБерастка социална политика!

417

Анонимен

преди 11 години

От лятото тока е повишен, намалена е разликата между дневна и нощна тарифа, увеличена е зелената енергия.... Ноември започнаха студовете, но януари имаше референдум касаещ енергетиката. Имаше риск народа просто да гласува напук на правителството и са решили ноемврийските и декемврийските сметки да се занижат нарочно. Аз и двата месеца платих по-малко от миналата година същите месеци- когато тока беше по-евтин и времето по-студено. Но и безработицата беше по-ниска тогава. И цените бяха по-ниски

416

Анонимен

преди 11 години

Те оставили хора с по 40-50 г. трудов стаж на 150 лв. пенсия------------------ Аз пък имам пример на човек с 44 години стаж и пенсия над 500 лева, какво ше ми кажеш на това? Няма хора с 40 години стаж и 150 лева пенсия. Факт.

415

ЗАПОМНЕТЕ!

преди 11 години

Или ще намалят таксите, или ББ ще им отнеме лиценза.

414

Анонимен

преди 11 години

Начи, това, че климатика не прилича на печка и на него не можеш да се изгориш, не значи, че не харчи ток, колкото печка. Някой ви лъже, че с климатик може да излъжеш природните закони и хората се набутват да инвестират в такива уреди. Парите за стопляне на стаята ще си ги платите както и да се въртите - на печка, на парно, на климатик или даже на дърва. Ако мислите, че като смените кюмбето с климатик, ще избягае от плащането, дупе ви лъже.

413

Анонимен

преди 11 години

Абе *** как няма да имаш 24 лв. като си някой подлизурко където бачка при тия мошеници. Четохме вече какви сметки за ток имат те.

412

Анонимен

преди 11 години

Хората които манипулативно размахват фалшиви сметки и стават причина за изстъпления трябва да се подведат под отговорност. Там, където има по 250-300 лева сметки става въпрос за отопление с ток. Няма кой да ви плаща сметките, научете се да се простирате според чергата си.

411

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАбе пич с тези цифри за цени и квадратури явно жена ти не си гаси вибратора бре :)

410

1997-2001

преди 11 години

Народе, кога ще се вдигнеш и срещу Костов, човека, който ти ликвидира работата и върна глада и мизерията, бедността и корупцията.Айде в събота всички пред централата на ДСБ и Костов на Кърниградска. За скъпите сметки е виновен единствено и само Костов крадеца.

409

Анонимен

преди 11 години

Хора с основно образование, които нямат представа даже от закона на Ом, седнали да разсъждават за електронни електромери... Цял свят си мери тока с такива уреди, само вие се намерихте най-умните.

408

Анонимен

преди 11 години

Тези електромери са произведени в Чехия, калибрирани в Чехия и могат да се манипулират дистанционно. ---------------- Тези електромери са калибрирани и тествани и не могат да се манипулират дистанционно и проверката ще покаже точно това. Високите сметки са басни, които се раздуват по интернет, за да изкарват хората на протест. Нека се докажат поне 4-5 случая на неоснователно завишени сметки и тогава вдигайте пара. Греете се на ток с климатици и искате това да не ви се отрази в сметките.

407

САЩ

преди 11 години

Трябва да кажем, че всички беди за България дойдоха от Костов и ЦАря. Тия двамата ни *, като "приватизираха" всичко за жълти стотинки. Костов разби икономиката и дясното, а Царя верата в почтеното. Няма по нагли и *** хора от бг политиците.