113

Анонимен

преди 11 години

Оф, скрий се бе лалугер!!!

112

Анонимен

преди 11 години

И като станат държавни какво ще се промени, закона на Ом ли?

111

Анонимен

преди 11 години

Bez bps i dps v sledvashtoto narodno subranie!

110

136

преди 11 години

Пак се появиха платените драскачи! Сега са от червената боя, но аз презирам всякакви продажни *** без собствено мнение и достойнство. В предишния си коментар съм казал само истината...на господата не има харесва и слагат минуси, но това няма да промени мисленето на хора като мен...дори още повече ме амбицира. Ще разберете много скоро колко неточна наука е статистиката. Вчера се разбра по една телевизия що за перквоци са статистиците, а есента - що за измамници са.

109

Уточнител

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СМЪРТ НА КОМУНИЗМА, СВОБОДА НА НАРОДА!

108

fa

преди 11 години

Това четиво от "Хамстерските хроники" ли го преведаха?

107

Анонимен

преди 11 години

Антон Кутев за втори път призна, че има платени агитатори в интернет форумите, които пускат контролирани съобщения в полза на БСП.Ало позитанците...Нощни смени давате ли?

106

Анонимен

преди 11 години

Майко мила,този болшевик съвсем изтрещя.Ало хамстер ти виждал ли си например скоро държавното БДЖ на какво прилича?

105

136

преди 11 години

Не робувам на партии, млад човек съм и нито съм живял през комунизма, нито съм бил репресиран, нито съм усетил Виденовата зима! Мразя обаче да ме правят на ***. Станишев се подиграва с хората и си мисли, че никой не помни кога и кой докара тея чужди дружества. Няма по-изнервящо нещо за мен някой да ме мисли за *** и наивник. А точно това правят хората от БСП и всеки ден все повече се отвращавам! По-склонен съм да дам шанс на сегашните, само да докажа на тези, че не съм късопаметен.

104

Анонимен

преди 11 години

абе *** вземи се скрий в

103

Анонимен

преди 11 години

Станишев, политическа проститутко, точно от твоята уста не трябва да излиза думата 'монопол' !

102

Дете

преди 11 години

Махай се бе долнопробен.

101

Анонимен

преди 11 години

Тоя или е пълен ***, или е много ***! Ама май е и женчо. Ако беше един далновиден и умен политик щеше да каже - "ДА, и ние носим вина за наличието на кожодери в енергетиката на страната. Отчитаме го като една от основните грешки на нашето управление и ще се опитаме да я поправим ако имаме шанс. " А той цървула дава някакви мазни интервюта все едно е бил в чужбина като се е случвало всичко. Монополите се появиха далеч преди ГЕРБ да се появи...Костов започна, другите довършиха!

100

Анонимен

преди 11 години

Пфууу!

99

Уточнител

преди 11 години

Чухме, че тук някъде нападали Станишко, наричали го национален предател и т.н... Това не е правилно! Сер гей Дмитриевич (така е по л.к.) генерично е наполовина руснак - наполовина "българин", защото баща му е българогласен (макар и относително). Т. е. има право на избор, като в случая явно е приел да бъде руснак. С други думи Сер гей Дмитриевич Сатанишев в никакъв случай не може да бъде наречен " предател на България". Просто той си е руски патриот. Дай Боже повече такива самоотвержени патри

98

Анонимен

преди 11 години

Станишев, народа ти се смее! Скрий се че немога да те гледам ! Вземи си го и Борисов с тебе да не ти е скучно ! От държавното най лесно се краде. Мога ли да попитам как си вадиш хляба ?

97

СЕЛЯНКА

преди 11 години

Станишката да не се коси,като го изритат от песаи теглят шута след няколко месеца,ще стане и той монополист в шиене на долни *** за електората си.

96

Анонимен

преди 11 години

И защо по дяволите тогава ние плащаме заплати на ДКЕВР?Какво тогава регулира тя?Енергийно явно неможе!Водно, най-вероятно казва на водата във водопада да пада?Каква работа свърши ?

95

до 118

преди 11 години

До fred 13Това е доста хубаво дето го казваш,ама как виждаш да се случи?Точно като онзи дето каза:''За бога братя не купувайте!"А твоето е "...не плащайте''Освен това замразяването е от 1997,а от тогава инфлацията в ЕС е 30%,а в БГ над 150%.Та как мислиш да стане?

94

stomin

преди 11 години

До до 111 А де.При мен не тръгна.Браво на теб но малко се по изхвърли май.