15

до дедо Ташунко

преди 11 години

Дедо Ташунко що за хвалба е туй,че църквата помагала.Значи вие политиците ще ни морите от глад,студ,болести и мизерии и оня тарикат ще ми дрънка да се моля,свещи да му паля и ще дава там някаква сума,че уж помогнал.Аде бе?Ако беше толкова благ и добър папата знаеш ли каква сопа щеше да ви набие..ама не може оте с вас играе в цирку.Тъй че тия мечешки услуги оди ги казваш некъде на други.Схемата ни е ясна.

14

АНОНИМЕН

преди 11 години

Защо казвате,че Христовата вяра е за бели,черни,жълти и пембени.Не съм съгласен.Мюсюлманите и те могат да кажат така,будисти,шивисти и те също ако ги питаш ще ти кажат,че тяхната вяра е за всички.Но вярата си е вяра,независимо с какъв цвят на кожата си.Това ни е разделило с векове не го ли проумяхте.Трябва ни единна вяра остована на природни и научни доказателства т.е познаване и опазване на природата с цел зравето и спокойствието на хората.т.е закони които ще опазят планетата ни и нас самите.

13

дедо Ташунко

преди 11 години

До "гола истина". Последните данни за имуществото на Ватикана ги дадоха по един канал на немската телевизия. Католическата църква притежава активи за 12 милиарда евро. Това означава, че един Бил Гейт е 3-4 пъти по богат от църквата. Половината от приходите на римокатолическата църква годишно отиват за благотворителни цели. Невъзможно е, обаче Ватикана да спаси няколко милиарда бедняци по света с подаянията си. Хора, не се горещете, не се поддавайте на провокациите на глупаците в сайта, не бива!

12

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТАКА Е КАЗВАМ ИНТЕРЕСНО НОВИЯТ ПАПА ДА Е ЧЕРНОКОЖ ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДСКАЗАНИЯ ЗА СЪБИТИЯ ПРИ ИЗБОР НА ПАПА ЧЕРНОКОЖ.А ЧЕ ВСЕКИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ЧЕРЕН БЯЛ ЖЪЛ ИМА ПРАВО ДА ВЯРВА В ИСУС ХРИСТОС.

11

анонимен

преди 11 години

Сега ще ти кажа кво прави в синагогата...."КАМБАНИТЕ НА БОГА УДАРИХА НА БИС,ПОПА И КЛИСРЯ ЗАДЖАРАХА ТУИСТ...ПОПА СЕ КЪЛЧИ КЛИСАРЯ РЕВЕ НА МЕНЕ ДЯДО ПОПЕ МНОГО МИ СЕ.........

10

ВАЛЕНТИН

преди 11 години

СТАВА ДОСТА ИНТЕРЕСНО ОСОБЕНО АКО НОВИЯТ ПАПА Е ЧЕРНОКОЖ. А ЗА СЪЖАЛЕНИЯ ЯВНО ГЕРМАНЕЦА ИЛИ ГО ДОСТРАША ИЛИ НЕ ПОЖЕЛАВА ДА НАПРАВИ ЕДНА ЯСНА И ЦЯЛОСТНА РЕФОРМА В ТАЯ ЦЪРКВА . А НАЙ ДОБРО НАПРАВИ КАТО ЯСНО И ТОЧНО КАЗА ЧЕ ИСЛЯМЪТ Е ДОНЕСЪЛ НАЙ МНОГО БЕДИ НА СВЕТЪТ ОЩЕ КАТО СЕ КАЧИ НА ПРЕСТОЛА И ВСИЧКИ *** ФЕСОВЕ СКОЧИХА ДА ПРОТЕСТИРАТ. ПАПА БАЕНЕДИКС 16 ЩЕ ОСТАНА С ЕДНО В ИСТОРИЯТА С ЖЕЛАНИЕТО СИ И С НЕУСПЕХА СИ ЯВНО НЕ Е ТОЙ ЧОВЕКЪТ КОЙТО ДА ПРОМЕНИ КАТОЛИЦИЗМА

9

Анонимен

преди 11 години

До ЗА 18,И аз това питам: Какво прави в синагогите?

8

анонимен

преди 11 години

Папата току тъй не се отегля.Замириса му май на барут,и си наби шута сам.Да не би да го обвинят после,че не е спрял воените действия.Чиста паница дъртия и за нагряда отивал в манастир.Попе нема се прайш на тарикат.Ватикана е виновна за сегашното положение на много хора.Крадахте,лъгахте и сега се омитате един по един и се криете в миши дупки.Хващай шмайзера!!То туй де го прай всеки го може.

7

Анонимен

преди 11 години

Бенедикт 16 обиколи много синагоги, на снимката се е окичил с еврейската звезда и беше се хванал да реабилитира Юда Искариотски, че не бил виновен за това, че предал Христос, ми Бог му бил отредил тази тежка чаша! Представяте ли си? Това е чиста лудост!Бог да го съди за делата му!

6

дедо Ташунко

преди 11 години

Статията, която ни пробутват е явно писана от обратен, или обратна. Бенидикт XVI е мъдър човек, той преценява, че е стар и немощен за тежката корона, която носи. Отстъпва мястото си на по-млад и жизнен човек, който да продължи делото му. Стана ясно, че наскоро е претърпял лека операция - сменени са батериите на сърдечния му стимулатор. Хора, защо са тези бурни изказвания тук, 85 години са преклонна възраст и е дошло времето този забележителен човек да си отдъхне от товара, с който се е нагърбил!

5

Анонимен

преди 11 години

Звачи един вид папата се явява демократично неполиткоректен. Един вид значи не се харесва на "дълбоко религиозните" "демокрации"...

4

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ватикана е...държава.Папата е глава на католическата църква и глава на държавата.Някъде там е...причината;може би трудности с...държавните дела,а не с...духовните.Прави чест на този овластен човек,че сам реши да се...оттегли.

3

Анонимен

преди 11 години

Как къде, при илюминатите се провали, къде?

2

ANI

преди 11 години

Sviat chovek........

1

j

преди 11 години

prekrasen chovek,dobar papa,ste ostane v istoriata.