376

Анонимен

преди 11 години

До всички горди българи не се отчайвайте надежда има България ще се оправи когато пръдне яребица във вряла вода

375

Анонимен

преди 11 години

Tака е при либералната демокрация - енергията ти се доставя на крака пренесена, разпределена, трансформирана, достъпна - всичко се плаща, не като при социализма когато ходихме до Козлодуй и сами си я наливахме в бидони и дамаджани с черпаците я.

374

Анонимен

преди 11 години

До 452 Тоя *** може да нахлуе и у вас!!! Тогава друга песен ще пееш!!

373

Анонимен

преди 11 години

До ВМРО И какъв етоя Ангел джамбазки, че не се сещам!!!

372

Анонимен

преди 11 години

Извънредно ; АТАКА нахлу в сградата на ЧЕЗБраво на Волен - само АТАКА е нашето спасение

371

Анонимен

преди 11 години

До ВМРО Нека го докаже!!! Лесно е да пишеш квото ти хрумне на акъла... ако имаш нещо такова... като акъл..

370

Анонимен

преди 11 години

фактурата е официален документ, който удостоверява, че посредством платените допълнителни такси, ние ставаме инвеститори на дружествата и просто трябва да си потърсим дивидентите!

369

ВМРО

преди 11 години

Навсякъде, където смениха електромерите, електромерите показват два пъти повече. Това каза Ангел Джамбазки от ВМРО пред Хоризонт и предаването Нещо повече.

368

kika

преди 11 години

youtube/watch?v=WwUuK3A1Oys&sns=fb

367

Анонимен

преди 11 години

van ot balgaria i zatvor za prodajnite mestni prestapnici.

366

Анонимен

преди 11 години

защо при консумирана енергия за около 80 лева крайната сума която трябва да платя е 220 лева.------------- Кое не ти е ясно?

365

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** какви глупости говори не е истина.Че аз и сега си я разбирам фактурата,само не разбирам защо при консумирана енергия за около 80 лева крайната сума която трябва да платя е 220 лева.Защо са останалите добавки за зелена,оранжева и не знам още каква си енергия.

364

Българи

преди 11 години

Разликата между КРАДЦИТЕ при КОМУНОИДИТЕ и КРАДЦИТЕ при Борисов е, че КРАДЦИТЕ при КОМУНОИДИТЕ бяха прикривани от КОМУНОИДИТЕ. А КРАДЦИТЕ при Борисов гепи ли ги Боко в крачка, НЯМА ПРОШКА! Всичко отива в Прокуратурата! Даже в съда с присъди! Като Лечков И е крайно време ПРОКУРАТУРАТА ДА СПРЕ ДА СЕ ОСЛУШВА КОЙ КОЙ Е, а да пришпори до дупка КРАДЦИТЕ, най-голямото зло, сполетявало България!!!

363

тя

преди 11 години

Слушам ги всички тези "от горе" и не мога да повярвам как може да има такива плиткоумни обяснения.Чисто и просто трудно е да се оправдае КРАЖБАТА!

362

semafor1

преди 11 години

Защо *** не протестират за високите сметки за ток?

361

АНОНИМЕМ

преди 11 години

абе добрев *** и в момента и тази фактура се разбира но не се РАЗБИРА ЗАЩО СМЕТКИТЕ СА НАДУТИ МНОГОКРАТНО ТОВА ЧЕ ЩЕ И СМЕНИШ ФОРМАТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА НАДУВАТ НЕЗНАЙНО КАК СМЕТКИТЕ ЗА ТОКА

360

stil

преди 11 години

Не ме вълнува как е написана фактурата им. Интересува ме крайната цена на тока. Да не ме изкарват ***, че не разбирам фактурата.

359

stil

преди 11 години

Не вярвам и на електромерите им. Електромерите им лъжат. Били проверявани от НЕЗАВИСИМИ ЛАБОРАТОРИИ. Кой ще го докаже, че са независими. Не вярвам, че са независими.

358

РУМЕН221

преди 11 години

И ТАЗИ БИЛ ГОЛЯМ ГЯВОЛ, БЕ...Според министър Добрев новият тип умни" електромери ще помогне и за либерализирането на пазара на електроенергия у нас. "КАЗВА НИ...:" - КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА БЕЛИЯ ПРЕЗЕРВАТИВ..., ЩЕ СИ СЛОЖА ЧЕРВЕН..., АМА ОТЪРВАНЕ НЯМА ЩЕ ВИ ЕБ@, ДО ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ...."А В ГЕРМАНИЯ:- В Германия електромерите не отчитат ток с по-ниско напрежение от 210 волта...! А иначе ток си имаш, ама в България те не можело да се въведат...- ЯВНО И ТОЗИ НЕРЕЗ ТОЗИ ЩЕ ГО СКОПЯВАМЕ....!!!

357

м-р Х

преди 11 години

чрез цената на тока ние българите издържаме не Берое, а ***. ИДат избори. маймуняциет няма да плащат ток, а ще навъртят сметки за по 10 бона. кой ще ги плаща - познахет - българите.