59

Анонимен

преди 11 години

75 защо винаги пропускаш руснаците , не бяха ли те последни които клаха други народи за да си запазят границата .

58

Анонимен

преди 11 години

74 lele и като започнат да се пукат една друга , е ние тук на Балканите как обичаме да гърмиме , ***.

57

до 69 от славянин

преди 11 години

За да си сигурен, че това което пишеш ''нямало да бъде зле'' е трябвало да питаш народите живяли под немска, японска и американска власт (като индианците) дали им е било добре и ако са ти отговорили с ''ДА'' тогава може да твърдиш това, което си написал! Не знам на какво основание смяташ, че една нация ще се отнася хуманно с тези, които владее - историята показва че е точно обратното! Гореспоменатите три нации са извършвали такива кланета над владяните от тях народи, че свят да ти се завие!

56

славянин

преди 11 години

Само малка корекция и уточнение на думите на Обама - това е заплаха за САЩ и тяхната бандитско-плячкосническа хегемотия по цял свят, но не и за световния мир, напротив - това е едно малка крачка към световния мир! Все повече държави ще работят за придобиването на ракетни и ядрени технологии, с които да се пазят от силовото им ''демократизиране'' от страна на САЩ и останалата ''демократична'' ***!

55

Анонимен

преди 11 години

А как са"признали"като предварително са уведомили за теста?

54

е заплаха

преди 11 години

Това действително е заплаха за световния мир,както е заплаха скритото ядрено оръжие на непрекъснато заплашващата тези,които единствени в света призовават за пълно унищожение на ядреното оръжие от горката малка"единствена демокрация заплашена да бъде избутана в морето от друго море от араби"

53

заглавията?

преди 11 години

След теста иранците са призовали за пълно унищожение на ядреното оръжие във всички държави(което не правят за пръв път).

52

до Предишния

преди 11 години

Ако Германия беше победила, сега нямаше да има войни, нито религиозна, културна или расова дискриминация. Все още няма имерия, която да успее да достигне достатъчно превъзходство и да има съответната идеология за да настъпи световен мир.

51

до 64

преди 11 години

Сега Европа щеше да е немска, азия японска а сащ да си управляват и двата американски континента. Което като гледам днешния свят си мисля че изобщо нямало да е зле

50

Анонимен

преди 11 години

Станишев кани лидерите на Хисбула и Северна Корея на печено чеверно и домашно вино :)

49

Анонимен

преди 11 години

Не са си "признали", а са се похвалили с цел заплаха на евентуалните им врагове. Вземете да пишете грамотно и с мисъл.

48

SS

преди 11 години

До АнонименБратми тва SS не е това дето си мислиш.

47

До 60

преди 11 години

Ти да не си мислиш, че са воювали само след капитулацията на Германия, ако се интересуваш разгледай "битката при реката Халхин-гол" от 11.05 до 16.09 1939 г. От там идва и песничката "Три танкиста", както и нежеланието на Япония да напада повече СССР.

46

Анонимен

преди 11 години

ако РУсия беше загубила от япония нямаше да има Сталинград а япония нямаше да нападне Пърл харбър . руснаците променят историята .

45

до 60

преди 11 години

аве ти Бъркаш япония с китай ама руснаците и китайците биха . АМа НА ТЕБЕ ТИ Е ПРОСТЕНО че си *** Американец .

44

До 57

преди 11 години

Как така си мислиш, че никой не е имал предвид Квантунската армия(главната групировка сухопътни войски на японската императорска армия)? От къде си мислиш, че се появяват днешните граници на Китай, Северна и Южна Корея?И още нещо, Япония капитулира безусловно пред всички, не само пред щатите. И от "благодарност" Сталин им връща всяка година по 100 000 военнопленници от пленените общо 652 000.

43

SS

преди 11 години

До АнонименА не са ли могли да пуснат бомбите над ненаселени места да покажат силата им , пък Самураъте да си преценяват, ама има и едно друго мислене дето е присъщо на децата или поне на тези дето аз познавам (пуни пиратка в мравуняк и гледай кво се получава).

42

ДО 57

преди 11 години

АВЕ ЗА ВАС ВИНАГИ ИМА ПО ВАЖНИ ЗАДАЧИ руснаците размазват японската армия и те само загряват с нея и ведна отиват да се бият с Хитлер . това са войни а не ****и като Америка .

41

Анонимен

преди 11 години

VIVA NORD KOREA !! VIVA KIM !! NO CIONIZUM !!

40

До 50

преди 11 години

Не знам, колко милиона са ЩЕЛИ да спестят но при двете бомбардировки са загинали 400 хиляди цивилни, а войната свърши бързо, защото СССР се намеси и чичко Жуков разби 1-но милионната японска армия в Манджурия за 2 седмици.