11

Анонимен

преди 11 години

Ама те не са балъци, че си въртят далаверите, а нас ни правят на такива... Лошото е, че сме :(Нито една от милионите простотии ставащи в България, няма как да стане в НОРМАЛНА европейска държава... Затова дори и гърците ни се присмиват, затова дори и в Албания и Македония средните заплати са по-високи... Скоро ще имаме 111000км2, един град - София и няколко летни и зимни курорта... И *** гета...

10

Черен Петър

преди 11 години

Четвът милион за профил на Министерството на земеделието във Фейса. То за тия пари може да се купят 250 елитни швейцарски крави, поне ще дават мляко. Но министър Мирослав Найденов иска да дои Фейсбука.Честито на печелившите, дето си спретнаха този търг и условията ...Утре беше вчера!

9

Жицата

преди 11 години

Ей това е достойно за прокуратурата....

8

Somebody

преди 11 години

"Оборотът за последните три години (2009 2011 година) трябва да бъде не по-малко от 150 хил. лева и той трябва да може да бъде доказан към датата на подаване на оферта и документи за участие в процедурата." Тия ако наемат някой фрилансър по-добра работа ще им свърши за по-малко пари! Ама те щото все тежко го дават и пробутват пачки на свои фирми...Жалко е падението, обаче - за фейсбукови простотии толкова пари да се дават... То един сайт базиран на професионален CMS е по-евтин...

7

ФАШИСТ

преди 11 години

"калинка е има " - и сега е в действие

6

Анонимен

преди 11 години

Този път решиха да си вържат гащите с уж обществена поръчка, но всички знаем, че вече има спечелил...

5

Анонимен

преди 11 години

На каква база ги определиха тези 50 000лв наистина не ми е ясно, като реално да си купиш готова страница с 5000 човека струва 500лв... Иначе е ясно, че вече си има човек спечелил поръчката, още преди да са обявени изискванията :)

4

До 1

преди 11 години

ХиХи те ако можеха да те открият, нямаше да дават такава смешна поръчка

3

somebody

преди 11 години

40 бона ли ? те дадоха на ония пикли много повече , а на хора дето наистина разбират ще дават жълти стотинки... И между другото стратегията им е крайно погрешна! фейсбук и Туитър присъствието трябва да е есенциално на основния официален сайт, а не да е водещо! социалната мрежа не може да замести институционалното присъствие в мрежата, където информацията е с по-голяма тежест! Но тук вече се ползват прийоми на социалното инженерство и нещата не опират до кифленско цъкане на статуси!

2

ФАШИСТ

преди 11 години

предлагам , да се изучи и въведе почина на КОЛХОЗНИЦИТЕ от азиятски произхо , нужно е да са ДЕТАЙЛНО запознати с Маркс - Ленинскот Учение ( на кратко - ЕВРЕЙСКО )

1

Анонимен

преди 11 години

Аз! Веднага давам и по-ниска оферта - ще им го направя перфектен и срещу 45 бона :DДа ме открият по IP - реално е :)