116

Анонимен

преди 11 години

BRAVO BOIKO, MACHKAI VSICHKI KOMUNISTICHESKI GAZOMIINITZI.

115

Анонимен

преди 11 години

Interesno zashto JURNALISTITE ne se oplakaha ot KOMUNAZNIE BOKLUTZI, kogato im praveha USLUGI sreshtu prilichno zaplashtane.

114

ей хора

преди 11 години

махнето тоя неграмотни буда и като доносник е шашав,ами дайте да се помолим за Тодор Колев който умира,скоро почина баща ми от такава болест и агонията е страшна ,молете се да не го боли ,да се смили Господ над него,молете се

113

Анонимен

преди 11 години

Вижте ся, то такова като онаковам аз таковата обаче онаковата като стигам до таковата а те Станишев таковата онаковали и таковата разбирате ли кво стаа, таковата не било онаковата а те там нестига че таковали онаковата ами взели че онаковали и и онаковата, абе безсрамни бе там да таковат таковата и после на всичкото отгоре да таковат и онаковата

112

Анонимен

преди 11 години

Хленчат за свобода на словото тези гнусни журналистически ***, а когато провокират хората в гневът им да кажат нещо което след това задължително го използват срещу дадените хора, и така насаждат откровена омраза и фобия срещу определен човек, с цел вдигане на тиража чрез изкуствено създадени интриги, това изобщо не е нарушаване на законите. Значи тези катили искат да си пишат каквото им падне, без оглед какви морални, че и материални щети могат да нанесат със чисто провокаторските си драсканици и изказвания, но никой да не им каже и копче за тяхната им склонност към езиково насилие над от

111

Ужас

преди 11 години

Погледнете това същество на снимката-само видът му е достатъчен да не е на власт!

110

Българин

преди 11 години

Последните издихания на мафията ГЕРБ, която изгуби признание вече и навсякъде по света, не само в България. Дано обаче в падението си повлече и предните управляващи мафиоти, заедно с Куневица.

109

уважаеми

преди 11 години

Не упреквам Борисов за това,че е медиен герой,напудрен,издокаран,измислен и т.н.Лошо е ,че ви вярва и си вярва. Повече обективност, искреност,мъдрост и достоверност в журналистиката е от полза за всички.

108

Анонимен

преди 11 години

Вържи журналиста, и му запуши устата, за да ти е мирна държавата и главата след това.

107

морски

преди 11 години

Той застрашава свободата на словото.........ааа,добро утро.

106

Анонимен

преди 11 години

Тези журналисти си мислят че могат да плямпат каквото си искат,а като им отговорят наарогантния тон започват като *** да плачат преди да са ги ударили.

105

ъъъъ

преди 11 години

Борисов е европейски лидер....:)))))ъъъъ тва некъв виц ли е?

104

Анонимен

преди 11 години

Тази статия само болен мозьк може да я напише. Като изказване на сидеров е.

103

Анонимен

преди 11 години

Тази статия слави трифонов ли я е писал или алексей петров? Усещам почерка на мафията!

102

мат"ряп

преди 11 години

споко бе "европата".....то нашия "буда-супермен" толкоз си може...........той е спортисче-каратисче-обикновен пожарникар......за да се хареса на Европата подложи без окото да му мигне Българите на мизерия-70евро пенсия-250евро средна заплата......съсипа тотално малък и среден бизнес в България без да му "мигне окото" остави Българите да не могат да си изхранват децата......той си е *** доста за това и като *** си говори........вие от "европата" не му вервайте...че ще ви натири и вас.......

101

bvb

преди 11 години

"Репортери без граници" на хонорарите и продажните си душици. Колко *** или по скоро колко манипулативен и продажен журналист трябва да си за да превърнеш даването на пример в реалност. Постоянно ревът че им се ограничава правото на свобода на словото, а в същото време не спират да пишат и говорят всевъзможни простотии и да манипулират общественото мнение с разни проучвания и анкети в полза на този който ПЛАЩА ПОВЕЧЕ.

100

Анонимен

преди 11 години

този сценарии преди избори сме го гледали

99

тъпчо

преди 11 години

Искам да се извиня предварително - почти половината от постовете в последните 20 мин. ги написах аз. Не, защото ми се пишеше, просто да ви покажа манипулацията тук. Един човек може да пише 90% от постовете и да си "пляска " плюсчета и минусчета колкото си иска/има технология/. Както виждате между Гьобелс и Кутев няма голяма разлика:)

98

луцифер

преди 11 години

Не знам кого ше ни натресат след това недоразумение,но да се надяваме,че следващият няма да пренебрегне бедните )не визирам браттчедите).

97

до 111

преди 11 години

ПИДИРАЗИН!!!