169

Анонимен

преди 11 години

НА СНИМКАТА ЕДИН ЛЪЖЕЦ-ПИНОКИО !!

168

Анонимен

преди 11 години

Цецко забравяш за Мишо Бирата ??!? (ааа да той взе че се спомина )Жената на Мишо Бирата .... (ааа ама и тя получи инфарктче)

167

Анонимен

преди 11 години

Цецо,за колко апартамента ще ти стигнат ощедаси купиш със шекелите дето ти дадоха от израел за да излъжеш за Хизбула и да докараш света да прага на голяма война. Герб вече не са вредни само за България ,ами представляват опасност за света и мира на земята

166

Nino

преди 11 години

Е как ще са фалшиви документите, нали именно от Цветановия ГДБОП извадиха папката и казаха че документите са автентични , а и щом са публикувани в бивол.бг са минали 2 независими проверки за автентичност! Този разбра ли че шефа му е баш мазна мутра и когато ида го приберат в затвора ще е късно!

165

ипоняка

преди 11 години

До Анонимен 178както се и губят по същата причина. затова имате още няколко месеца. много сте смешни вие боковците като вземете да се изваждате от мутрокомунисщината

164

Дойн

преди 11 години

До ИзбирателАми отиди още сега на Позитано, може и да не чакаш изборите!?Но с това управление сами бутат Станишко нагоре, много нагоре!

163

Анонимен

преди 11 години

СМЕШНИЦИИИИ, СМЕШНИЦИ ТОВА СТЕ И ТИ ЦВЪКО И ББ И ВСИЧКИ ГЕРБАВИ *** НА ЦИОНИСТИТЕ ,ТОВА СТЕ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ-ГРОБ ДОЛНИ АНТИБЪЛГАРСКИ ПРОДАЖНИЦИИ

162

Лъжливото

преди 11 години

Цурко лъжливото овчарче - вълк вълк

161

Баба Ванга

преди 11 години

Докато обърканият български народ продължава да гласува за червените шмекери,тази държава ще бъде посредственна и нещастна! Казах!!!

160

смях2

преди 11 години

СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ! ББ И ЦВЪЦКО!

159

ЛЕВСКИ

преди 11 години

на площтадите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове.да защтитим БЪЛГАРСКИЯ народ който тиранът БОРИСОВ погребва.ако е останала и частица от патриотизма на ЛЕВСКИ И БОТЕВ излизаите да раздаваме правосъдие така както ЛЕВСКИ е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да свалим със всички средства тираните от ГЕРБ И БОРИСОВ.не чакаите а излизаите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове БОСИЯ ви показа пътя на РЕВОЛЮЦИЯТА сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВО

158

Анонимен

преди 11 години

Преди няколко дни по Бтв Андрей Райчев каза, че в момента, в който Цв.Цв. реши да застане срещу ББ, до 3 часа ББ-Буда няма да е министър-председател.... Така че кой кого изнудва всеки решава за себе си..

157

Анонимен

преди 11 години

Имам една мечта....Да видя физиономиите на Буда и Цвъчко след изборите.Разтапям се...Само за този миг бленува.

156

Изумен

преди 11 години

Аз искам да знам,От какво се страхуват Станишев ,Костов и пр. ,че вече 5-ти ден не всимат думата по сучая с делото"Буда", нито пък има остра политическа реакция по сучая от опозицията.Да не би през 90-те години в партийните каси да са влизали сериозни суми от каналите за контрабанда и наркотици движени от "Буда" и други знайни и незнай ни герои.

155

Анонимен

преди 11 години

4 месеца ви останаха.

154

robeen

преди 11 години

Голям страх от тия комунисти. Добре, че е бат' бойко да ни отърве от тях - тоз виден антикомунист.1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, ченге от ДС.2.Сергей Станишев -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Мая Манолова - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен, ченге от ДС.4.Румен Петков - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Румен Овчаров - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси, ДС.6.Корнелия

153

Анонимен

преди 11 години

И те изтекоха точно преди да се изсе.еш за Хизбула ли? Тези ги разправяй на баба ми! Такива документи излизат само от МВР!

152

Смехххххххх !

преди 11 години

За кой Борисов става въпрос? За този, който лазеше пред Обама ли? И защо да го изнудват, когато направо му нареждат и той "слуша и изпълнява" :) До изборите очаквайте развитие покрай ГМО храните и шистовия газ :)

151

Една жена!

преди 11 години

Ох понякога като говори така сладко и приятно , и знаете ли какво ми става .... на душата? Единствения политик който причинява оргазъм само с поглед от ефира! Искам да заеме всички постове другия мандат и да го дават от сутрин до вечер в тиливизора и после да ходи в Бик брадър

150

Никола

преди 11 години

Всички водачи се издигат и свалят от предварително добре подготвени обстоятелства. Никой от водачите в действителност не знае кой управлява и на кого служи.