338

Анонимен

преди 11 години

Егати тъпите парчета са писали тука, не си заслужава чак да ги четеш. Плюйте си вие, но у нас средната класа на Русия си купува имоти, най-ниската пенсия е 300 евро, ако се наложи народът им пак ще защити Родината си, а вие ще я продадете за шепа долари на който и да е.

337

11111

преди 11 години

До Софиянка. Дай боже на такъв ден ЦЯЛАТА ЧИТАШКА АРМИЯ ДА ТИ РАЗЦЕПЕ ДУПЕТО А ПОСЛЕ И УСТИЧКАТА ЗА ДА ТЕ ЗАДОВОЛИ

336

etoo

преди 11 години

До Mайкъл Чуркинказано от човяк с име , преведено от руски като "Михаил Турския" , звучи перфектно сукин чурка, закривай чемодан

335

Mайкъл Чуркин

преди 11 години

Красотата на майка Русия е няма никъде по света,от необятните ледени пустини до необятните пясъчни пустини,от красотата на тундрата и тайгата до Океаните моретата и реките.

334

до 474

преди 11 години

Каква работа има руското дете между двата фронта? Знаеш ли, че руснаците са били длъжни да евакуират гражданите или да сдадат града, за да не се стига до цивилни жертви, а те нарочно са се заврели да се бият по улиците. Това се казва да ползваш населението за жив щит и после да тръбиш колко цивилни били пострадали. Гадовете, които са му го причинили са болшевиките, които подпалват войната.

333

учуден

преди 11 години

Какъв е тоз оФчи възторг към една страна/армия, която унищожи Третото Българско Царство и го з мени с васална губерния...предполагам не са Българи , а *** с руско потекло

332

Балкански

преди 11 години

До Майкъл Чуркинмайка, майка ..колко да е майка. една торба каменарски взрив и чур кремъл, юй за Путин и бля за охренелите мужици

331

Майкъл Чуркин

преди 11 години

Да живее майка Русия и да ни помага на Българите,благодаение на майка Русия имаме все още държава но едва ли ще успеем да я опазим от Турцизацията и ***.

330

кирчо

преди 11 години

486нещо за култа към личността?за "сталин, тито, димитров?

329

Анонимен

преди 11 години

Изтрещелите псевдохитлеристи. Невежи. Да се водиш по акъла на някой луд не е точно интелигентно. Създаването на кумири и сляпото тичане след тях е абсолютна глупост. Стаден животински инстинкт на редова овца.

328

от Вермахта

преди 11 години

Те го нямат за човек,той им лиже ***.Ба си извратеняка!

327

Шулце

преди 11 години

До Анонимен481сабака, котороя лает, нихт кусаетса товариш палитрук :)))

326

Анонимен

преди 11 години

Още един изповръщан, а не раждан се изказал.

325

както днес и някога

преди 11 години

имаше защо , многото хазарски юдеи окупирали властта в Русия, повече да мразят по големия и истинският антисемит Сталин, който още с идването си на власт,започна масовите "чистки" срещу тях,като ги заточаваше в Сибир или които не са емигрирали заслужено да обявява за предатели на страната си, отколкото Хитлер които за сравнение им предлагаше само по комфортни затворени трудови лагери с възможност за откупуване на по богатите от тях с обещания.че все някога ще им "реши въпроса" !

324

жуков

преди 11 години

"На 3 февруари освободиха Сталинград. Вървят премръзнали, полуразсъблечени, сополиви".наздраве, таварищи за женевската конвенция !!!!Направа да падладееш !!!

323

вечна Слава

преди 11 години

на падналите герои от Вермахта !!!

322

до 474

преди 11 години

Тези " *** ", както ги наричаш искаха да наложат ред и финансова стабилност в Света ! Тези " *** ", както ги наричаш въздигнаха Германия от пепелта само за 5 години ! Тези " *** ", както ги наричаш създадоха технологии ненадминати и до ден днешен, на които се основава прогреса на САЩ и Русия ! Тези " *** " показаха мястото на едно долно племе- ционистко, за да може Светът да диша свободно, но ти си по- доволен от руската и американска мафия днес, които си хортуват с еврейската !

321

Влао Кузов

преди 11 години

До до 466детеМце, казваш, значи..

320

чичко Ленин

преди 11 години

а очите ми едни добри, добри...

319

до 466

преди 11 години

Начи детето е виновно, че е преживяло всичко това, а не гадовете, които са му го причинили?!!! Едно руско дете големата грешница, че е свикнало със смъртта, а не ***, които са нахлули в страната му, изгорили и разсипали са града му, причинили са смъртта на милиони негови сънародници...*** извратения мозък...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!