10

RRRRRRR

преди 11 години

TASHTA,SVEKARVA,SAPRUGA,DASHTERQ VSE JENA.UJASIQ.

9

Анонимен

преди 11 години

В крайна сметка ако съпругата е умна и държи на семейството си знае в кой момент да тегли чертата и да бие шута на майка си в името на семейството на децата си. ------А ако съпругът е умен, да вземе да тегли един шут на свекървата , ако иска децата му да имат майка!

8

Американецо

преди 11 години

До Пламен, номер 7: Аз ще ти кажа какво да правиш - БЕГАЙ С ВСИЧКА СИЛА ДО ПРИПАДЪК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Щом отсега мръсната вещица ти показва така безобразно напикания си характер, само ти требва да се ожениш и жена ти ще заеме позицията на майка си на третия ден след сватбата. ГАРАНТИРАНО НА 100%.

7

Анонимен

преди 11 години

Тия са пък толкова *** ...Не знам след колко време, но историята ше напише че през тези години, е съществувала отвратителна форма на матриархат.Ако някой ми посочи поне една основателна причина да се покорявам на някой, когото превъзхождам умствено, физически и в повечето случай финансово моля да го направи.Все ми се струва че тези които управляват са между двата пола.

6

american boy

преди 11 години

Доста сериозна статия! Странно е, че в наши дни толкова се преекспонира нечистата връзка снаха-свекърва, но толкова малко се говори за истинския дявол - връзката зет-тъща. И не е от голямо значение дали си заврян зет или не, ние зетьовете искаме да повърнем щом си помислим за тъщата. В крайна сметка ако съпругата е умна и държи на семейството си знае в кой момент да тегли чертата и да бие шута на майка си в името на семейството на децата си. Ако не, позволява на майка си да и съсипе къщата.

5

plamen

преди 11 години

na moita budeshta jena maika i daje ne iska da me pozdravi na ulicata,kak shte jiveq s neq neznam

4

Анонимен

преди 11 години

НАЙ-ПРЕКИЯ ПЪТ ,......убиваш тъщата ,след което ---СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ И ....УСЛОВНО !

3

Анонимен

преди 11 години

Като двама млади се мислят за достатъчно зрели и отговорни да се женят, да покажат зрялост и отговорност в самостоятелен живот заедно и жилище, било то и малка квартира. Как ще създаваш семейсто на гърба на родителите си? Създават неприятности и за себе си, и за родители си.

2

Анонимен

преди 11 години

Трябва да "пецкаш" и жената и балдъзата и тъщата! Така в спор с която и да е от трите ще имаш 2 звяра на своя страна!

1

Анонимен

преди 11 години

В повечето случаи се свършва с масово убийство както се случи при семейството в София!