205

Анонимен

преди 11 години

До Манджата Демокрация - това кефи ли те - Тогава в Белене свинете ядяха хораЗа концлагерите ли плачеш

204

Анонимен

преди 11 години

Нашата полиция ни пази

203

морски

преди 11 години

Цвръцко,много ти се насъбра напоследък.....

202

Анонимен

преди 11 години

В Българя няма престъпност има правосъдие

201

x

преди 11 години

Нека не забравяме кой създаде мутрите,мафията и беззаконието!!!:)

200

Geri

преди 11 години

Ей сега ще започне една гангстерска война за разпределение на дрогата и сфери на влияние в ъндърграунда ! Това е само началото ! Аз мисля, че сега е моментът МВР да извърши масови арести и да натика престъпниците където им е мястото ! Просто станаха много нагли - посред бял ден и на централно място !Могат да пострадат и невинни хора ! Хайде Цецко, ти си на ход !

199

Анонимен

преди 11 години

ПОРЕДНАТА ПРЕДИЗБОРНА ПОСТАНОВКА НА БСП/ДПС.

198

Анонимен

преди 11 години

Тройната,тройната е виновна!И Станишев,ей!Той,той е!

197

Анонимен

преди 11 години

До някой , какво се е започнало с Доган? "Инцидента" с феса беше толкова зле изигран като в латино американска сапунка... Тук има ранен има очевидно или неточен снайперист или опит за сплашване. Онова с Доган беше по зле и от най-лошото комедийно предаване. Но пък показа колко злобни са ***.

196

Бг.език

преди 11 години

"трябваше да се гледаше делото срещу него" - кое е това време? не е ли - трябваше да се гледа?

195

някой

преди 11 години

Дестабилизация иска някой и го прави точно когато му е времето,почна се с доган,ще видите ще има и още доста такива случки до лятото,другарите и дпс не спят, почват да мътят водата...това им е генетично заложено!!:)

194

Анонимен

преди 11 години

СЕРГЕЙ сТАНИШЕВ: Този, който не иска да си тръгне с мир, ще си тръгне по друг начин.

193

Тренер

преди 11 години

Снайпериста е слаб!Баретата също ! Да се тренира и репетира,докато единия не улучи или другия не умре на истина!Помнете,какво е казал Суворов: Повече пот в учението,по-малко кръв в боя!

192

Дянков

преди 11 години

Станишев е виновен ! Да си подава оставката !Къдее Джиджи,да го цункам !

191

м даааа

преди 11 години

КОЙТО ВАДИ НОЖ НА ДРУГИ МУ ОТ НОЖ УМИРА..

190

Анонимен

преди 11 години

Ако са искали да то убиват , щели са да го гръмнат във главата.Щом е във краката и корем , значи е за сплашване и да се вдигне шум.

189

Псевдо-журналисти

преди 11 години

По-неграмотно написана статия в скоро време не бях чел! Днес.бг, ако сложите критерий за завършен 8-ми клас при потбора на кандидат-драскачи, определено ще спечелите!Бисери като "По информация на очевидци е стреляно НЯКОЛКО пъти" (след като вече е споменато за поне два куршума, попаднали в целта), "Тя последно е разговаряла със Златомир Иванов в събота И неделя" (доколкото съм запознат събота е преди неделя, а двете заедно не правят един ден), "апелативен съд трябваше да се гледаШЕ" и т.н.

188

Виртуален Палячо

преди 11 години

Хубав пример за всички младежи и младежки, които искат да станат големи и лоши гангстери, а всъщност след 10тина години (живот и здраве) вече толкова им се е сплескал мозъка от дрога и алкохол, че не стават за нищо друго освен за пушечно месо. Да не говорим за някакви неща, като нормални деца или почивка. Цял живот в стрес..

187

Анонимен

преди 11 години

Докато страната се тресе от обири с автомати, кражби, палежи и бомби, вече се връща и времето на показните поръчкови убийства, които шевстваха по времето, в което главен секретар на МВР бе Бойко Борисов.Безумието в днешната ситуация е, че вътрешен министър е Цветан Цветанов, който не спира да ни обяснява как бил преборил тежката организирана престъпност. Коя обаче? А държавната организирана престъпност?!Същият министър с особена форма на главата продължава да плещи глупост след глупост под благосклонния поглед на премиера Бойко Борисов. Сигнализирахте за неуместен коментар

186

Спасявайте се !

преди 11 години

Цирк Балкански! Евакуация към Англия, нищо че е влажно и мъгливо ! Сега Б.Б., а после ако стане Б.Б + Комсомолеца?! Не ми се мисли...