141

Наблюдател

преди 11 години

1/5 от възможния брой глсували, а от тях 60% казали не. С други думи, с референдум за 20 милиона, дказахме, че евентуално все още има някой, който да гласува за БСП, но това съсвсем не е провал на ГЕРБ, имайки предвид нищожния брой! СТАНИШЕВ, освен че политиката ти куца и за нищо не ставаш, сега доказахте че нямате и основни познания по математика! Май само да крадете и да си измисляте истории ставате!!!

140

Българин

преди 11 години

До Анонимен 203Личи ,че си "пълен с мозък".Явно си привърженик на ГЕРБ.Сигурно си и с диплом за висше образование от Киевския университет клон Търговище ?Бъди жив и здрав. С такива симпатизанти ГЕРБ ще отиде в небитието.

139

Анонимен

преди 11 години

До БългаринСега като се насрахте и почнахте да плюете по ГЕРБ. Безмозъчен комунист. Похарчихте 20 милиона за нищо.

138

Българин

преди 11 години

Напред другари герберасти,Да разбием "врага" наречен "съсела".Той е виновен ,че сме безмозъчни ,той е виновен ,че Б.Б.е прочел само "Винету" ,той е виновен ,че чалгата върлува в бита ни ,в политиката,във всичко за което ви идва на ум.Изумен съм от злобата ,от нетърпимостта към тези ,които не мислят като вас.Горко на България с такива управляващи и техните симпатизанти.

137

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Г-н Станишев хайде по-леко го давайте, че нещо много се изсилихте с Вашите мижави 12 % и като махнем гласовете на Атака, ДПС и ВМРО какво остана.Май на другите избори и 10 % няма да вземете.За това по-полека, че като гледам партийката ви отива към разтуряне.Айде седянката май свърши и кой от къде е.Не правете българите на прости и слабоумни.Така както 100 г. го правите.Ще видите юли месец "кон боб яде ли"

136

Анонимен

преди 11 години

Сега БСП да върне парите от референдума, които ги взеха от джоба на целия народ.

135

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене няма нщо общо с партиите не те ли е срам да политизираш този избор ......?Отврат си ти и такъв ще си останеш

134

полусоц-комунист

преди 11 години

Ще се самоубия с този некадърен вожд!!!

133

АНОНИМЕН

преди 11 години

Станишев търси под вола теле,направи си генерална репетиция с милиони левове от нашия джоб ,а сега се пише и победител.На изборите дали ще обясни на електората си ,че ако се съберат парите от референдума от комисионните ,от парите на Моника може да им се увеличат пенсиите.Долни и болни мозъци са всички край него алчни за власт и унищожаване на държавата.

132

анонимен

преди 11 години

На съд този който профука 20мил. лева при тази беднотия.

131

блиц

преди 11 години

Върхушката на БСП окончателно се уверих че са пълни *** другата възможност е да са се нагушели и няма вече накъде . Да казваш на бялото черно това граничи с психични отклонения. Мая Манолова напълно е психясала . Какви бяха тези приказки и този тон .

130

анонимен

преди 11 години

За това ли бил този псевдо референдум другарю Станишев,за да докажете на народа ,че вие сте следващата партия която ще се гаври с българския народ. Трябва да ви се признае ,ИЗЛЪГАХТЕ народа доста умело.

129

Анонимен

преди 11 години

До ГНапротив каква по голяма гражданска позиция от това 80% от хората да не отидат да гласуват. Хората вече трудно можеш да ги излъжеш. Този референдум беше един политически фарс.

128

AXAA

преди 11 години

AXAAAA I DA VZEME DA STANE TIAXNATA RABOTA,NA KOMYNISTITE DE:) DOBRE CHE IDAT IZBORITE ZA DA SI IDAT ZA VECHNI VREMENA V ISTORIATA TOGAVA SHTE VIDITE DA,DA AMA NE :)

127

огранивена сланина

преди 11 години

Мисля, че след тази пресконференция (а и от други техни изказвания) спокойно можем да лепнем на БСП прозвището "мазните спортисти"! Много ще им отива!

126

Г

преди 11 години

За пореден път, показахме, че нямаме никакво гражданско общество и позиция...

125

уф

преди 11 години

Уффф... изпукахте 20 милиона, ей така - за нищо. Можеше да се построи нещо с тях вместо да ви гледаме мазните, лоясали физиономии как словоблудстват 2 месеца.

124

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха нас*ните комунисти. Че продължават да си вярват.

123

мирише

преди 11 години

Шапка им свалям на комунистите! Как само умеят да кажат, че друг се е изпуснал, при положение, че целите са в ***.а!

122

пенсия

преди 11 години

Някой знае ли каква е възрастовата структура на гласувалите?