34

Анонимен

преди 11 години

Аз не съм казал не на Борисов! Но със сигурност казвам НЕ на червените кхмери водени от хамстера!!!

33

българка

преди 11 години

Станишев да престане с крокодилските сълзи Не го е грижа за българия иначе досега вече щеше да я има АЕЦ Белене сега използва евтини трикове и не се замисля колко е смешен и жалък в очите на мислещите българи Подкрепят га само папагалите .......

32

Анонимен

преди 11 години

Сер-гейчо, ти за какво направи този референдум, за и против Борисов, така ли?*** такъв, гледай си Моника бе, къде си тръгнал дето не ти е работата.

31

АНОНИМЕН

преди 11 години

Този мръсен съсел си прави генерална репетиция за изборите,сега не гласувах въобще но за тези лъжци и мошеници никога вече.НЕ твърдо НЕ ЗА съсела.

30

marinkiss

преди 11 години

Добре бе Станишка, ти от 3 години разправяш как в България няма демокрация, била задушена, потъпкана, репресирана и т.н. Пяна ти излезе на устата. А сега изведнъж има демокрация :)Ако резултатите бяха наопаки, щеше да извадиш другото листче, на което пише, че изборите са фалшифицирани и демокрацията е погребана :)Резултатът от този редерендум се предопредели от пенсионерите, които гласуваха под строй както винати и които бяха наплашени, че цената на тока ще скача!

29

pulen proval

преди 11 години

taka nare4eniq referendum e proval-totalen

28

idiot

преди 11 години

geq Stanisev ne e v 4as,pulen proval za Bsp ds

27

Аз

преди 11 години

Тоя е пълен ***... само смешки говори

26

Анонимен

преди 11 години

SAMO BSP!!!!!!!!DOLU MUTRITE GERB!!!!!!!!!DOJIVOTEN ZATVOR ZA MUTRITE OT GERB!!!!!!!!!SAMO BSP!!!!!!!!!!!STANISHEV PREMIER!!!!!!!!!!!!!

25

Vesso

преди 11 години

Станишкоооо! Като не отидох аз и някои и друг милион като мен да гласуваме, казахме ясно"НЕ"на АЕЦ Белене.Както и на безумната идея за референдум по този въпрос.

24

Анонимен

преди 11 години

Малиии, тоя на е завършил и 4 отделение. Тука става въпрос другарю Станишев че само 13% от имащите право да гласуват искат да се изхарчат едни пари за Белене от джобовете *** всичките 100%. Само толкова са твърдия електорат на Столетницата. И ся ко прайм - подаваме си оставкатааааа. Щото Първанчето само чека да ни пригризе вратлето. Ама то украинец бе , гьонсират. Няма да си я подаде разбира се докато другарите сами не го изритат щото ги е оставил н юразни ясли.

23

Eli

преди 11 години

Обичам социалисти да ми говорят за демокрация...ех

22

3goro

преди 11 години

Серигей , как може да си толкова НАГЪЛ. Върни парите за референдума. Вземи от Овчаров, Моника Йосифова и БСП ,ако те подкрепят. :)

21

Анонимен

преди 11 години

Тоя съсел изтрещя тотално!!!

20

ГАФФФФФФФ

преди 11 години

До СВОБОДА ИЛИ БАЩИЦАТАСамоубииство за БСП!Изкараха бабичките в студа,сега половината са със счупени крака,а другата половина...студено е...а идват избори...

19

АНОНИМЕН

преди 11 години

Този лъже и маже ,но и Мая ИГРАЧКАТА В МОМЕНТА ОБЯСНЯВА КАКВИ ПОБЕДИТЕЛИ СА ,ДА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧЕРВЕНУШКИ И *** СЕ ПРЕБРОИХА.

18

welder

преди 11 години

ето защо червените ни убеждаваха , че новата АЕЦ е много евтина - горките не могат да смятат. на тези и липсва не само училището , а и първите седем години.

17

KupoB

преди 11 години

ха сега мазник да варнеш на народа 5 милиона дето ги затрихте за тъпия ви референдум

16

ХЕ-ХЕ

преди 11 години

Да не стане така,че,хем строиха А-Е-Ца,хем плащаха парите,хем пълниха гушите на някои фирми,а накрая си светиха на свещи и се гряха на дърва....по стар български обичай.....дето се казва,хем си го нахлузихме,хемси забременяхме и родихме един...спукан презерватив...

15

Анонимен

преди 11 години

Станишев трябва да го вземат на работа в "Комиците".