97

Анонимен

преди 11 години

Narodat shte te shamarosa teb. Ti si po-dolen i ot Maslarova gaden mrasnik.

96

ГЕРБерист

преди 11 години

Цялата ни рода е от Герб ,но да Ви е честита новата тройна коалиция БСП-ДПС-Куневица.Радвайте се българи,нали това искате???!!!

95

Анонимен

преди 11 години

Овчаров за разлика от Борисов е завършил специалност Атомни електроцентрали и установки като инженер-физик. ББ да мисли какво обеща на Обама при странното посещение.

94

смехурко:))))))))

преди 11 години

Г-н Овачаров и Станишев и много като тях не знам да ли са ходили на училище отчитат победа и шамар за ГЕРБ 800,000 гласа да срещу 600.00 с не но не броят гласовете на хората който бойкотираха изборите.Много жалко е за политици на каквито те се вземат при тоз вот.явно гласовете са малко на тез който са с да в подписката.:)))))))))))))))))))))))

93

ганю

преди 11 години

Р.Овч.ме отврати от БСП

92

Анонимен

преди 11 години

До OVCHAROV , SKRII SE V LUXOZNATA SI DUPKA I NE SE IAVIAVAI MRASNIK MAZEN.

91

Хан Крум

преди 11 години

На какво се радваш бе Овчо? Сега Бойко или ти ще трябва да връща "взятките" на братушките?Онези както е известно не прощават такива неща. Дали Овч. нама да последва Луканов? Оня също обещаваше неща които не може да даде.

90

GEro

преди 11 години

Предстоящите избори ще бъдат много интересни. Мноооооооого рано е на червените кхмери да се радват и да се облизват. Да не казвам голяма дума, но това беше лебедовата песен на БСП. Наистина ще си говорим пак лятото. :-)

89

До р. овч.от москва

преди 11 години

Ще връщате комисионните румене. От референдума загубухте само комунистите и енергийната мафия.

88

генът си е ген

преди 11 години

От тоя май само Масларката е по-нагла!

87

Анонимен

преди 11 години

Заповядайте, братушки. Офчарово може и да влезе в час догогава.

86

марко

преди 11 години

Руснаците ще чакат ли нещо несигурно като следващият парламент?

85

Анонимен

преди 11 години

Тотално изперкулясаха позитановците. Вие глутницата им и не спира да бълва, едно към гьотере, претопляни лъжи и разни злостни формулировки. Остава само едно обаче - тихо и кротко другарчетата да се изнижат за неопределено време в Карлуково. Е, доста ще им е трудно да укротят подгрятата до пожар мая манолова, но пък за целта има и усмирителни ризи де, както и по-силни хапчета. Впрочем, майчето манолово е успешна ВИПбрадърка. Тя е четиризначката в компанията на милите тризначки. Дерзай значи, ММ.

84

Топлото

преди 11 години

Самият факт, че Р.Овч. не е в затвора, а дава политически оценки, изтъпанчил се по телевизията е свидетелство за глупав народ и гротескна съдебна система!

83

kireza

преди 11 години

Р.Овч. отново и отново лъже,но как да не лъже,след като е член на енергийната мафия!Самият той е против ветрените генератори защото там мафията няма как да краде.Ето ви линк за сравнение на ток от ядрени централи и ветрогенератори:facebook/photo.php?fbid=348540501919680&set=a.348515778588819.80549.348514845255579&type=1&relevant_count=1Сравнявайте и ще разберете защо мафията иска ядрена централа!!!

82

marinkiss

преди 11 години

По-рано през деня написах, че дъртия ешалон на БСП ще обяснява как резултата от референдума е началото на края на това правителство :)Ето, че другарят Овчаров не закъсня. Дори е използвал буквално репликата, която аз написах "началото на края"Толкова са предивими и изтъркани, че просто няма накъде...Някой някога да си е мислил, че коя да е политическа партия ще излезе и ще каже, че е претърпяла поражение!?

81

Анонимен

преди 11 години

TOZ PEDERA*TIN NE MU SE OTVORI PARASUTA ! GOLEMOTO KRADENE SE OTLAGA !

80

Анонимен

преди 11 години

Референдума показа само едно:около 800000 гласоподаватели ще подкрепят БСП на следващите парламентарни избори,което си е жив шамар.

79

АНОНИМЕН

преди 11 години

Кой кого е шамаросал овцата не може да КАЖЕ,ЗАЩОТО МНОГО СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ ИЛИ ДРУГИ ПАРТИИ ПРОСТО НЕ ГЛАСУВАХА,А СЪСЕЛА СЕГА МОЖЕ ДА СИ ПРЕБРОЙ ЕЛЕКТОРАТА.

78

Анонимен

преди 11 години

мутрата напляскан ха ха ха ха