14

до 9

преди 11 години

нали имаш предвид - в частни джобове, аз на нашето море, другия на френска полинезия на яхта, може и да ни поканят да изиграеме по едно покерче.(на яхта)

13

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 11 години

Всички експерти по ядрените електроцентрали в България са се сбрали в Брюксел, много нещо!

12

Анонимен

преди 11 години

ако построят АЕЦ-а, искам ток от 3 до 5 стотинки на киловат и сахарски жеги у дома ми през зимата и да си горя ток на воля. нека тука тока да стане на символични цени като бензина във Венецуела. нали.

11

Анонимен

преди 11 години

Към 17 ч. избирателна активност 17,4 според 24 часа онлайн.

10

Анонимен

преди 11 години

Хм ало цял ден викаш нищо не зависи , ами гласуваи ,протестираи да не си *** !Такива грозни трикове използвате ,не само ,че зависи ,но и всичко се решава.Откраи време осавихме шепа *** да решават и 4 години да ги храним.Българино отиди отдели 15 минути и удари едно ЗА ,че ми писна от безхаберието ти да плащам скъп ток и големи данъци на тая африканска заплата.

9

преминаващ

преди 11 години

аз не знам какво има да се изказват българите по чужбина. устроили се там и ще ми решават ние дали да имаме или да нямаме АЕЦ. дрън-дрън, ярина. или бабината ти на припек.

8

минаващ

преди 11 години

Не съм партиец. Обаче НИКОЙ НЕ КАЗВА, че голяма част от тези прословути 10 милиарда евро ще отидат в български фирми!Гласувайте ЗА промишленост в България!!!

7

Гори

преди 11 години

mfa.bg/bg/events/160/17/1377/index.html ще ме прощавате, но това е преписано едно към едно от съобщението на МнВР

6

P.

преди 11 години

Дядо Иване ненормален ли си бре?!

5

Анонимен

преди 11 години

пълни глупости от нас нищо незавси

4

Анонимен

преди 11 години

Аз повечето дето ги питах в фейса,гласува ли....всичките ми отговарят едно и също.....много сняг,много студено,не ми се излиза и всичките за капак казват ,то така или иначе няма да се съберат 4 милиона да гласуват.....така че няма смисъл......

3

Мака ми е за Яне

преди 11 години

Пуснете клипчето:youtube/watch?v=oO-mz05e84s&feature=related

2

Истината

преди 11 години

Едно не мога да разбера: преди референдума, всеки е активен много, дава акъл, прави анализи, едва ли не сме професори по ядрена енергетика....и най-важното всеки изказва мнение и се тика да дава акъл без никой да го е питал.....Държавата сега ни пита официално и всеки се е скрил по юргана на топлинко и мърлуши. Еми, драги ми сънародници, после на никого не може да се сърдим, понеже по такъв начин гласуваме и на изборите за партия която да ни управлява и 'оправя' 4 години! Лек ден от мене!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Е до 4 милиона има много още. Непостижима цифра.