131

до 145

преди 11 години

Това е мода. Ако пътуваш извън града през нощта, ще видиш много тираджии, които слагат подобни светещи кръстове отпред на камионите си.

130

Анонимен

преди 11 години

КАКВА КРЪВ ТЕЧЕ ВЪВ ВЕНИТЕ НА НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА НА МУТРЕСТАНИЯ? АМИ НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА. 300 ГОДИНИ ВИЗАНТИЙСКО РОБСТВО. 500 ГОДИНИ ОСМАНСКО. ОБЩО 800 ГОДИНИ. ДЪРЖАВА НА 1300 ГОДИНИ ОТ КОИТО 800 ГОДИНИ НЕ Е БИЛА НИКАКВА ДЪРЖАВА. НЯКОЙ МОЖЕЛИ ДА МИКАЖЕ КАКВИ ЖИВУРКАТ В ТИКВОЛАНДИЯ ТУРЦИ ИЛИ ВИЗАНТИЙЦИ? ЗАЩОТО БЪЛГАРИ НЕ ВИЖДАМ.

129

Анонимен

преди 11 години

Браво днес.бг вече се гласува!!!!!!!!!!

128

Анонимен

преди 11 години

Чалга певиците и певците стават единствено за ресторант пълен с потни *** и мутри!!

127

Федор

преди 11 години

Османското настъпление на Балканите не е станало за един ден. Имало е множество свидетелства. Тогавашното пра-разузнаване е донесло досатъчна информация и нашите добре са знаели какво става, но са подценили опасността. Отделно са се надявали, че османците ще ударят по византийците (наши отколешни "приятели") и когато византийците са правили постъпки към нашите да се обединят срещу османската агресия, нашите са се направили на глухи. И османците наистина удариха, но също и нас. Политика?!

126

Бай Хасан

преди 11 години

малък но,много *** народ

125

Българин

преди 11 години

Простотията в тая проста балканска държава няма край. Народът до такава степен вече изпростя, че дори бебетата се захранват с чалга и въртят маанета в пелените. А за учениците да не говорим. Те по никакъв начин не могат да усвоят българския език и да запомнят елементарно правило, но знаят чалгарските парчета наизуст и подражават на облеклото на пайнеркити. Извратен *** народ ,без капка морал!

124

СимеонС

преди 11 години

до 136: Герой си.

123

Анонимен

преди 11 години

До Федор...РУСНАЦИТЕ МОЖЕ ДА СА НАСИЛВАЛИ ГЕРМАНКИ НО ПОНЕ СА ХВЪРЛИЛИ ХУБАВО СЕМЕ ТА НЕМЦИТЕ ЗАПРИЛИЧАХА НА ХОРА. А В МУТРО-ТИКВОЛАНДИЯ ТУРЦИТЕ КАКВО СЕМЕ СА ХВЪРЛЯЛИ 500 ГОДИНИ?

122

Анонимен

преди 11 години

Пуснал сум си на Йордан Йончев(гъмзата) песента Сефте.Много се кефим и си пйваме. А вие си спорет тук за глупости.Наздраве!!!Изкарах колоните на терасата.Поздравявам и комшиите.

121

Федор

преди 11 години

Сигурно е имало изнасилени рускини от германски войници, но далеч не с мащабите, с които са го правили РККА. Първо германските войници са били далеч по-дисциплинирани, второ успешното им настъпление в Русия не е продължило дълго и на-важното - имали са си много сериозни проблеми за решаване (например в Сталинград и други градове-герои), за да им остане време за секс (пък и желание).Но зверсва са правили, да несъмнено, например при Бабин Яр в Украйна.Война... Безумие...

120

EVERLAST

преди 11 години

Вън чалгата от БЪЛГАРИЯ !!!

119

Анонимен

преди 11 години

Аз мразя чалгата но пък я танцувам.А сега,тва е феномен!

118

СимеонС

преди 11 години

до 130:А чул ли си за изнасилени рускини от немски войници?

117

Анонимен

преди 11 години

4algata..ili si julto ili ne pi6e6 za neja

116

Федор

преди 11 години

Точно така - когато една войска е извоюва някаква победа, по-късно се празнува - това че си оцелял, че си победил. Винаги така се прави.В онези времена османците са победили, а ние сме паднали - това е истината. Башибозукът е изнасилвал девойки - уви, да, така е било.А какво мислите че е правила Червената армия в Германия през 1945 г.? Ами същото. Изнасилвала е девойки. Четох, че са описани официално повече от 40 000 случая на изнасилени германки от красноармейци само през 1945 г.

115

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ МОМИЧЕТА ОТ КОИТО ЕДНА ЧАСТ ИМАТ БОЖАТА ДАРБА ДА ПЕЯТ МУТРИТЕ ГИ НАПРАВИХА ***. А НАШИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ У ПАРЛАМАТА ГЛЕДАТ И СИ ДРАПАТ ТАШ.ЦИТЕ. ТЕЗИ МОМИЧЕТА НЕ СА УЧИЛИ В ШИРОКА ЛЪКА ДА ПЕЯТ ЧАЛГА МУТРИТЕ ГИ НАПРАВИХА ЧАЛГАЖИЙКИ И НАЙ ВЕЧЕ ОНЯ ДЪРТ ПЕДЕЛВАЙС ПАНЕРКАТА. ЗАЩОТО ПО ДРУГ НАЧИН В МУТРО-ТИКВОЛАНДИЯ НЕМОЖЕ ДА ПРОГРЕСИРАТ И ДА СИ ВАДЯТ ХЛЯБА. АКО НЕ ПЕЯТ ЧАЛГА ТРЯБВА ДА ОТИДАТ НА МАГИСТРАЛАТА ЗАЩОТО МУТРИТЕ УНИЩОЖИХА ВСИЧКИ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ В КОИТО МОЖЕХА ДА РАБОТЯТ.

114

Съвет

преди 11 години

Ако друсате гюбеци и се радвате на турско-*** подобие на музика, трябва спешно да се разровите в историята на рода си. Най-вероятно ще стигнете до някой *** прадядо или прабаба :) Българин няма как да подскача в ритъма на тази *** наречена чалга.

113

:)

преди 11 години

Узаконете проституцията, пък после чалгата и модните агенции сами ще изчезнат :)

112

До Федор

преди 11 години

След победа следва веселба...*** тези *** а башибозука весело изнасилва девойките, весело хвърчат глави и кръв навсякъде, весело пъшкат побитите на кол....абе веселба голяма