216

Анонимен

преди 11 години

този театър ще има обратен ефектза дпс и хората ще се отдръпнат от тях!!!!!

215

Анонимен

преди 11 години

Хайде да не се занимаваме с вътрешните борби в ДПС,управлявани от БСП.Може би целта на театрото бе да се смени Доган,защото в Турция не го тачат,тъй като е бил и е сол *** на комунистите.А останалите депутати линчували главния герой явно не са знаели за сценария и са приели в първия момент всичко за реално.А и с юмрученото си хулиганско поведение са искали да демонстрират предаността си към посредника между ДПС и БСП агент САВА.Извода е,че депутатите от ДПС са комунисти.

214

Ф-1

преди 11 години

Погледнете само какви дебели ***! Отвратителни!Всеки ден най-малко стотина подобни случаи стават с обикновенните хора.но никой не чува за това,нито пък някой е задържан. Нали УЖ всички сме равни? Що се отнася до театъра- посредствен сценарий и посредствено изпълнение с цел стягане на редиците.

213

бай Иван

преди 11 години

Целият цирк е съчинен от БСП и ДПС.Целта е да провалят Цветанов,наслагвайки и атентата в Бургас.Явно Цветанов е настъпил по мазола някои приватизатори.За изборите е ясно,че и ДПС с Доган и БСП са умрели кучета,както каза един от младежкото ДПС.С тоя лошо режисиран цирк трябваше да свалят доверието от Герб,да пренасочат гласовете към БСП и ДПС,след което да си спретнат коалицийка и да им дойде доброто старо време на заменките и аферата "Батко братко".

212

до-Нашец

преди 11 години

Защото като го преправиш за 1-2ч. става боен!

211

Анонимен

преди 11 години

С 8мм газов пистолет зареден с халосни патрони НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ ЧОВЕК!Всичко е цирк!Да не забравяме че лицето трепнало на Доган е с турско име,не християнин и можеби член на младежката организация на дпс.

210

Нашец

преди 11 години

Според МВР щом газовия пистолет не е средство за тероризъм и убийство защо промениха закона за КОС и искат всички газови пистолети да се регистрират в МВР.С този изводя че това оръжие не е за убийство, искат да обезличат собствената си некадърност и безсилие... и това на ръководитела на МВР Цветанов.Друг път Б.Б. се скапва от медийни изяви, а сега се скри .Като казва Янев първи че е инсценировка, дали Прокуратурата ще го привика да даде показания за това което знае и помогне на разследване

209

НАРОДЕН ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

Пореднотo доказателство за безсилието на държавните органи за сигурност да гарантират реда и сигурността на гражданите си не само в домовете и на улицата, но и на масови мероприятияДа спре Цвъ да се занимава с неща които не са му работа-ски лифтове, дюни, лекари... а да сложи ред във ведомството. Ако не може да си ходи. За тези оставащи 6 месеца може да навреди още повечеВидя се нямаме гаранция от външен тероризъ, сега и от вътрешен, за битовите кражби и насилие да не говоримGO HOME GERB !

208

БоБи

преди 11 години

Сега след този бой който хвърлиха на нападателя трябва да ги осъди ДПС-сарите.Видя се че той е намерил един пистолет в залата и отиде да го предаде на лидера Доган, а той накара там присъстващите турците да го набият публично. Което си е подсъдимо !!!

207

лина

преди 11 години

ПОЗОР! Грозна, прсташка гледка ! Какви са тези хора, които ритат, бият, събличат паднал арестуван ? А Местан, въпреки чудесната си словестност, защо остана безмълвен за позорното поведение на съпартийците си, а обвини кого, българското общество. Помислете

206

Анонимен

преди 11 години

Ай стига глупости бе, българо-мохамедански политици! 100-110 кг./180-190 см. човек, с умения в бокса, явно насилието не му е чуждо, опасан с два ножа и стигнал на една ръка разстояние от тая пенсия не му трябва газов пищов ( с който никак не е сигурно, че можеш да нараниш някой) за да го ликвидира. Както писаха някъде-"...пищов без пълнител за електорат без мозък..." Циркаджии. Некой ден сички ще са по местата си.

205

Мария

преди 11 години

Не го преписвайте на ГЕРБтеатър . Това си е театъра на конференцията, за да видят всички българи, колко са лоши.... Но не стана така. НИЕ БЪЛГАРИТЕ ВИДЯХМЕ, КОЛКО ЖЕСТОКИ СА БЪЛГОРДСИТЕ ТУРЦИ. кАТО ЧАКАЛИ РАЗКЪСВАХА МОМЧЕТО. нИЕ ХРИСТИЯНИТЕ НЯМАШЕ ДА БИЕМ ПАДНАЛ ЧОВЕК.

204

grajdanin

преди 11 години

До :)vie vsicki si mislite 4ee in4enirovka za6to mu e na dogan tova ta toi taka ili ine4e se otgelq a gazoviq pistolet oprqn na slepoo4ite moje da ubie 4ovek opitaiite i 6te raberete sled kato ste tolkova sigorni 4e ne moje da ubie cove ako toq napadatel be6e ot ot balgarski proishod prosto neznam kakvo bi stanallo v bg .sigorno voina

203

Анонимен

преди 11 години

*** скрити викаха към съвсем ненормалните дето го биха "убийте го" ама они понеже са съвсем прости и *** не чуха. И щяха да го убият за да не се размирише работата. Обаче инсценировката отначало до край не се получи. Всичките артисти ептен некадърни горките.И ся ще трябва някак си да се намери начин да го самоубият момчето. Пък и пълнителя на пищова нещо изчезнал и патроните афиф...ц ц ц колко много мазане ще има

202

Анонимен

преди 11 години

Преди местните избори беше инцидента с ромите в Катуница,сега преди референдум-"атентат"

201

До 4848

преди 11 години

Много си ограничен ....от упор с такива патрони освен повърхностна рана от изгаряне , нищо не може да се случи , евентуално на Сокола ще му пищят ушите час , два , но като си припомни за гара Буново , ще му мине !!!

200

Stel

преди 11 години

Защо просто не му закопчаха белезниците на момчето, а трябваше да го ритат като животно? Нали уж все за правата на човека говорят! Никого не защитавам, но мисля, че и с това поведение на охранителите и политиците станахме за смях пред света. Диващина!

199

4848

преди 11 години

Не че защитавам Доган, но това не е вярно. Както му беше опрял пистолета до главата, можеше да го убие. Нека Цв.Цв. да пробва на себе си и тогава да говори. А от гащите му извадиха ножове, които са се напипвали през панталона.

198

4848

преди 11 години

Не че защитавам Доган, но това не е вярно. Както му беше опрял пистолета до главата, можеше да го убие. Нека Цв.Цв. да пробва на себе си и тогава да говори. А от гащите му извадиха ножове, които са се напипвали през панталона.

197

Мнение-продължение

преди 11 години

ДПС- вече е минало. Без Доган и с второто дпс насреща ще се размият.Генерала-евала брат, изплю се в пазвата на отрочето на бсп :-) продължавай с магистралите.И накрая не на Белене :-)