558

атентат ли беше???

преди 11 години

Защо стана това? Ако е целял терориста да убие, така ли щеше да постъпи? Няма ли други начини да се извърши убийство? Спомнете си И.Павлов например откриха ли убиеца? Кой умен би го направил по такъв начин? Защо са замесени в охраната на това НСО и Полицията ни? Нима целта не е да се каже: Ето, виждате ли, българските служби не могата да си вършат работата. Това е повод да се намеси друга държава в нашите вътрешни работи. Коя е сещайте се. А за цирка сътворен от ДПС ВИДНО Е.

557

Анонимен

преди 11 години

Ами как ще е същата БЪЛГАРИЯ не можахте да си изиграете екшЕна ! стана много АМАТЙОРСКИ!ТРЯБВА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ДА ЦЕЛУВАТЕ ТАЗИ ЗЕМЯ , МЕСТАНЕ , А НЕ ДА ПРАВИТЕ АНАДОЛСКИ СЕРИАЛИ И СИ РАЗИГРАВАТЕ КОНЧЕТО ,КАКТО СИ ЩЕТЕ !

556

Кабули

преди 11 години

Местанчо, то България не е същата от както Държавна сигурност ви измъкна от лабораторията си за политически експерименти и се превърнахте на политически СПИН.

555

Анонимен

преди 11 години

И местан се разскачал. Компанията сред клоните не скучае.

554

Анонимен

преди 11 години

Което е истински стряскащо сред тоя дирижиран цирк е спонганността на кръвнишка злост и животински свирепи нагони в османски стил на биячите депесари (делегати на конгреса на дпс!) над "нападателя". Пази, Господи, българските турци от такива водачи. Тия водачи, както днес се разкриха като им падна воалът, са или старателно прикриващи се хулигани по душа и сърце, или са за освидетелстване. Но е трудно да НЕ се приеме, че от това политици не става. А партията им вече не може да е същата.

553

Ценител

преди 11 години

Уродлива бе разправата с поваления нападател на земята! Цяла България и светът да види "етнорелигиозно различните" дали има при тях има разлика като "депутати" или не!

552

Анонимен

преди 11 години

Голям цирк! И ножовете за какво са? Да транжира после Догана? Хахаха, смях до сълзи. Диков, дай на каданс делегата с раираната блуза как изважда ножа от задния джоб на Октай. Може да стане интересно, защото повечето хора в спектакъла бяха аматьори.И защо никой до сега не отговори на ЕЛЕМЕНТАРНИЯ въпрос- защо и от кого се пази Меди? В света само най-големите мафиоти ходят с голяма охрана. В БГ даже е и безплатно за ДПС-ра.

551

anonimen

преди 11 години

До *** ГНУСЕН MESTAN koito se namesti na trona na DOGAN mnogo govori no moje da ne iskara i edna 4etvart ot mandata si

550

Mаузер

преди 11 години

До лютфи местaнМного ментеливо изпълнение.Никой истински атентатор нямаше да отиде с газов пищоф.Щеше да отиде със зареден и да го гръмне,а "убиеца"сизарежда пищожа до Доган.Както я подкараха помислих,че ще направят една мазна турска борба.

549

Летви Местим

преди 11 години

Да вземат показания от Местан, но с детектор на лъжата.... ще има изненадкаааа :)

548

Asterix

преди 11 години

Делегатите на събитието не е трябвало да скандират "ДПС,ДПС!",а просто е трябвало да викат възторжено "ДС,ДС!" - то е едно и също!!!

547

оооо

преди 11 години

боже, от мухата слон. Не можело в истинска демокрация... Като гръмнаха в Холандия някакъв политик, ми ония в Швеция... Аман от порнография!

546

Анонимен

преди 11 години

REZACITE DA GO DUHAT !

545

Анонимен

преди 11 години

Нищо чудно самият Лютви, да го е спретнал , знаейки , че Доган се оттегля и да заздрави позициите си сред своите , а последният да кротува ....

544

Анонимен

преди 11 години

Няма страшно,това е тренировка на френските специални сили ! След неуспеха в плевенското село,сега са дошли на пъпа на София,ама пак се оакаха !

543

Анонимен

преди 11 години

Цирка у *** е пълен !Ако бях десетина години по-млад,хич нямаше да се чудя,а на право на терминал 2 !Това не е държава ! Политиците да си правят сметката,какво му е на народа и колко са му дошли до гуша !

542

Анонимен

преди 11 години

До БългаркаТака е Госпожо, но нали знаете, че РБ няма органи Никой няма да му търси сметка на тоя.Може да си говори каквото си иска Просто очаквайте силналиберално-лява коалиция ЦИРК ,в който ние пак ще сме само зрители и от нас нищо нямя да зависи!

541

ISTINA

преди 11 години

DA PRAV STE GOSPODIN MESTAN ,4E BG NQMA DA E SA6ATA I TO ZARADI TOVA ,4E ZASPALIQ BALGARSKI NAROD PAK NQMA DA REAGIRA.ISPANIQ E BILA 850 GOD POD VLASTTA NA MAVRITE ,NO MOGA DA VI YVERQ ,4E NQMA NITO EDIN MAROKANEC VAV TEHNIQ PARLAMENT.TA ZATOVA BG NQMA NIKOGA DA E KATO DRYGITE DARJAVI.MNOGO VLAST VI DADOHME I VIE DONOSNIK MESTAN ,ZAEDNO SAS 6EFA SI NI SE KA4IHTE NA GLAVITE .I NE SAMO NA NAS A I NA BEDNITE TYRCI ,DETO MIZERSTVAT SA6O KATO NAS .6O NE SI HODITE VE4E TAM OT KADETO STE .6E E 4YDESNO.

540

той

преди 11 години

Гледайте,как турци бият турчин ,а какво ли ги чака българите.Това си е истински ДПС башибозук

539

Анонимен

преди 11 години

стига сте тровили народа с простотииако и на това се хванетеповод за обвинение срещу българия винаги ще намерятдали са турските служби и ли доган не се знае но си е чисто театроместан е умен и начетен но да престане да прекалява