69

акуд

преди 11 години

не само ДПС ами и кунефа и бсп са с такива МЕРАЦИ ПАК да лапат власт. САМО ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ до кока ще допускаме анти Български организации в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ

68

:)

преди 11 години

За мен най-добрия вариант за България е:Коалиция Герб-Националистически блок (ВМРО+Атака). Първите продължават с еврофондовете (сега сме на 34% при 0.7 при Доган/Станишев) и инфраструктурата, а вторите по *** въпрос и борбата с монополите. Явно е, че няма да има еднопартийно управление, ако ще е коалиция - нека тази да бъде, поне за мен най-добрия вариант..................Подкрепям!

67

мнение

преди 11 години

За мен най-добрия вариант за България е:Коалиция Герб-Националистически блок (ВМРО+Атака). Първите продължават с еврофондовете (сега сме на 34% при 0.7 при Доган/Станишев) и инфраструктурата, а вторите по *** въпрос и борбата с монополите. Явно е, че няма да има еднопартийно управление, ако ще е коалиция - нека тази да бъде, поне за мен най-добрия вариант....

66

Сокол

преди 11 години

Тази цялата партия е за затвора! Най-вече видния хидролог и вече енергетик Доган:)

65

90

преди 11 години

Турците в бългаския парламент работа нямат. Смо заедно можем да ги махнем. Нека се преброим на 27-ми и да видим, после пак

64

Арнаут

преди 11 години

Само *** и евреи не са взимани като еничари.

63

Анонимен

преди 11 години

Толкова е зле,че по-зле няма накъде.

62

3goro

преди 11 години

До huliusi Хонорара от 1 000 000 какво е (рушвет)?!Доган мисли за народа колкото Съргей и Овчаров !Лидерът на ДПС получи консултантски хонорар от 1 млн. лева за услуги, предоставени на дъщерното на "Минстрой холдинг" дружество "Институт за строителство и минно дело"

61

huliusi

преди 11 години

челикДо81Приятел,кажи ми кой политик до сега е мислил за народа Бойко ли,Ив.Костов ли или Станишев . Нали всички те грабиха и докараха България до просяшка тояга, особено последния избран премиер.Доган за сега е най достойния от тях, че е крал и не мислел за народа са скалъпени лъжи.

60

Анонимен

преди 11 години

До просто мнениеKato si glupaw, pomni è towa e za dylgo!!!

59

просто мнение

преди 11 години

Ние в нашето семейство сме се разпределили: 1/2 за Герб, 1/2 за националистически блок (чакаме обединение ВМРО-Атака). И всички смятаме да гласуваме, подобни ДПС изказвания (анти-български и анти-турски) само ни мотивират още повече и ни дават сила,че сме на прав път. Редно е да има десни (ГЕРБ) и крайно-десни (националисти)..Другото ще е крах за държавата!

58

tdmils

преди 11 години

Крайно време е БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД да си зададат въпроса ЗАЩО ДА ИЗБИРАМЕ ДОГАН В ПАРЛАМЕНТА, СЛЕД КАТО ТОЗИ СЕБЕЛЮБЕЦ НЕ СТЪПВА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И НЕ ЗАЩИТАВА СВОИТЕ, А СЕ СЕЩА ЗА ТЯХ САМО ПРЕДИ ИЗБОРИ, А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ СИ ПИЕ УИСКИТО И СИ РАЗВИВА СВОЯ БИЗНЕС ПОД ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ!!?? Събудете се български граждани, които гласувате за Доган, ОК???

57

Анонимен

преди 11 години

още един глас за номер 66 .... много точно.

56

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИ,БРАТЯ СТИГА С ТОЗИ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС,ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ТУРЦИ СА НАСЛЕДНИЦИ НА ЕНИЧАРИТЕ И ПРОДАЛИТЕ СА НА ОСМАНЦИТЕ БЪЛГАРИ...ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАЛИВАТ С ТАЗИ ПОМИЯ..БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА И АКО ПЕТАТА КОЛОНА НА *** ДЪРЖАВА ТУРЦИЯ НЕ ИМ ХАРЕСВА ТУК ДА СИ ВЪРВЯТ В АНАДОЛА...!!!!!

55

Анонимен

преди 11 години

Вижте какви са продажници *** ... ЩЕ лае пропаганда в полза на турците . Прос народ слаба държава са казали хората. за номер 76 говоря ....

54

Анонимен

преди 11 години

Добра новина за Станишко, ерният му другар с *** ще вземе хубави проценти

53

Анонимен

преди 11 години

Винаги гласа си ще дама за Доган, но никога повече за милиционери и ченгета. За три години и половина и мизерните спестявания ни окрадоха. По добре турчин да ме управлява , но да живея като човек, а не като скот в гетото на Европа.

52

Deko

преди 11 години

Иска им се на гербавите *** и милиционерите много да го няма Доган, ама си правят смеките без кръчмар. Каквото е казал и каже Доган, това ще е другари *** и трябва да свикнете с тая мисъл-елементарна аритметика е. На изборите сте просто аут завинаги.

51

Анонимен

преди 11 години

Аз харесвам Турците, те са честен и трудолюбив народ! Но този Доган е една издънка на ДС и комунистите които направиха възродителния процес, нещо от което трябва сега да се срамуваме всички. За това се учудвам, че Турците гласуват за него на избори?!

50

Анонимен

преди 11 години

Догане дори и турците не ти вярват вече бе хаха,власт ще видиш ама друг път.