608

ripbgvip.tapanari

преди 11 години

Лош Борисов,лош ама и ***.Не той не епрост простите сме ние,че търпим както турците сме търпяли такива Станишевци,Борисовци и Костовци.Разграбиха всичко мутрите и мутренските правителства.Спасение няма защото българите са по-страхливи от всякога и са разцепени като никога.Защо гърчолята се вдигат заедно да стачкуват а бае ти *** не.Щот лафа я сакам да съм зле ам на Вуте да му е по-зле важи в пълна сила тук.Но от това ще страдат поколенията и на Вуте и на бае ти ***.Смърт или Свобода.АМИН!!!!

607

НАРОДА ГО Е КАЗАЛ:

преди 11 години

СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯТ НЕ ВЯРВА

606

анонимен

преди 11 години

ами да съберем пари и да му купим пръстени-горкия той няма пари да си купи,бедничкият

605

представете си само:

преди 11 години

ако министър-председателят на Гърция каже такива думиако кралят на Испания или министър-председателят каже такива думиако министър-председателят на Италия каже такива думиВ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ СЪЩО ИМА КРИЗА И ТЕ СА В Е.С.ако президента на Русия или САЩ каже тези думиАБЕ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДОРИ УГО ЧАВЕС,ПИТНОЧЕТ,СОМОСА ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДЕМОКРАТИЧЕН ИЛИ АВТОКРАТИЧЕН ДИКТАТОР ИЛИ УПРАВНИК КАЖЕ ТАКИВА ДУМИ,КАКЪВ ЩЕ Е ОТЗВУКА СРЕД НАРОДАОБАЧЕТЕЗИ ДУМИ ИМАТ ОТЗВУК НАВЪНДРУГИ УПРАВНИЦИ СА ГИ КОМЕНТИРАЛИ

604

Държавата-собственик

преди 11 години

Аз на нейно място бих отишал до една сергия и бих му купил един пръстен -тенеке и заедно с лука хляба и чубрицата ще му го подаряКолкото до защитниците на правителството,само едно да ви кажа -държавата е собственик на това предприятие,държавата назначава управлението на този завод,тя е отговорна за договорите и за разплащане с персонала,а на върха на държавата е назначен човек който е назначен от народа,включително и от тези хора гласували за него и той е отговорен като ръководител на държавата

603

Сергей

преди 11 години

Мила госпожо, до мен никой, нямаше да те допусне да припариш;, дори и с лук в ръка.

602

Онуфри

преди 11 години

Напълно прав е Бойко!В капитализма никой на никого не е длъжен! Никой не е длъжен да й осигури работа на тази госпожа.Като няма работа-отива на село, разпродава, повишава си квалификацията ... има много начини.Животът не е само рози.Бас държа, че има апартамент и къща на село ама НЕ ИСКА да се раздели с тях.И в такова положение сте всички мрънкачи! Хайде осъзнайте се малко - криза е, никой не е обещавал, че животът ви ще върви само нагоре! Всеки се оправя самостоятелно за благото на общестото.

601

БАНКЕР

преди 11 години

ЖЕНО, ПИТАЙ ГО БОКО КАКВО ЧЕСТВА НА ОСТТРОВ МАЛТА ?????????ДОКАТО НИЕ ТУК СИ ПРАВИМ УСТНА ГИМНАСТИКА ,ЧЕШЕМ СИ ЕЗИЦИТЕ И И ОСТРОУМНИЧИМ ..... БАТЕ ВИ БОКО СИ Е ПРАВИЛ КУПОН ЗА 2-РИЯ ВТОРИЯ МИЛИАРД !!!!!!! ДА НИ Е ЧЕСТИТ И ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ СКРОМНИЯ И ПЕСТЕЛИВ ЧОВЕК !!!!

600

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 653 *** неден, тази продукция не е на хората, работещи в завода, бе ***. Тя е на държавата, която е и собственик на предприятието и е неин ангажимент да търси пазари на продукцията си. А ще отговориш ли какво направиха за 3 г. и половина *** от герб, че да не се стига до тук. Ти ако имаш къща грижиш ли се за нея или я оставяш да се срути на главата ти ***? ***, борисов си купува завод или го продава за комисионна.

599

Zohan

преди 11 години

Нормално е една мутра веднага да забележи с какви накити си. Нарича се професионално изкривяване.

598

Атака

преди 11 години

Г-н Борисов тези с пръстените и ланците са на опашките за социални помощи, чух че *** им казват!

597

АнгелKo

преди 11 години

Според мене само въоръжено нападение над парламента ще реши проблема и ще има световен отзвук.Вие сте 3200 човека и имате в складовете РПГ-та ,гранати ракети земя-земя,ракетни обстановки.Интересно ми е що не се въоръжите малко и не отидете пред парламента и ги срините със земята.Като почнете нападението до минути ще имате многохилядно подкрепление от софиянци така че и армията да доиде няма да помогне.Айде по смело и да действаме

596

танкист

преди 11 години

що не излезе инфо за загубеното дело срещу застрояването на плаж корал край приморско и участието на видни членове на герб в тази афера 130 декара лонгозни гори ще бъдат превърнати в бетон, тия хора нямат срам от нищо, ни от господ ни от хората, едиственното за тях е пари, пари и пак пари, какво ще отговори санданския ***...л на това , дали ще се самосезира и срещу кого, като тази сделка си е чисто на герб, всички замесени са гербери, и то кметове, депутати и прочие дори плевненлиев е вътре.

595

хейтър

преди 11 години

значи,вече няма накъде повече да се отвращавам от държава,правителство,бойковци,депутати,абсурди и т.н.*** отвратителната държава.

594

Акъл море

преди 11 години

Изключително грешно е поведението на работниците от Сопот!Те трябва тотално да бойкотират правителството,а не да молят Тиквата да ги спаси.Тиквата не е спасител,а унищожител на завода!Няма място за хленчене и молби.Това е война!Вие сте 3200души.Вие сте железен юмрук,ако се организирате и сте единни.Вие трябва да искате спасение на завода,работа и заплати за ВСИЧКИ!Който дрънка различно не трябва да чуе и дума от вас!Профсъюзи и тикви не са спасители.Вие,ваште деца и вашия глад са ви спасителите!

593

Анонимен

преди 11 години

Тиквата пак се изложи. Простака си остава ***.

592

до 668

преди 11 години

до 668то само последното което си изброил има право на глас в България вече ;)

591

!!!

преди 11 години

Как може един министър председател да се гаври по такъв жесток начин със народа?! За 22 години преход, дори и в най-тъмните времена на прехода е нямало толкова жестока гавра с обикновенните хора....

590

boiko borisov

преди 11 години

gramnete go toq be

589

Анонимен

преди 11 години

Тея от ВМЗ, трябва да вземат малко от залежалата продукция и да утидат да протестират пред народното събрание с нея, тогава ще ги чуят.