40

Анонимен

преди 11 години

Един от най-неуспешните министри в едно от най-неуспешните правителства!Правителство на международния и вътрешен пиар,правителство на никаквата външна и никаквата вътрешна политика.

39

ivan.banov.37

преди 11 години

иван за какво се издържат отдели : търговия маркетинг и т.н. в това министерство !

38

иван

преди 11 години

по добре тройна коалиция отколкото еднолична диктатура !

37

вулва масонска

преди 11 години

всички юдейо-масони КАТО ТОЗИ в затвора!!!отведнъж !!!

36

Българин

преди 11 години

Изходът е не приватизация на всяка цена ,а незабавно такива "калинки" -министри като теб да бъдат изритани.Жалко ,че в оставащите ви още 6-7 месеца ще направите толкова много глупости ,които следващите ще поправят с години.

35

иван

преди 11 години

сега тиквата и неговите кукловоди от БКП искат да търгуват освен с дрога и с оръжие- абе всичката власт е в крадците и комунистите!

34

Анонимен

преди 11 години

министри под 45 г не трябва да има . нямат житейска зрялост .за доказателство виж годините назад . видяхме какво стана с една цяла държава -това са последните яки парчета от баницата , а апетитите огромни .

33

пиу

преди 11 години

Дайте му биберон на този!

32

Министерче, брей

преди 11 години

Това момченце е било на баща си в ташаците, когато Българите създаваха икономика. Сега неговото татенце иотрочето му бързат да се вредят всред разрушителите на държавата. Това недоразумение, нарчено министър, разбира от занаята си, знае как да краде от държавното имущество. Щом като има министри като него, Дянков - основният виновник, Караджова, мамата му е разкатана на Българина. Ще го вкарат в миша дупка. Но му е хак, след като гласува за ГЕРБ, бе ясно още тогава, каква ще я вършат.

31

анонимен

преди 11 години

Ами да го дадат на Валентин Захариев,Той има опит

30

Богнострокулум

преди 11 години

Заглавието е сбъркано. Вместо " Изходът за ВМЗ Сопот е приватизация" трябва да бъде "Целта за ВМЗ Сопот е приватизация" . След толкова много примери с други някога държавни предприятия, картинката би трябвало да е ясна за всеки .

29

Сопол

преди 11 години

В Сопот да грабват сопите и да разчистят недоразуменията.

28

до 28

преди 11 години

Народе, народе, какво чакаш народе?........Наркотици, проституция и оръжие-това са най-печелишите браншове по принцип!---------------- Ми какво чакаш тогава, стани *** да останеш под пари...

27

Даола

преди 11 години

Това е пътят - да продадем /някой да приватизира/ България, да й поеме пасивите и активите, да я управлява и да менажира успешно икономиката.Колко струва тази държава ?

26

kireza

преди 11 години

Ликвидирахме армията,я да приватизираме и военното министерство - 1000 тунеядци курират 3 - три военновременни дивизии.Сега ще подарим на бандитите и последният военен завод.....Той наистина за какво ли ни е,след като всяка наша съседка може да ни окупира само за 4 часа максимум.....Така и така няма да си е наш,я да го пропием.....БАНДИТИ!!!

25

gft

преди 11 години

ако приватизираме и държавните инститиции, май тая държава ще потръгне.. а какво ще кажете?

24

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ПУСНЕТЕ ЕДНА ПАРТИДА ОТ НАВИТЕ КАЛАШНИЦИ С ГРАНАТОМЕТИ ПРИ ТОВА !!!ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ ГИ ЛАПНАТ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ "НАРОДНАТА" АРМИЯ В СИРИЯ !!!НЕ ДА СЕ МЪЧАТ ХОРАТА С БЕЛГИИСКИ И АМЕРИКАНСКИ ПУШКИ ДЕТО БИЯТ САМО НА ТРИ КМ. ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА УДЪРНАТА СИЛА И СКОРОСТРЕЛНОСТ ??? А *** НЕ ДАВАТ ЦИОНИСТЧЕТАТА НАЛИ !!!ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ЛИКВИДИРАМЕ ЗАВОДА А ?!?

23

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ЩЕ СЕ НАЛИВАТ ЛУДИ ПАРИ ЗА ОЗДРАВЯВАНЕ НА ЗАВОД, КОЙТО Е ОБРЕЧЕН?КАКЪВ Е СМИСЪЛА? НАЛИ ЩЕ СЕ ПОДАРЯВА НА ПРИВАТИЗАТОР.

22

С НАМИ БОГ

преди 11 години

ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ СЕТЕТЕ СЕ, ЧЕ ОСВЕМ ПРОДАЖНА ОЛИГАРХИЯ СТЕ И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИНЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СМЕ *** И НЕ ЗНАЕМЕ, ЧЕ УМИШЛЕНО УНИЩОЖАВАТЕ ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО НОСЕХА~ 5 000 000 000 лв.НА Г.ЗНАЕМ, ЧЕ НА НОВИТЕ ви ГОСПОДАРИ ИМ ТРЯБВАТ ПАЗАРИ А НЕ КОНКУРЕНТИ !ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ СА ХОРАТА НА БГ. А НЕ ПРОСКУБАНИТЕ ЦИОНИСТКИ ОРЛИ ЗАД ОКЕАНА !НЕ ОТКАЗВАЙТЕ ПОРЪЧКИТЕ НА ТРЕТИЯ СВЯТ ЗА ДА МОГАТ ТЕ ДА СИ ПРОДАВАТ *** !КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ=ГРОБ

21

Герберастите

преди 11 години

са като лешоядите - обират мършата на Иван Костовата приватизация