65

Анонимен

преди 11 години

Очилат мухъл,я марш в дупката от където си изпълзял.

64

Анонимен

преди 11 години

СПИ НАРОДЕ ! НЕ КУПУВАЙ! Недавай парите се на червенете олигарси. Много ги боли , че няма от кого да крадат.

63

Анонимен

преди 11 години

Червена ***.

62

Анонимен

преди 11 години

Ей, и очилатия му ***!Подготвя се някой за теб,ама не!Ядец!

61

Анонимен

преди 11 години

ДОБЪР ВЕЧЕР РОБИ! БАЧКАТЕ ЛИ ЯКО ЗА 300 ЛЕВА А? И ЗА 200 ЩЕ БАЧКАТЕ АКО ДЯНКОВ ОГЛАДНЕЕ ... СИГУРHО НЕ ВИ Е СРАМ ДА СИ ГЛЕДАТЕ ДЕЦАТА КАК ОБИКАЛЯТ ПОКРАЙ ВИТРИНИТЕ С КИТАЙСКИ ***, СЪС СТАРИТЕ СИ ИЗТЪРКАНИ ОБУЩЕТА ... БАЧКАЙТЕ И СИ ЛИШАВАЙТЕ ДЕЦАТА, ЧЕ ДЯНКОВ Е ГЛАДЕН ;) СПИ НАРОДЕ... ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА САБЯ НЕ Я СЕЧЕ! СПИ НАРОДЕ... 240 ДУШМАНИ НЕПОБЕДИМИ И БЕЗСМЪРТНИ ИМАШ ДЕТО 7 000 000 НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ГИ ПОБЕДЯТ, ЩОТО СА 7 МИЛИОНА ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ ;) СПИ НАРОДЕ... БЪДЕЩЕ ИМА ЗА ТЕБ, НЯКЪДЕ ДАЛЕКО В ЧУЖБИНА, ДАЛЕКО ОТ РОД И РОДИНА, ДАЛЕКО ОТ СТАРА ТИ МАЙКА, ДАЛЕКО ОТ КЛЕТИ ТИ ДЕЧИЦА, БЕ

60

чегевара

преди 11 години

бсп не е никаква алтернатива,това е мафия от олигарси,крадци и престъпници,време е за истинска лява партия

59

Катя

преди 11 години

Мен чалгата ме топли. поддържа ме във форма. Доста пари ми докарва месечно. Защо толкова не искате да се инвестира в нея. Тя е единственият икономически двигател на България.

58

Гочо

преди 11 години

Прав е Станишев.

57

Димо

преди 11 години

Те силиконките могат да бъдат впрегнати да ВЕИят, да духат, т.е. да генерират вятър. Екологично чисти са и природолюбиви. Единственият проблем им е, че могат да гръмнат.....

56

Бай Ставри

преди 11 години

До до 55Благодаря за информацията, не знаех.

55

Анонимен

преди 11 години

Нямат срам ей. По аферата Хохегер вече има осъдени в Австрия и точно станишев да говори за лъскане на имидж е не само нагло, но и просташко. Спечелил си е проектите Пайнера, кво толкоз.Не мисла, че хората са толкова *** та да му вярват още на този.

54

до 17

преди 11 години

Костов убиеца на демокрацията ли ве, разсипника на партии и баща на корупцията, както го наричат още за тоя ли говориш ?

53

до 55

преди 11 години

По интернет ли го видя хайде сега си представи, че и ние имаме интернет и телевизия и също сме го видяли, та ? А случайно ако не знаеш не Дилов син го е открил това, а АЕЦите са измислени много преди това.

52

Анонимен

преди 11 години

Вестник Демокрация май пак ще ни облъчва. Пак ли Волен Сидеров ще му е главен редактор?

51

АЗ

преди 11 години

ХОООРРАААААА..УСТАТА НА СТНИШЕВ МИРИШЕ НА Ч.ЛЕНА НА ВЕГЕНИН...А ЧЛЕНА НА ВЕГЕНИН НА З.АДНИКА НА СТАНИШЕВ...ДОРИ ОТ МОНИТОРА НАМИРИСВА

50

Icelander

преди 11 години

Нищо чудно, хаха! Бат Бойко е пословичен с обичта си към чалгата и близкото си приятелствос Митьо Пайнера!

49

bold

преди 11 години

Ти ли бе ревльо комунистически търсиш постоянно кусури на другите-виж крадливата си и лукава физиономия млъкни завинаги.

48

33

преди 11 години

*** станишев па голем стрес има от изборите,щото знае че след изборите щее безработен,той срути бсп то до 0,само ГЕРБ САМО БОЙКО.САМО ГЕРБ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДУШМАНИН НА БСП САМО БОЙКО.

47

Бай Ставри

преди 11 години

На хората трябва честно да се обясни, че ако искат не просто да се развиват, а да запазят сегашния си статус и възможности, ядрената енергетика няма никаква алтернатива. Тя е единственият рационален отговор на магическите предложения, установи Дилов-син.

46

Червена Бабка

преди 11 години

Станишко ше те изям бе сладур. Като дойдеш на власт ще върнеш купонната система като едно време нали ? И кола ще се купува на опашка 10 годинки да почакаш, не като сега всеки да си взима и да задръстват пред блока :)