52

Анонимен

преди 11 години

62 не знам за моя но твоя мозък със сигурност е атрофирал червенотиквеничковче , естествено че , военното произвосдтво е печелившо но когато е ЧАСТНО ,а не когато се източва от частни фирми червени разбира се до една , а и в нашия случай цялата ни военна промишленсот беше предназначена за Варшасвкия договр и износа на Революции като за последените се изнасяше къде полулегално къде чиста контрабанда от ченгетата в Кинтекс и Тератон , само че това спря ,а и лицензиите нещо руснаците не ги дават

51

Анонимен

преди 11 години

Работниците от БМЗ-Сопот,да ходят на коцертите на Питко Майнера,....ЧАЛГА ДО ДУПКА !

50

оптимист

преди 11 години

Спокойно ГЕРБ и да си отиде пари ще има ..... но не за Всички .. а вижте вода достатъчно да се издавят някои.

49

Анонимен

преди 11 години

52-ри, въпреки че признавам гениалността ти, не ти ли е идвало на ум в атрофираното, но с претенции за манипулационно средство, мозъче, че военният сектор на една страна поръчва производство не само за собствена, вътрешнодържавна употреба? И не само за военни цели? Не знаеш ли, че оръжие се и изнася? И че военните производства са едни от най-високотехнологичните, и че така развиват най-прогресивни направления на науката и техниката? И че военно производство не означава само оръдие на убийства? И че то внася много голям дял от приходите в бюджета на държавите? По-голям от това, което внасят всички търговчета и користни бизнесменчета. Но с обвиненията си, че войните и убийствата в света, едва ли не, се дължат на военната продукция на България, най-големите производители и експортери на оръжие, разрушиха нашето военно производство и другите, водещи в света, високотехнологични отрасли, за да се доразширят на опразненото място в нишата. Наскоро се опитаха, и не са се отказали още от мераците си да убият и науката ни. И ни предоставиха слугинските производства и дейности. Стремят се и определено имат успехи в намеренията си да направят от България, това, което беше Куба преди 1960 тодина вертеп, слугинаж, източник на евтини ценни суровини и доставчик на извратени удоволствия за богаташите от чужди държави. Ми то с алкохолен и сексуален туризъм не се прави високо развита, интелектуална държава. Но на теб, явно това ти е изгодно. Защото парите не миришат и на тях пише само номиналната им стойност, а не стойността на много осакатени и заминали си без време животи. И ... държави!

48

Коко

преди 11 години

Абе Министърче, преди известно време се биеше в гърдите, че едва ли не има опашка да го купуват, КЪде са ти инвеститорите??? Къде са гръмките обещания и защо медиите в тая държава не си извадят архивите и не покажат на хората всичките Ви празни обещания????????????

47

Анонимен

преди 11 години

59 сред тримата кандидат инвестори не е имало руски фирми.

46

Гошо Тъпото

преди 11 години

Министър Добрефф,да си слага...наколенките,да мине през Боко,да му подпише...командировачното и да запраши в Русия при Путин.Само той може да намери работа и поръчки за нашият военен...завод,като го включи към веригата на руският военно промишлен комплекс.Какво ще...дава Боко в заманя,не знам;той няма...нищо.

45

Анонимен

преди 11 години

ОЩЕ ЕДИН ЗАВОД ОТИДЕ НА МАМА СИ У ПУ.КАТА. БАРЛЯВИЯ КАТО СТЕ НЕКАДЪРНИ СЪБИРАЙТЕ СИ ВЪШЛИВИТЕ ПАРЦАЛКИ С КОИТО ДОЙДОХТЕ ОТ СЕЛО И ОТИВАЙТЕ ДА СИ Е.ЕТЕ ОВЦЕТЕ. НА МЕК К.Р И ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ.

44

Анонимен

преди 11 години

ВМЗ ще има същата съдба както ОЦК Кърджали. Лъжене и мажете от страна на парвителството, докарване до фалит, празни обещания за инвеститор,рязане за скрап и правилните (гербави) хора се облажват от миквидирането на заводите!,Е този път ще ни бъде спестен циркът - Аз съм *** и вие сте прости. Затова се разбираме!Е докато тая държава се управлява от простаци фалитите няма да имат край!Хората от ВМЗ да зная, че Боко от тях не се интересува, защото води титанична борба с Тройната коариция!

43

до червения г.з

преди 11 години

До ДО 29Това е в червените бетонни кухини . Мислят със задниците си. Всичко е елементарно , другарю.Докато имаше СССР и СИВ имаше НРБ. От СССР НРБ получаваше суровини и материали на измислени цени,получаваше готови технологии /лиценз/и оборудване,имаше осигурени пазари за оръжията на Варшавския договор.Кинтекс продаваше за долари продукцията на "Металхим".СССР , СИВ и Варшавския договор ги няма.Ако не беше Горбачов,друг щеше да прекрати измамата,наречена комунизъм.Отдавна ВМЗ е мъртво.

42

Анонимен

преди 11 години

Туй правителство откак дойде то не беше БАН ПОЩИ Рожен сега ВМЗ да види утре какво ще е, не съм за Станишеф ама ми е интересно как той при спрени помощи от ЕС нищо не беше пред фалит

41

Минисатър Добреф

преди 11 години

Колко му е,така като...гледам,всички работници от ВМЗ Сопот,да се пренасочат да...работят в десетина телевизии и...кабеларки;това са съвременните...заводи на България.Я вижте Барекоф Сашо Дикоф и други водещи ***,колко наемници...приеха на заплати при тях;ееее,това е съвременният български...ментинджър.

40

Анонимен

преди 11 години

ОТПАДАНЕТО ОТ ВЛАСТТА НА ГЕРБ СЪЩО Е НЕИЗБЕЖНО С ТАЗИ АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА!

39

Анонимен

преди 11 години

49 ти сигурен ли си че искаш да плащаш от доходите си токова че Военния бюджет на страната да е в състояние да поручва на ВМЗ Сопот толкова че завода да се самоидържа , дали изобщо ще схванеш какво ти говоря , защото всички вие които ревете за голяма армия и как била разсипана армията ни , знаете ли че това са пари , известно ли ви е , известно ли ви е че по време на студената война СССР са давали до 25% от БВП за въоръжение , днес страните от ЕС дават между 1-2% , Щатите дават 4%

38

СВЯТ

преди 11 години

ТЕЗИ ХОРА СА СВИКНАЛИ ЧЕ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТЯХНОТО ИЗХРАНВАНЕ ..СТИГА ВЕЧЕ ,,,В БАЛКАНА ИМА МНОГО ПАСИЩА ДА СТАНАТ ,,,,,,,,,,,,,ЖИВОТНОВЪДИИИИИИ

37

да

преди 11 години

Двама хасковски *** разбиха две от най-стабилните институции в държавата - дъртия *** - *** Аню Ньойски разсипа армията, а младото ***, но голяма послушна и крадлива Калинка доразби и докара до фалит една от "златните" кокошки на БГ икономиката - ВМЗ. А иначе на думи третия *** от поредицата - гнусния *** Расим Плевнев все "надгражда" Но народа ще им надгради по една подължителнааааааааааа присъда в килия със северно изложение и съкилийници черни *** с мръсни пи.оци.

36

Анонимен

преди 11 години

Една по една ГЕРБ фалира и последните останали държавни фирми.

35

Анонимен

преди 11 години

ВМЗ Сопот , както БДЖ са нагледно доказателство за това как държавата се грижи за собствените си предприятия и ако БДЖ все пак изпълнява по скоро социална функци имам в предвид пъчтучески првози не и товарните то ВМЗ си е едно класическо производствено предприятие , ковето е източвано през всичките години само защото е държавно , да не говриме че нукий частник не би държавл 3000 души персонал , ако те не не трябват , социалзима е способен единствено и само на това.

34

Гошо Тъпото

преди 11 години

Логиката на...управляващите е една:има...наемни работници,има...проблем;няма работници,няма проблем.Предлагам по тази...логика,да започнем от...наемника Делян Добрев,отговарящ за държавната...фабрика и всички некадърници надолу от това...нищо правещо Министерство на...икономиката и мизерията.Ако това не...помогне,Боко,Моко...Цоко и продажните синдикати,дето...наблюдават гърча на българските работници,без да а взели мерки,вън от...власта.

33

UDO

преди 11 години

Абе Делянчо, абе калинко гърчава що невземеш да се гръмнеш?