79

Анонимен

преди 11 години

Тази ***, що не е в затвора.... Нали "ремонтираше" църкви в Стара Загора за милиони, който и влязоха в джоба!???

78

анонимен

преди 11 години

Комунистите са много гладни! Пари им дай да разпределят!

77

E, КАК ..ЕСТЕСТВЕНО.

преди 11 години

....АКО ИМАШ ПАРИ ---ДАЙ ГИ НА НЕКОЙ КОМУНИСТ!!!!ЩЕ БЪДАТ ПОХАРЧЕНИ ...АЛАМИНУТ!ПОЗНАЙ ОБАЧЕ, ОТ ТРИ ПЪТИ ...КОЙ ЩЕ СЕ ОБЛАЖИ ОТ ТЯХ!ДА ТИ ПОМОГНА ,ЛИ ДРУГАРЧЕ....НЕМА ДА СИ ТИ ...ХА,ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААА

76

анонимен

преди 11 години

За кои по точно става дума?За ГЕРБ или БСП?Щото мислиш , че 200 лв. е достатъчна за да жиовееш ли бе, пртиятел?Що не опитате поне месец?

75

бг

преди 11 години

ТИЯ СЕ ПРАВЯТ НА ЗАГРИЖЕНИ...............АСИКТИР БЕ ЕФЕНДИ ,,,,,КАСНО Е ВЕ4Е ДРАГИ ЗА ВАС РЕЗЕТО ЛОПНА .......НОВ ЗАТВОР ЩЕ СЕ СТРОИ ТУКА ЗА ВАС И ТЕМ ПОДОБНИ/ВАРЗАНКОВ/

74

акуд

преди 11 години

тая мазната много лесно раздава чужди пари. ако беше тя на власт щеше да ги преведе за строителство някъде из стара загора, че там по лесно се усвояват

73

Анонимен

преди 11 години

Като стане дума за харчене на чужди пари тези нямт равни!

72

Анонимен

преди 11 години

Питам се Фидосова не може ли да им затвори големите плювалници на тези от БСП в "00"

71

Blake

преди 11 години

Тези пари вместо да се харчат за глупости, както иска очилатия плъх, да се използват за плащане на дълговете дето същия този плъх е взел по времена управлението си!Иначе на *** им е много лесно да раздават пари, особено ако не са техни... То си и личи де - след тяхното управление винаги следващия трябва да им сърба попарата и да оправя нещата, отнасяйки всичките негативи, а те после се връщат на бял кон, за да разсипят пак всичко!

70

боян

преди 11 години

до 87:ми то това им е електората на червените ***

69

Анонимен

преди 11 години

демек за *** и мангалчетата

68

ПЕШКО

преди 11 години

С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ЩЕ ПРАВЯТ.

67

българия

преди 11 години

поправете се - не за майките а за *** и не детски а *** продажници и *** от БСП - че електората ви чака в маалите. вие започнахте унищожаването на българия и българите още на 10.11.1989 г. а всички след вас ваши креатури продължават пъкленото ви дело.

66

Ели

преди 11 години

Тия нямат срам,популисти такива!

65

Анонимен

преди 11 години

Сега трябва тез пари да се дадат на БСП и по-конкретно на другарката от снимката, че и е време да си сменя бентлито. Нейното остаря, пък и сигурно не я кефи.През годините нейната социлна политика оряза достатъчно и пенсионерите и безработните българи. Подчертавам българи, *** си получават социални помощи до гроб по редица национални и европейски програми за "интеграция".Интеграция вече означава дремещ безработа ром на който му плащат да не работи и му плащат тока,водата и т.н.

64

пенсия

преди 11 години

Не заблуждавайте народа. С чужда пита бащин помин. Особенно тази стара чанта. Какъв цинизъм. Социален министър дрън , дрън. Заедно с тотю да се хванат за ръка и да се хвърлят в някое дълбоко място.Герберасите са мутантите на БСП.

63

Васо

преди 11 години

Тия "човеколюбци" са най-голямите експерти по разпределянето и харченето. Особено пък госпожа другарката. Нищо не е изработила в живота си, само е консумирала. В печеленето и спестяването хич ги няма. Перфектни в създаването на готованци и службогонци. Деформираха умствено и морално цялата нация. От тях се пръкнаха хиляди партии и партийци по техен тертип. Па чакаме оправия. Чакаме от умрел писмо.

62

Гост

преди 11 години

До АЗПрав си за това, че детските ги ползват само ***. Но кой ти е казал, че в чужбина нямало майчинство????В развитите страни майчинството е по 4 години и ти осигуряват минимум по 500 евро и раждат по 3 4 деца. Живял съм в Чехия и съм го видял лично.

61

Европеец

преди 11 години

Вижте какво.Само преди 60 години никой нищо не е давал на майките Н И Щ О. И пак са раждали по 5, че и по 10 деца!!!С пари НЯМА ДА СТАНЕ. С пари ще направите още една голяма група хора, които чакат наготово и които ще искат още и още!!!

60

АЗ

преди 11 години

НЕ 51 % ЗА ***,А ЦЕЛИТЕ 100 !!!НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ОТГЛЕЖДА ДЕЦАТА СИ С ДЕТСКИ..ТЕ СА САМО ЗА ЦИГАНИТЕНИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДЕТСКИТЕ...ВЪЗМОЖНО ПО - МАЛКИ И ПО - КРАТКО МАЙЧИНСТВО КАКТО Е НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПАКАКВИ СА ТИЯ ДВЕ ГОДИНИ МЛАДИ ЗДРАВИ ХОРА ДА КЛЕЧАТ ВКЪЩИ КАТО ИНВАЛИДИ ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ