11

шуменец

преди 11 години

тоя аскьовлията понтира напълно николери неможинов,*** му изядоха главата а скоро и парите

10

Факт

преди 11 години

Да си в топ 100 на тениса е огромен успех. Естествено, че някой бие и някой пада, а за да си в топ 100 не винаги падаш, както тъпо и упорито си го втълпяват разни неудачници.Даже класирането за първия кръг на Australian Open е голям успех.

9

Chikatilo

преди 11 години

То беше ясно ! Все са АУТ ...:(

8

Обективен

преди 11 години

Така е в спорта, а в случая противнците им не бяха слаби тенисисти. Ромина Опранди е малко по-назад от Пиронкова, a Жулиен Бенето е малко по-напред от Григор Димитров, което означава, че всякакъв резултат между тях е нормален и възможен. Да плюят при всяка загуба на някой наш спортист, могат само комплексари или хора, които нищо не разбират от спорт.

7

Лаик-спортист

преди 11 години

Не мога да престана да се учудвам на радостта, с която българските журналисти пишат когато български спортист е загубил или отпаднал!! Какво чудо екзалтация следва, самовдъхновяване и волнодумстване!!!! И товаса хора, които неса сложилина краката си един път маратонки, най-дългото разстояние, което са пробягали е до кварталната кръчма или хранителен магазин за да си купят бутилката с алкохол.. Няма такава нация, няма такава държава!!!

6

Виктор

преди 11 години

ей, тези двамата играят само за журналистите...толкова са далеч от световния тенис...но нека да тренират...все пак трябват и спаринг партньори, които да ги бият шампионите...успех и късмет...то бой бой накрая ще обръгнат...

5

Салахадин

преди 11 години

Цвети става поне за сФирки,факт!!Оня и за тва не става!!

4

до 5

преди 11 години

тебе пък кой те излага бе ***...тебе освен *** и баща ти познава ли те някой, че да те излагал...аман от бавноразвиващи се

3

варненец

преди 11 години

Къде е Аскюу?

2

аз

преди 11 години

уджас...Гришка продължавай да работиш усърдно, че вече си на възраст за големи постижения

1

bg

преди 11 години

PREKALIXME S XVALBITE I ETO PAK ..KOI MU PORASNE NYSA BARZO GO REJAT..