18

тук има 1 мислещ

преди 11 години

коментара под 17 е на един от малкото мислещи хора

17

РУМЕН221

преди 11 години

СМАЙВАЩА МИЛИЦИОНЕРЩИНА...- ПО-*** ВЕРСИИ НЕ СЪМ ЧУВАЛ...- МИЛИЦИОНЕРЩИНА...!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Бля-бля!Как психично болен човек или в неадекватно състояние ще застреля хладнокръвно 4 души и то с по един истрел!Дори който и да е от семейството да е убиеца това не е възможно!Още повече че явно е използван заглушител!А мивката и водата,това са характерни "гениалности" от "безценните" умове на корифеите в мутро-полицията!Както схемата за камикадзето от Бургас,който хем е камикадзе хем някой го е взривил дистанционно!Ха!

15

анонимен

преди 11 години

до допълня коментар 15 - на едно *** 6-членно семейство примерно се дават 2100 лв./месец - 6x350=2100/, докато на голяма част от останалите работещи примерно 2x500лв.=1 000 лв./месец или за 4-членно семейство по 250 лв. на човек.Ей затова *** се множат, а българите намаляват.

14

ВИЕ СЪНУВАТЕ ,БЕ..

преди 11 години

ЗА КАКВИ ПЕЧАЛБИ ГОВОРИТЕ , ОТ АЕЦ-БЕЛЕНЕ ...КАТО НЯМАТЕ ПАРИ ДАЖЕ ДА СИ НАХРАНИТЕ ДЕЦАТА ....КАМОЛИ ДА СТРОИТЕ... !НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,НЕ СЛУШАТЕ ЛИ ,ЧЕ ХОРАТА БЯГАТ В ЧУЖБИНА ...САМО И САМО ДА НЕ САРОБИ НА "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ" В БЪЛГАРИЯ , КЪДЕТО СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 250лв./мес!ДОКОГА ЩЕ ВЯРВАТЕ НА ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ , КОЯТО ВИ ЕКСПЛОАТИРА И ОГРАБВА ....НАГЛО И БЕЗПАРДОННО ,ВЕЧЕ 75г.??!!ВИЖТЕ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ....ТОВА СА СЪЩИТЕ ХОРА И КЛАНОВЕ,ДОШЛИ НА ВЛАСТ ОЩЕ 9.09.44г.

13

Анонимен

преди 11 години

всеки ден медиите бълват с информация за убийства ,водещите им заглавия само за убийства и измами ......ниски заплати ,за глад се говори нали сме демокрация къде са стачките ,къде е нашия глас всеки мърмори и се крие зад другия, хем да се скри зад него хем и да му направи и мръсно

12

анонимен

преди 11 години

Елементарна сметка показва, че за издръжка на 750 хиляди *** са дадени 3,2 млрд. лв., т.е. на ***, дето не работи и няма жаление да се труди, се заплаща по 350 лв./месец. Докато минималната работна заплата беше 290 лв. Излиза, че този, който не работи, получава повече от работещия. Къде е стимулът за работещия тогава?

11

Анонимен

преди 11 години

А бюджета строго е под контрол ,( за народа) !Виж как си раздават заплатите Щедри са за себе си ,

10

Анонимен

преди 11 години

Това семейство зверски е убито !И водата е пусната да заличи следи.Човека знае много неща и е премахнат , Но да излезе ,че децата са виновни .Измил си лицето да няма следи , бабата да не е свидетел . на какво ?

9

Анонимен

преди 11 години

ЦЕНАТА НА БЕЛЕНЕ- АБИТУРИЕНТЪТ КАЗА- 10 ГОДИНИ ПО 3 МИЛИАРДА ПЕЧАЛБА- ЗНАЧИ 30 МИЛИАРДА. ТАКА СЕ ПРАВИ ЕВРЕЙСКА СМЕТКА- ТРЪГВАШ ОТ 6.3 МИЛИАРДА И СЛАГАШ КОМИСИОННИ ЗА ТЕБ, МАЙКА СИ, БАБА СИ И ЛЮБОВНИЦАТА И ГОТОВО.

8

Анонимен

преди 11 години

г-н Цветанов,може ли да коментираме

7

Анонимен

преди 11 години

8000 лв. заплата?! Е няма такава гавра - на фона на всеобщата мизерия и ровещите в кофите хора... Нали ревете, че е криза, ей, управляващите?!?!?!?! Нямам думи просто...

6

kris.siderova

преди 11 години

Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА... ХОРАТА ДА БЯГАТ В ЧУЖБИНА, ПОГДОНЕНИ ОТ ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА, РАБОТЕЩИТЕ ЗА 300 ЛЕВА ДА СА НА РЪБА НА ОТЧАЯНИЕТО, А ПОЛИТИЦИТЕ, МИНИСТРИТЕ, КМЕТОВЕ И ... ОЩЕ ТОЛКОВА НЕСПОМЕНАТИ ДА ВЗИМАТ ДОВОЛНО ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ....ПРОСТО НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА КАТО БЪЛГАРИЯ :((((ТОВА Е ПО ЛОШО И ОТ ГЕНОЦИДБЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СЛУЧАЙ В ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!!

5

Анонимен

преди 11 години

Бабата е гръмната за да не остане жив свидетел понеже после човека ще го осъдят на затвор и ве го вкарат в затвора докато възкръсне сигурно...Или първо ще го чакат да възкръсне и после по свидетелствата на бабата ще го осъдят.Един третокласник ще даде къде по смислени версии

4

Анонимен

преди 11 години

До 3Така е. Човека е хукнал да се къпе преди да се самоубие за да не остави следи, че той е извършил престъплението, понеже после може да го дадат по съд. Посмъртно ше го осъдят човека на довивотен затвор.

3

факт

преди 11 години

в 90 % от филмите сюжетът е такъв

2

кенефинландия

преди 11 години

наща хубава родина наречена от един чех-КЕНЕФИНЛАНДИЯ продължава да не лекува болните си жители щото няма пари а докторите са лакоми за паричките....240 ХРАНТУТНИЦИ и още поне толкова лакей трябава да се намалят като бройка

1

Анонимен

преди 11 години

Трябва за 2-3 дена да има 20-30 разнопосочни версии за да се ошашави матряла. След 2-3 дена всичко ще е утихнало и повече няма да се напрягаме и да се тормозим... После на спокойствие ще "изгладим" окончателната версия...