76

Анонимен

преди 11 години

dunite sa estestvena stena moreto da navliza kumvbrega iako se unishtojavat ima opastnost ot navodnenia

75

Емил Димитров ГЕРБ

преди 11 години

"България е наша, гората е наша, ще правим каквото си искаме, с вас или без вас".

74

ЕМИГРАНТ

преди 11 години

Два дена до терминала!!!!!!!!!!!!!!!!!ще ми е мъчно за планината и морето!!!!!!!!!!!

73

Анонимен

преди 11 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ЗАКОНА - ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МАНДАТА ДА НЯМАШ ПРАВО ДА СИ ДЕПУТАТ.ОТ НАЧАЛОТО НА "ПРЕХОДА" ЕДНИ И СЪЩИ ГОЙНИ МУТРИ ПРЕЖИВЯТ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА.ТРЯБВА ДА ИМА СМЕНЯЕМОСТ.ИНАЧЕ КОРУПЦИЯТА ЩЕ СИ ОСТАНЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ ВИХРИ.

72

Ф.С.В

преди 11 години

ПЪРВО СИ ЗАДАЙ ВЪПРОСА КОЛКО СТРУВА ТАМ ЕДИН КВАДРАТЕН МЕТЪР-ЗА ДА ТЕ УЛЕСНЯ ПОЧНИ ОТ 250 ЕВРО НА КВАДРАТЕН МЕТЪР !!-НАГОРЕ!!!,,,И ВИЖ ЗА КОЛКО Е ПРОДАДЕНА ЗЕМЯТА!!

71

Здравко

преди 11 години

Брата на Станишев, та брата на Станишев. Къде бяха ГЕРБ, през цялото това време! Ао са открили нарушение, защо са си мълчали? Или май ГЕРБ комунистите и БСП комунистите си работят заедно по далаверите?

70

Ф.С.В

преди 11 години

ОТ ПАРИТЕ ПО ГОЛЯМА СИЛА НЯМА -ТЕ СЕ ДВИЖАТ ПАРАЛЕЛНО С АЛЧНОСТТА - НЕ ДЮНИ,, А ПЯСЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ ЗА ДА ИМА ПЕчАЛБА - АКО ЛЯТОТО ВРЕМЕТО Е 30 ГРАДУСА ...В СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е ПОНЕ С ОЩЕ 5 ГРАДУСА ПОВЕЧЕ-БЕТОННА ДЖУНГЛА С СТОТИЦИ ДЕКАРИ БЕТОН И СТОТИЦИ КЛИМАТИЦИ ИСПУСКАЩИ ГОРЕЩ ВЪЗДУХ В ТЕСНИТЕ УЛИЧКИ-ТОВА Е АЛКОХОЛНИЯТ НИ КУРОРТ !! И ПИЯНИ СЪДИИКИ МИНАВАЩИ С ДЖИПОВЕТЕ СИ ВЪРХУ КРАКАТА НА ТУРИСТИТЕ

69

Rumen Petkov

преди 11 години

Цинизмът на червената чума, техните медийни марионетки и форумните им клакьорки очевидно е невероятен и безкраен безкраен. Брата на Станишев ни лук ял ни лук мирисал. Нямал дялове. Та кой ти говори че имаш, ти само си бил един консултант и изпълнител. Т.е. благодарение на братчето си сте унищожили най-прекрасните кътчета природа по българското черноморие за периода 2005-2009. само да опресним поизбледнелите им спомени. Нестинарка, Русалка, Оазис, Камчийски пясъци, Царево хълма над Попския плаж. Дюни, гори и блата части от защитени територии, пълни с ендемични видове, които се намират само в нашата страна и животни в списъка на червената книга. Те вече са история, изкормени, изтърбушени и заляти с бетон. Върху труповете им в момента гордо се развяват знамената на руски и украински олигарси. Защо ли руски и украински? Тези хора по-добре е завинаги да замълчат или да се скрият в дън земя.Много бързо забравиха и сечта в Бистришко бранище и незаконния лифт на който заседна другаря Дмитриевич Станишев. Да другарю Дмитриевич съдбата може да си го връща, а може да бъде и още по-люта към алчните и безочливи същества които безогледно унищожават природата, а после обичат да се крият зад тези които им забърсват след тях!Поклон и пред смелите момичета и момчета пребити пред парламента 2008 година от другаря Миков, може би най-вярната клакьорка на другаря Дмитриевич изпълняваща безпрекословно заповедите и. Поклон и пред знаийните и незнайни момичета и момчета които легнаха пред багерите и спряха поголовното унищожение на последното кътче от рая по българското черноморие наречено ИРАКЛИ. Другарю Сергей Дмитриевич Станишев НИЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ и дори не се и опитвайте да ни правите на маймуни. Шамара на изборите ще е за вас. Може и Борисов да не управлява след тях, но дано тези които дойдат имат смелостта окончателно да ви тикнат там където отдавна трябваше да сте - тъмните кътчета на историята, а защо не и някъде на топло и миришещо на мухъл!

68

Анонимен

преди 11 години

Настоящите дойдоха, за да оправят безобразията на предишните.Но какво направиха? - Възползваха се от тези безобразия,оправдават се с тях и продължават в същия стил. Комунизмът е най-смъртоносният бацил на планетата.

67

Анонимен

преди 11 години

Дюните дюни ли са или вече са били дюни? Като го гледам какво е разорано май е минало бешало.

66

Ф.С.В

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА СТРАНА -ЧУДЯ ИМ СЕ НА АКЪЛА ТОчНО ПО НОВА ГОДИНА ДА ПРАТЯТ БАГЕРИТЕ ЗА ДА ЗАРИНАТ ДЮНИТЕ---СЕГА ИМАшЕ ДЮНИ,, НЯМА ДЮНИ ) НО ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВИДЯ КАК СТРОЯТ "ЧЕСТНИТЕ" БИЗНЕСМЕНИ- ПОСЛЕ ИСКАТ И ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА РЕКЛАМА НА ТЯХНИТЕ ХОТЕЛИ В чУЖБИНА И ПОЛИЦИЯ ДА ИМ ПАЗИ ТУРИСТИТЕ ИДВАщИ С ЛЮБИМИТЕ СИ ТЕРОРИСТИ,,И КАКВО ИЗЛИЗА-чЕ НАРОДА ПЛАщА ВСИчКИТЕ ИМ "МАСРАФИ" ЗА ПО БЪРЗОТО ИМ ЗАБОГАТЯВАНЕ

65

до iq=12.7

преди 11 години

"понеже братлето на гейчо твърди че няма нищо около морето що не проверят от НАП къде има как го има с/у какво го има и не само той ами и онези около негото и станишката няма нищо"Море льольо, нищо лошо в това да ги проверяват, ама като гледаш как се граби около теб от управляващите последните 4 години, и само за Сергей да си се хванал, много зле трябва да си.

64

Анонимен

преди 11 години

"Гугушко МарковскиГоворим за Сергей и брат му ГригорИЙ пак име с русское окончание!"Това е ужасно!Вместо да са ги кръстили с подходящите и станали много популярни напоследък Ахмед, Ханс или Ричард!

63

сътворено от герб

преди 11 години

Скандалът около продадените от земеделското министерство 29 декара земя в Несебър при съмнително ниски цени се разраства. Според информация, разпространена от сайта "Биволъ", управителите на фирмата купувач отскоро са станали съдружници с кумеца на вътрешния министър Цветан Цветанов - Тодор Бояджиев. Бояджиев се прочу около продажбата на два нови апартамента на вътрешния министър, която доведе до шумен скандал и пълна проверка на доходите на Цветанов.За сделката в Несебър се разбра навръх празниците след сигнал на природозащитника Тома Белев, че багери унищожават дюните в местността Кокала между Равда и Несебър. Проверка на "Биволъ" установи, че апетитният терен на морето е продаден на 27 ноември м.г. от земеделското министерство на физическо лице - Димитър Петров. Петров, който е тъст на шефа на футболния съюз Борислав Михайлов, е платил за държавния имот 581 212 лв. (20 лв. на кв.м). На следващия ден го препродава на фирмата "Сле груп" на седем пъти по-висока цена - 4 млн. лв (138 лв. на кв.м).Управителите на "Сле груп" - Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов, са съдружници на Тодор Бояджиев, потвърди проверка на "Сега" във фирмените регистри. Общата им фирма "Бийч Холидей", в която Бояджиев държи 50%, е учредена месеци преди сделката - на 4 септември 2012 г. Седалището на фирмата е на същия адрес, на който е регистрирана и "Сле груп" - Несебър, ул. "Отец Паисий" 27а, като само етажите са различни.В края на септември тримата съдружници са придобили през "Бийч Холидей" и дяловете на друга несебърска фирма - "Глион", т.е. възнамеряват сериозно да си сътрудничат. И около тази фирма има любопитни детайли. Дотогава тя е била собственост на Димитър и Денка Стойкови. Димитър Стойков през 2008 г. продава дяловете си в хотел "Фиеста бийч" в Слънчев бряг на свързаната с депутата Емил Димитров фирма "Елеонора Транс". Самата "Сле груп", закупила държавната земя в Несебър, е собственик на регистрирания в Нидерландия АМСТ холдинг, който на свой ред е собственик на други две, свързани със Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов фирми - "Лачерита" и "Станекса", и двете регистрирани в Несебър. Откакто ГЕРБ е на власт, фирмата "Ти Ви Би" на Тодор Бояджиев, за когото лично Цветанов е признавал, че му е приятел, печели крупни строителни поръчки.

62

Анонимен

преди 11 години

"Дюни-мюни, дрън-дрън. Всички които се плюнчите тук не сте виждали тези "дюни". болклучарник ограден от тухли и бетон."Тази парцел преди промените беше резерват за единствените в България естествено образувани пясъчни дюни. Беше ограден с ограда, остатъците на която се виждаха до преди година две поне.Пясъка беше много чист и да се разхождаш там беше приятно. Освен в горещите часове на деня, защото тогава пясъка се нажежаваше.Вашта мама демокрадска, всичко съсипахте и опорочихте!

61

Гугушко Марковски

преди 11 години

Говорим за Сергей и брат му ГригорИЙ пак име с русское окончание! Само че хайде да си припомним дали само те ползват благинките на демокрацията. Преди 2 месеца беше отхърлена кондидатурата на Марковска висш съдия, член на ВАС и негов зам.председател. Та нейниото гадже Георги, за когото тя не успя да си спомни първотначално, обикалял страната и където минел, добрите хорица му подарявали имоти ей така, от състрадание към добрия човечец! А прокурорите и съдиите не могат да си помислят дори,че този бедняк е купувал имоти на ниска цена и за да не плаща данък, е уреждал тези земи да се пишат подарени. При Гугушева това е още по-фрапиращо: майката, жена над 70 години, станала на стари години бизнесмен и на бърза ръка завъртяла оборот 2 млн.лв (??!!) и бедната зам.шеф на АСП поискала от нея пари в заем- та да купи на сина си апартамент! Този син, който междувременно завъртял цели 6 млн. лв, ама майчето решила за всеки случай и апартамент да му подари! Сетне пък синът й подарил пари ,колкото струвал апартамента ! Смешни и жалки истории! Та заради това тъстът на Б.Михайлов си уредил имот 29 дка около Несебър, който правителството на Станишко му продало за жълти стотинки. И Перукан се включил в калимерата ама очевидно в повече му дошли кючеците,които владее ,та пропуснал да си озакони имота Сега духа супата. А СерГЕЙЧО обвинява ГЕРБ! Аман от изтърсаци на комуно-велможи!

60

антиеколог

преди 11 години

Дюни-мюни, дрън-дрън. Всички които се плюнчите тук не сте виждали тези "дюни". болклучарник ограден от тухли и бетон. Само не ме карайте да изпадам в умиление как ще бъдат построени алейки в тези "дюни" и влюбените ще се разхождат там:)) Тук иде реч за пари: Единия купува на безценица и продава на инвеститора. Инвеститора си гони интереса и иска да строи и да продава. "Еколозите" като лешояди обикалят да видят кой може да изрекетират. Само да ви светна - всички хотели наоколо са на соц. слаби:)

59

Ана Б.

преди 11 години

Не мога да разбера, защо ГЕРБ и БСП се опитват да излъжат народа, че не са от един дол дренки?Тъжно е, че 80% от българите биха гласували или за едните или за другите...

58

Пенсионер

преди 11 години

" Проклет да бъде денят ,в който човек забил кол и казал-това е мое"Нека всеки си прави сам изводите.

57

ББ

преди 11 години

Няма отърване от КАЛИНКИ