48

Анонимен

преди 11 години

Ами ако дъртата ми работодателката умре всеки момент-оставам без работа.Тц..не става!

47

Анонимен

преди 11 години

Кралица Елизабет Втора Последна..всички се надяват..

46

Анонимен

преди 11 години

Тея всичките кралици принцове и разни грабители трябва да ги разкарат.А бъкингамски ли е мъкингамски ли е дворец да го направят музей за туристите..Седнала бабата мияч да търси.Тя зъби има ли още пък тая...

45

чоевк

преди 11 години

Брей, много стиснато т'ва бабе, ами да вика внучето, вместо да се съблича насам - натам, занаят да хване. Много ме разсмива това кукаво бабе и най-вече с великия си успех през 60 години на трона, бабето е най-гордо с факта, че ритнитопковците веднъж станали шампиони, е, изпяла си е песента монархията, ама кой да им каже, *** англосаксонци, вечно са били лапачи наготово, цял свят са смукали и продължават.

44

до 52

преди 11 години

един ***, подбран от придворните стилисти и вече сме готови да се прекланяме. и кво общо има нашто Лили - звиздъ от балканския шоубизнес

43

мияч на чинии, но

преди 11 години

не са от дуралекс, порцелан, стъкло, пластмаса, хартия, алпака, а от сребро, злато и платина ! Заплатата е много малка, защото ще се изисква то мияча на тези чинии изключителна пестеливост, за да не изразходва в канала много благороден метал и в същото време да бъдат на ръба на стерилността ! Вашите предложения на такъв начин на миене на такива чинии ? Чакам.

42

Анонимен

преди 11 години

Боравя умело с гъба и неръждаеми телчета за загорели ***.Също така мога и да ги сплаквам след сапунисването.На средна възраст съм,с "открит лист"' и немного ми миришат чорапите.

41

Анонимен

преди 11 години

Жената е Кралица!Може да си го позволи.И англичаните си я обичат.А относно заплатата- вие колко искате да получава един мияч на чинии, било то и в Бъкингамския дворец?Коментарите на повечето по-долу са типични за пролетариата.

40

Анонимен

преди 11 години

Да си изкара ръцете от... и да си ги измие сама

39

Неокомунист

преди 11 години

youtube/watch?v=lwqBNxBIHGEКажете ми, че не е прав ? Кажете ми, че в състояние на анархия и вие не бихте щурмували Бояна или Драгалевци ? Кажете ми, че няма да изпитате удовлетворение от това, че вашите владетели и експлоататори страдат от вашата сила и единност ? Хубаво, бъдете роби, щом искате. Аз призовавам към промяна и разплата с тези, които самочувствието от парите и вещите, които притежават, са до тавана и гледат на обикновените хора като на ***.

38

Неокомунист

преди 11 години

Всички, които дават отрицателни на коментара ми, са роби и прислуги, на които им е внушено че с много бачкане и с много покорност и те един ден може да вкусят от хубавите неща в живота. Но това не е така, и дано един ден стадото се събуди. Този ден, денят в който богатите и владетелите ги бъде страх от масата, този ден, в който вещите и парите им няма да имат значение, и бъдат изхвърлени в студения свят, който ние познаваме и който ни мачка секи ден, това, ще бъде най-щастливият ден в живота ми!

37

Анонимен

преди 11 години

Siderov da si podava dokumentite vednaga, zashtoto Stanishev moje da go izprevari.

36

Анонимен

преди 11 години

Работа за българин/-ка

35

do 40

преди 11 години

da de ama tuk v anglia s 1000 paunda ne moje6 da se nare6i6 dori ,standarta e drug...taka 4e zaplatata e sme6na kolkoto i da ia sravniavate s balgarskata

34

неокомунист

преди 11 години

*** ЕКСПЛОАТАТОРКА. *** КАКВО СА 1200 лири на месец в Анлгия бе (и то бруто), ояла се дърта чанта, леле как я мразя НЕОКОМУНИЗЪМ БРАТЯ, да унищожим тези мръсни богаташи, за които сме една прислуга и едно абсолютно нищо ! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА

33

домакиня

преди 11 години

....у дома си ги миеме без да ни плащат ....офертата си я бива :-))

32

без кометар

преди 11 години

3000 лева месечно н мияч на чинии - колкото тук дават на трима доктори и една сестра

31

Ракия и ШопскаСалата

преди 11 години

Леко се стреснах от тази снимка, дъртата *** като че ли е извадена от филм на ужасите. :D

30

UK

преди 11 години

До разбирачите.Парво-Ако някои си направи труд да прочете оригиналната обява ще види че квартира е включена. Повечето от обслужващият персонал живеят в самият дворец.Второ-на 14200 паунда след такси ще е около 1100.За разлика от България във Великобритания отдръжките са според доходът. Колкото по малко заработваш таксите са по малки.Трето- да парите тук се наричат паунди. Така е написано на всяка банкнота. А че някои ги нарича лири,фунтове и незнам си какво си е тяхна работа.

29

Анонимен

преди 11 години

ми да яде в мак доналдс , ядеш фърляш ово е стандарт .