210

55

преди 11 години

КОЙ С.А В ГАЩИТЕ МИ

209

БОКО СИКАДЖЯТА

преди 11 години

СПРЕТЕ МУТРАТА И КОТАРАЦИТЕ МУ,И ЦЕЦОВЦИТЕ МУ,И МИРО НАЙДЕНОВЦИТЕ И ВСЯКАКВИ КРАДЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ РАНГ И КАЛИБЪР. ИНАЧЕ МАЙКАТА НИ ЩЕ РАЗГОНЯТ БАНДЮГИТЕ. ВЪПРОСЪТ Е КЪДЕ Е ЕВРОПА.ТО НЕ БЕШЕ "АЛО,ТАНОВ",ТО НЕ БЕШЕ ВУЧКАТА,ТО ПРАВИТЕЛСТВЕНИ САМОЛЕТИ ЗА "ТИГРИТЕ" МУ,АМИ СКОРОПОСТИЖНАТА СМЪРТ НА ЖЕНАТА НА МИШО БИРАТА И ПИСАТЕЛЯТ НА МАФИЯТА- ГЕОРГИ СТОЕВ,А БОБИ ЦАНКОВ,А МИЛИАРДИТЕ ПОТЪНАЛИ В *** МАГИСТРАЛИ,СКАПВАЩИ СЕ ЗА ГОДИНА-ДВЕ. С ДВЕ ДУМИ-БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИЯТА-ГРОЗНОТО Й ЛИЦЕ Е БОКО.

208

9689

преди 11 години

Беше чукнат по кокалчетата тандема Цецо-кумецо но продължение няма да има.Пък тя заместничката на мазното си призна,че е подписала без да гледа,значи някой и е наредил.

207

ПФУ,ЧЕ ОТВРАТ

преди 11 години

ПРОКУ.АТУРАТА ДА РОВИ, АМА НАИСТИНА ДА РОВИ, ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА, А НЕ ТАЗИ, КОЯТО НИ ПРОБУТВАТ ЛЪЖЦИТЕ МИРО НАЙДЕНОВ И ШЕФА МУ - СИКАДЖИЯТА БОКО. И КАТО ИЗРОВИ ИСТИНАТА ЗА НЕСЕБЪР И СОЗОПОЛ,ДА РАЗРОВИ И КАК ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА И СИКАДЖИЯ ПРИДОБИХА ПАМПОРОВО, БАРАБАР С ЛИФТОВЕТЕ, ХОТЕЛИТЕ,АВТОГАРАТА И ПР.. ПРОКУ.АТУРАТА ДА РОВИ, АМА ЯКО, ТОГАВА ДА ВИДИМ АЛЧНИЯ *** С КАКВО ЩЕ СЕ ОПРАВДАВА И КАКВО ЩЕ ОБЯСНЯВА НА ЗОМБИРАНАТА МУ ПУБЛИКА.

206

ррр

преди 11 години

Някои другари от БСП много бързо забравиха за заменките и далаверите на батко и братко.От къде тази къса памет бе другари , та сега имате и уста да говорите ?

205

Медии лизачи!

преди 11 години

защо българските лизачески медии не попитаха нито един гражданин на Несебър имало ли е на мястото на строежа дюни?Аз само съм ходил на почивка в Несебър и от репортажите разпознах сградата на почивната станция до терена на строежа. Да там, между станцията и плажа имаше огромна, оградена с ограда дюна. Беше забранено дори и преминаването на пешеходци! Всички знаеха , че освен това е и малък резерват за птиците. Беше толкова висока, че пречеша да се вижда плажа от 4-5 етаж на почивната станция!

204

branimir

преди 11 години

добре са я спипали да отговаря къде е бил нейният заместник в политическата партия Даниел Вълчев. На този и на много други въпроси се искат отговори, но Кунева или мълчи или започва да се прави на жертва.

203

detelina

преди 11 години

Всички управляващи са-"един-дол,дренки"-обещават много хубави неща,и като ги изберат-получават-деменция.На морето вече няма място за въздух, и продължава да се строи,всеки ден нов строеж-стана като-На всеки километър-но, сега е на всеки сантиметър.Уж е криза-от къде имат милиони?!Не се накрадаха-не се наядоха!

202

Аря Монева

преди 11 години

Кунева има агенти навсякъде коти и донасят информация и тя неслучайно избира срещу кого да скача настървено. Долно е това е което прави защото нейните са много по-мръсни от онези към които тя отправя обвинения

201

Тоталитаризъм=Герб

преди 11 години

Съд.система-част от която е и прокуратурата е независима /виж конституцията/-но Тиквата се изживява като диктатор и нито спазва закони нито Конституция.Все повече се превръщаме в Тоталитарна държава,като Северна Корея.Е вече е сигурно че няма разделение на властите и всичко-включително и мафиотския бизнес се ръководи от Тиквата.

200

Гущер_off

преди 11 години

Много крадат около тебе Баце, изтърва му края, вече не фърфиш

199

Анонимен

преди 11 години

ama tia sega prokyratyrata kato sa zaeme i naeme che svarshila rabotasta kato kycheto na nivata hahaha .......da e..a i beterite....

198

Пещо Танкиста

преди 11 години

Да дойде Йоца Амстердама.

197

Пешеходец

преди 11 години

Има ли друга сържава в сета, където премиер- бивш престъпинк да нарежда на Прокуратурата какво да парви. И да иска определен резултата?НЕ, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТАМ.ТЯ СЕ НАРИЧА ВЕЧЕ ЧАЛГАРИЯ(ИЛИ ЗА ПО-КУЛТУРНО МУТРИСТАН)

196

BIG AL ::)))))

преди 11 години

При такава корупция, всеки , всяка партия която НЕ поиска оставката на съответния мутирал министър, означава , че НЕ вижда нищо нередно , че защитава подобни сделки и поведение ..)Искането на оставка ТУК е задължително- дори и от други подобни 'партии"..НЯКОИ СА ИСКРЕНИ , ДРУГИ - НЕ ..Но тук става дума за нормално политическо поведение от всяка партия..Ако сме европейци , де ...Къде са другите партии??? ТЕ съгласни ли са със сделките на мършата, кумеца на Боко и изобщо тази схема ???Мълчанието в ТОЗИ случай е подкрепа за мафията - и за разграбването на държавата ..ФАКТИТЕ са очевадни ..) Дори вече са признати и от сътворилите ги , направилите ги възможни ,..Боко нещо спира , Лилето - отменя заповеди ... ТОВА е признание и всеки може да го види :))Къде е "бореца" от РЗС или СДС, или воленчо .,или "независимите " депутати" ???Къде са ??? :)))BIG AL

195

Анонимен

преди 11 години

Борисоооооооов! А кой ще сезира прокуратурата за убийствата на Самоковеца, Доктора, Бай Миле, Поли пантев и цялата сикаджийска ***, която ТИ поръча на сръбската мафия и която ти пази през цялото време, докато беше глав-сек на МВР?! Силно се надявам обаче братята сърби да не са забравили, че ти не изпълни ангажимента си и заслужаваш разстрел, който и без това ще получиш, когато тъпата ти партия падне от власт на лято! МУТРО ***, КИРЛИВА!

194

Анонимен

преди 11 години

И тая *** на снимката ще висне на бесилката!

193

Дядо Петър

преди 11 години

Разбойниците от ГРОБ се забъркаха в толкова много далавери, че ще имат време да се оправят САМО В ПАНДИЗА НА ТОПЛО.Където трябва да ги вкараме час по-скоро.

192

Гойко

преди 11 години

Вожда ще духа супата лятото,*** и кефа,ще си пия ракията с кеф

191

Bg

преди 11 години

Proverete i Marina Dinevi - Chervenia Kelesh Stanishev se hodeshe tam.