251

Анонимен

преди 11 години

Аз му вярвам.

250

Анонимен

преди 11 години

DA GO DUHATE NA PREZIDENTA , NALI?

249

ПАТРИОТ

преди 11 години

А МЕЖДУ ДРУГОТО КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ПРЕЗИДЕНТА ХОДЕТЕ И БЪРШЕТЕ ЛАЙ-НАТА НА БОГАТИТЕ ГЪРЦИ ИЛИ БЕРЕТЕ (ТАШ-ЦИТЕ) НА ОЩЕ ПО БОГАТИТЕ ИСПАНЦИ

248

ПАТРИОТ

преди 11 години

чета и не вярвам на ушите си това е ПРЕЗИДЕНТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ това че е сгрешил не ме интересува за една снимка ТОЗИ МОЙ-НАШ ПРЕЗИДЕНТ утре може да ми нареди да ги превземан тези планини Е ТОВА КАКВО ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМ СЪС ФЕЙСБУКА ИЛИ СЪС ПРОСТОТИЯТА ВИ ПРОДАЖНИ 500г роби ЗАТОВА СА ОБЕСИЛИ ЛЕВСКИ ЖАЛКИ ПРОДАЖНИЦИ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СПОМЕНАВАМ ТАКИВА ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ заради вашите долни коментари

247

damata

преди 11 години

И да го попитаме тоя жалък човечец, чий президент е и на кого? Аз не видях на екрана нито българския флаг нито герба на държавата, която представлява или вече и от народа си се срамува ? Ето това е вече е не дребен гаф, ами голяма издънка дето ще му излезе доста солена!

246

до матряла...

преди 11 години

ава матрял кво съ възмущаваш нал ти си го избра, не бугарина дет го знаеш а хамерикрница , ами те в хамерика са си такива и кагто каза най великият американски класик /гор видал/ ами те не могат да си намерият местоположението в геогравската карта, голяма част от тях вярват че са единственият континет и в тестове за интелегентност се очудват че има град като париж, както и че войската им е предимно от , мексиканци,индиянци и както им викат/ бели ***/ от източна европа.. кво чакате?quo vadis?

245

Анонимен

преди 11 години

Кабинетът също е менте. Това е стая без мебели, заснето на блубокс. Отзад това е наслагвано допълнително и е бутафория. Изобщо не е проблем да се види и от неспециалисти.

244

Анонимен

преди 11 години

С какво се е изложил Президента бе..За първи път се говориха нормални неща,гафа е на екипа ,но защо плюете Плевнелиев,много сте злобни в дребнавието си

243

и,справедлив

преди 11 години

Съпругата му не го eбава, как да гледа народа сериозно на него????????????????????????

242

Анонимен

преди 11 години

На Нова година си гледах друга телевизия.Там Плевнелиев не го даваха.Програмата беше много хубава и стойностен концерт.

241

damata

преди 11 години

Срам ме е, че този ****нар излага народа ни по света! Оставка!Народее, много си *** дето ги избираш такива!

240

Ж.Желев

преди 11 години

Не сме имали по-жалък президент , дори от бай ви Жельо ..... Ама каквато държавата , такъв и президента !

239

Pencho

преди 11 години

Чета и слушам за огромния, невиждан и нечуван "гаф" на Плевньо и оставам с впечатлението, че държавата ни се е сринала заради някаква техническа грешка. Навремето такива дори не ги брояха за грешки в училище. Пълна смешка сте, братлета, с извинение. ;)

238

CENZORA

преди 11 години

DA GO DUHAS .

237

Валя

преди 11 години

Нямаме визи за Колорадо, бе, Роска.

236

ПАКО

преди 11 години

АААААААААРЕЕЕЕ ВСИЧКО НИ Е У РЕД,КАКВО НИ ПУКА КАКВИ СКАЛИ СА ПОКАЗАЛИ НА СНИМКАТА!!!МОЖЕ СКОРО ДА ГИ ОКОПИРАМЕ,ПЛЕВНЕНЛИЕВ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ И КАТО НИЩО БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ НА ДВА КОНТИНЕНТА!!!

235

Българин

преди 11 години

С измами започна президентския мандат на Плевнелиев , с гафове ще продължи ,а със скандали ще завърши.

234

!

преди 11 години

До ГАФ, ЛИ....??!!!Президентът си избира екипа, колкото му е качествен екипа такъв в и президента. ДА ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ВИНОВЕН! ! ! Оставка !

233

Оп паааааааа!

преди 11 години

Тук става сложно. Сега дори "Балкантурист" или каквито там бяха да кажат, че уж са дали разрешение на президенството да ползва тяхна снимка, ще могат ли да покажат такова от американците за ползването от тях. А от там хората си държат на авторските права. От където и да го погледнеш нарушения на Закона за авторските права. Язък, че ни заляха с пропагандни клипове за ядене от чужди хладилници и каране на чужди коли за илюстрация на явлението.

232

Читател

преди 11 години

По-смешна и неадекватна реч не сме чували даже и от Тато! В нея г-н П. ни изкара мързеливци и неудачници, виновни за глобалните проблеми. Абе, ..., като не можеш да поздравиш народа,поне си мълчи ! Тъй ,както си мълчиш пред жена си!