285

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ/бкп и БСП/бкп се намират в тайни кръвосмесителни ЛЮБОВНИ отношения бидейки най-мили ОТРоЧЕТА на милиционеро - комунистическата ни ОЛИГАРХИЯ! ТОЧКА!

284

Анонимен

преди 11 години

Комунo-социализЪма(бандитизЪма) е тежка заразна болест на централния мозък

283

do #417

преди 11 години

При управленията на Луканов,Беров,Виденов и със Станишев БСП(ДС)бкп доказват,че са некъдърни управляващи,нo безпорно имат умението добре да крадът.

282

Анонимен

преди 11 години

Тука некой се изказва неподготвен за Еврейското лоби !!

281

Анонимен

преди 11 години

БСП(ДС)бкп е партия от богати мутри,преди при времето на социализма - номенклатурна каста,а сега същите са богати като олигарси,чийто интерес е винаги в България да има голяма прослойка бедни българи,които винаги да гласуват за тях,защото знаят,че едно заможно население никога няма да се подаде на социалнитеобещания на БСП/бкп и да гласува за тях. БСП/бкп докато съществува ще прави всичко въжможно българите да остават бедни,и пред избори да им обещава и да им дава,както и преди да се казва,че партията дава.ДПС/бкп води същата политика,богати олигарси и беден електорат,така винаги ще бъдат зависими от тях. При управленията на Луканов,Беров,Виденов и със Станишев БСП(ДС)бкп доказват,че са некъдърни управляващи,нo безпорно имат умението добре да крадът.

280

damata

преди 11 години

Много сте повърхностни и жалки в разсъжденията си!Никоя дясна партия не води до просперитет на държавите си и ако го има той е временен след което следват жестоки системни кризи! Алтернативата е само лява партия, но не като Станишевата!

279

LoL

преди 11 години

Трябва да си много ***, за да вярваш, че тези, които нарушават закона а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти че те ще въведат законност.Трябва да си много ***, да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат за твоя сметка тлъсти печалби, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самия тебе.Трябва да си много ***, да живееш в земен рай и да го унищожаваш.

278

Анонимен

преди 11 години

До ЗАДУНАЙСКИ РОБ,ПРосто робите не питат нищо ,а само изпълняват!

277

Анонимен

преди 11 години

АЛТЕРНАТИВАТА НА ГЕРБ Е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, АКО ИСКАТ НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА И ДЕМОКРАТИЧНА Б Ъ Л Г А Р И Я! Сигнализирахте за неуместен коментар

276

Анонимен

преди 11 години

До Черен Петър,Абе човече ти така няма да оставиш нито един политик да си прави политиката наволя

275

Анонимен

преди 11 години

До ПИНОЧЕТ,Посиняването на хората е признак за замръзване или настъпила смърт

274

пгша

преди 11 години

Че какво не му харесвате на ГЕРБА бе хора -всяка държава си има герб ,а нашата два Може да се кланяте два пъти повече на любимата си държава .Като измрът старците държавата ще освободи среудства и за новородените и понеже те ще са малко новите ни граждани ще живеят по богато и от хората в петролните и газовите емирства .

273

ПИНОЧЕТ

преди 11 години

АЛТЕРНАТИВАТА НА ГЕРБ Е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, АКО ИСКАТ НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА И ДЕМОКРАТИЧНА Б Ъ Л Г А Р И Я!

272

Генко Велков от Русе

преди 11 години

Ало......о ЗАДУНАЙСКИЯБРЕ, ТИ СИ МНОГО ПРОДУКТИВЕН БРЕ!Прав е Миро.Тук не е място за *** и комплексари.Изчезни от форума.

271

Един мъж ....

преди 11 години

Един мъж, държащ на СОБСТВЕНОТО " АЗ ", винаги ще бъде избръснат, изкъпан т.е. чистоплътен. Като гледаме кадрото да продължавам ли или вече ви понамирисва ?

270

Анонимен

преди 11 години

Вижте, толкова е лесно всичко, че няма накъде повече. От нас се иска едно елементарно движение на мисълта и ръката. Просто догодина на изборите хващаме бюлетината на ДПС и я пускаме в урната. От там нататък си гледаме кефа и не се тревожим за нищо,Доган знае как да натика цялата тая пасмина на кучето в г*за.

269

Миро

преди 11 години

До :ЗАДУНАЙСКИ РОБВместо да се правиш на много остроумен ,е по-добре да си намериш някое ,,дълбоко на Искъро,, и да спреш да ни заниваш с твойте тъпотии. Това не е форум за *** и комплексари.

268

Анонимен

преди 11 години

Инспекции,дирекции,агенции и още чиновници - който и да дойде пак ще лапат !!

267

ГЕРБ ер

преди 11 години

Правителството на ГЕРБ губи авторитет в България и навън заради спорната си политика, особено по отношение на съдебната власт. Избирателите показват признаци на разочарование от ГЕРБ.БСП е единствената надеждна опозиционна сила...

266

Анонимен

преди 11 години

Всеки един е алтернатива на нескопосаният самохвалко от снимката!