26

Анонимен

преди 11 години

Скоро ще падне първата жертва...

25

boqn4o, до Аз

преди 11 години

Пич, бях 24 часа дежурен на Нова година в Пирогов и се занимавах с такива като теб, докато ти си отброявал поредната водка с приятели, моля ти се, не ми казвай какво да правя в свободното си време и в кой форум да пиша ;)

24

Human

преди 11 години

ДО 22! Жалко е, че си лекар, предполагам! Един лекар би запомнил едно-две неща от лекциите си по етика в университета. Държавата, това са хората, народа. Каква е тази логика, "спешна помощ не е моя, молете се на държавата." Искате да качваме пациентите по етажите, ми да вземем и да оперираме тогава! Защо нямате асансьори, защото ви е мързи да разбутате някой заспал чиновник! Аз когато работя, не отивам на улицата да викам някой да ми свърше работата! Нагли малки лекарчета!

23

Анонимен

преди 11 години

Трябвало е да стреля!!! Така и така сега ще го изкарат човек на Митьо Очите, трафикант, мафиот или бъдещ терорист-психопат. Не знам дали ще му се размине поне 2-3 годинки затвор. Тея днешните копои са най-гнусните *** същества и за отчитане на дейност правят от мухата-СЛОН! Ако не е бил афектиран да се показва на място, да беше седял пред спешното на доктора като му свърши смяната да четем друга новина с заглавие: УБИХА ДОКТОР-СВИДЕТЕЛИ НЯМА! Мръсни твари са лекарите- вече няма етика!

22

Анонимен

преди 11 години

Слагам 50 лева, че "пистолетът" е бил газов

21

Priest

преди 11 години

Пациентите, които пишат тука, честни или платени, да не забравят, че Бърза помощ НЕ е собственост на лекарите, а ДЪРЖАВНА. Така че оплачете се на държавата си, теоретично можете да пишете и на депутатите, които би трябвало да ви представляват. Това е демокрация. Саморазправата с оръжие е похват, който може да се струва възможен само на пенсионирани милиционери или бивши военни, които са свикнали на социализъм, но мечтаят да са капиталисти. Да стреляш по лекар и да очакваш да те лекува е глупаво.

20

Human

преди 11 години

...слагам ръка на сърцето си и казвам.... винаги когато се е наложило да потърся лекарска помощ, винаги, винаги, винаги са ми искали по един или друг начин пари! Горко на нацията ни от такива хора, които мрънкат, че работят за без пари и т.н, а забравят основното... , че те са в служба на народа, а спасяването на човешки живот няма цена! Но, каквато ни е държавата, такива ни са и медиците.... корумпирани!

19

Аз

преди 11 години

"Докторите", които пишат във форума - моля вършете си работата, ако не можете - ставайте чистачи, и без това сте мързеливи, неуки и прости! Щом имате време да пишете тук сте ми ясни - срам за титлата "лекар", а убийци с разрешително, некадърници!

18

Анонимен

преди 11 години

Сега с тоя закон дето го гласуваха скоро........дето криминализираха насилието над лекари,тоя как ще бъде съден??

17

АЗ

преди 11 години

Разбирам човека - това в БГ не е "спешна помощ"! При инсулт - секундите са важни! Лекарите и въобще екипът трябва с цената на всичко да спасява, ако не им харесват заплатите - пътя, колко народ би бил благодарен на 1000лв. а??? И каква такава сериозна работа имат - стоварват в спешното отделение и толкоз?! А дори и това не правят - мрънкат за пари - НЕ*АСТНИЦИ - но има БОГ бо*луци в престилки - той ви го връща тъпкано на вас и на децата ви!

16

Priest

преди 11 години

Един апел към колегите от Бърза помощ: колеги, българите НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ВАШИТЕ УСИЛИЯ!!! Спрете да се занимавате с тази изключително неблагодарна работа - Бърза помощ. Нека "държавниците", които същите тези гърмящи и заплашващи си избират на всеки четири години, разберат, че не може да се кара на автопилот! ПО-ДОБРЕ ДА НЯМА БЪРЗА ПОМОЩ ИЗОБЩО!!! Нека да се въведе платена услуга - 200 - 300 лв. на повикване, колкото услугата наистина струва. Който може, да си я позволи, който не - да пуца!

15

До 12

преди 11 години

Те получават заплати за да лекуват, а не, за да го играят хамали. Тъй че помисли какво казваш, за да не се разбере колко си глупав.

14

ha ha

преди 11 години

ревете против лекарите, но скоро със свещ ще ги търсите

13

striker

преди 11 години

Трябвало е да простреля някои от екипа за 'спешна помощ', за да се разбързат малко :D

12

XXXL

преди 11 години

Нашите лекари са големи тешкариплачат за шамари!!

11

Преживял

преди 11 години

Имал съм подобно преживяване. Ходих нагоре- надолу по етажите да търся хора да смъкнем човека в линейката, но във входа само пенсионери. Лекарите са много мудни. Малки им били заплатите! Ами моята да не е огромна, ама си изпълнявам задълженията съвестно? Като не им харесва да работят нещо друго! Не че оправдавам подивелия с оръжието, но го разбирам.

10

Анонимен

преди 11 години

А като трябва да се сваля болен 10 етажа или дори да се занесе до линейката за 10 метра нито един близък не помага и нито един съсед .ПО закон единствено шофьора НОСИ и как ще стане това нещо ако е сам .Питайте Асфалт паша ,защо няма санитари в линейките и как се носи 140 кг жена 20 метра на ръце от 2 души Веднъж дори и ченгета виках за да помагат ,оказа се ,че всичките и близки са с болки в кръста имат въшки ,краста ,срамни буби и какви ли не глупости чух .Лекар дано не остане в България

9

д-р ахмедов от омурт

преди 11 години

ако бях на мястото на лекаря нямаше да викам полиция бих го извикал насаме уж да му обясня нещо после щях да го извикам двама приятели да го държат и щях да го насиля сексуално

8

Читател

преди 11 години

САМО ПИЯНА МУТРА, ИЛИ ПОЛИЦАЙ МОЖЕ ДА ПОСТЪПИ ТАКА.Всъщност няма разлика между едните и другите.

7

Анонимен

преди 11 години

Ами те лекарите като заседнат в задръстване, дори да не бързат за адрес или просто да отиват за закуски пускат сирените.Един вид злоупотребяват със служебно положение. Виждал съм ги дори спрели върху пешеходна пътека за да си купят банички.