12

до 13

преди 11 години

Пинокио, ама наистина ли Тоти , Джерард и и Лампард са несъпоставими с Меси???Наистина са несъпоставими..нито един от тях няма и една златна топка за разлика от Меси който тази година ще грабне 4-та.Баси смешния *** дето си......пия си виното и се смея с глас на такива *** като теб, докато им пиша.

11

11 до 10

преди 11 години

Гледай сега разликата - Тоти, Джерард и Лампард са лидери и в националните си отбори, като двама от тях са били и капитани. Лионел Меси колкото и да е добър не е пораснал още да е лидер на каквото и да е, за представянето му в националния е по-добре да не говорим. А това, че говориш за Малдини...личи си, че си от новоизлюпените фенчета на Барса и си на 15-16 години. Та за Малдини можеш да питаш Куман, Ицето, Ромарио... ако ги знаеш. Отделно Малдини е друга галактика футболист от всички сегашни.

10

Анонимен

преди 11 години

Сега ще ти обясня....Лампард има съвсем малко по-малко от 200 гола в първенството на Англия. Джерард и Тоти също имат ужасно много. А те са халофве, чаткаш ли? В Европа няма много нападатели да са вкарвали по толкова колкото тези тримата, и те го правят в най-силните първенства на планетата. И не се излагай с подобни сравнения с Меси. Когато бяха на 26-27 тези тримата бяха непродаваеми...Не се продаваха, а и нямаше кой да даде толкова пари. Намираш ли приликата?

9

до 7

преди 11 години

Ми с к'во Лампард и Джерард, както Тоти и Малдини се различават от дефиницията" Стойностни всеотдайни хора на един клуб и дават живота си за него"???? С какво са нещо повече от тази дефиниция???? Ти едва ли не искара Лампард като Лионел Меси. Бахта в заслепения ***!

8

Анонимен

преди 11 години

Шави, Лампард, Джерард, Гигс, Скоулс, Тоти, Малдини, Дел Пиеро, Касиляс....... легенди за клубовете си, първокласни футболисти, пример за лоялност и себеотдаване към клуба !!!

7

Великан

преди 11 години

Класа над останалите КЛАСА!!!

6

Готино

преди 11 години

Така ли бе Пинкоо Лампард и Джерард например са просто едни стойностни играчи,които се различават от другите футболисти единствено по лоялната си клубна принадлежност!? ходи направи едно кръгче в кочана да се събудиш.

5

до 2

преди 11 години

Манчо щял да има проблеми????За 20 мача и 7 точки натрупана разлика между двата отбора....нека Манчо има проблеми в оставащите 18 мача, ***!

4

Анонимен

преди 11 години

Франк Лампард е човек дал сърцето си на отбора..като Тоти за Рома, като Малдини за Милан. Но е нищо повече от стойностени лоялен играч обичащ клуба си е този. Направо го превъзнесохте...можел сам да бие отбор...на колко вино сте бе кауни?

3

до 3

преди 11 години

Може да победи олигофренските отбори от Висшата лига сам. В Европа що е като мишка тоя срещу грандовете?

2

Готино

преди 11 години

Лампард е способен да победи всеки отбор сам!!Дано остане в Челси..

1

Анонимен

преди 11 години

Франки още го може! Страшна глупост ще е да изгоним него и Тери. На този стадион се печели страшно трудно, а какво остава с обрат, а още по-малко пък Челси, които са абонати на карамелите. Не бях оптимист като Бенитес пое ***, но определено знае какво прави, върти състава и отборът набира скорост. След мача с КПр следват гостува на Стоук и мач на Моста с Арсенал. Тези два мача вземат ли се, Манчо ще има големи проблеми.