101

Анонимен

преди 11 години

Хайде *** , започвайте да плюете Цветанов и да защитавате бандитите - вашите спонсори.

100

Анонимен

преди 11 години

Камелия , вземи със себе си всички пишещи тук , които те ,,обичат"

99

Анонимен

преди 11 години

червени ***

98

Анонимен

преди 11 години

На г-н Киров, искам да кажа, че като човек съжалявам за всичко, което му се е случило и дано си е взел Житейския Урок. Преосмислете живота си! Посветете се на някакво дело и останете в историята не като един от жертивте, а като човека оставил голям отпечатък в борбата срещу нещо ...болест, бедност, изоставени деца има толкова проблеми в БГ, защото докато карате скъпа кола и живее в охолство, хиляди едва оцеляват а дори и вашите служители си броят стотинките.

97

Анонимен

преди 11 години

Кире,не говори от името на обществото ! На никой не му пука,че са те отвлекли !

96

х а с а н

преди 11 години

защо не завдоха дело в съда за платения откуп 8888

95

Ангел

преди 11 години

Като разбрах че Камелия Бончева е починала ми стана толкова тъжно че в този момент ако някои от наглите беше покрай мен щях да го изкормя с нокти.Това наистина е прецедент,такова отвличане едва ли има по света.Прецедент е също начина по който са взели парите,чрез даряване на някаква фондация.Защо разследващите тогава не са спрели изхарчването на тези пари?По всичко личи че Алексей Петров е най-големия тартор.Защо тогава го пуснаха за Коледа ???Ясно е на всички че ще направи номера на Галеви

94

1

преди 11 години

Защо наглите са отвличали все бизнесмени,които с ''честен'' труд са си изкарвали милионите,киров,бончев и др.Някой може ли да ми отговори.

93

Леко ядосан

преди 11 години

Киров,не си мисли,че като си милионер си нещо повече от един ***! И то дърт ***,сбръчкан,смачкан и миришещ на пръст! Подлага се на червени,сини,пембени ГЕРБ -ави и кви и не още !Я кажи как снаха ти стана депутат и като стана,защо поне веднъж не и чухме гласа ? Толкова ли сте кадърни? И с колко "милки" и уреди депутатското място ? Хак ви е,да ви отвличат,да ви тормозят,ако щат и да ви ***,че да знаете къде ви е мястото,че с крадени пари спокойствие и щастие не се купува !

92

пир.

преди 11 години

Колко хора умират от рак, без да са отвлечени. Умират от бедност, от липса на лекарства, от липса на грижи, от липса на внимание от тъпите журналисти.

91

Анонимен

преди 11 години

Мисля си възможно ли е човек да премине през дългите години на тоталитаризъм и псевдодемокрация и по някакви неведоми пътища да запази своето сърце чисто,а своя ум -бистър.Да наричаш Герб дясна партия е кощунство.Та неговия герб,на Герб де, бате ви Бойко, черпи сили и власт , запазвайки пъпната си връв с майчицата -закрилница на бедните и онеправданите,с обкръжението на изпълзялите от Балкана и техните отрочета,днешните олигарси.И сега ни в клин ,ни в ръкав се опитва да грабне марката СДС.

90

kaka

преди 11 години

проклятието на парите

89

анонимен

преди 11 години

това старо ***..станало богаташ с червена народна пара..какво се пени пред цяла България? той да се радва че го оставиха жив..иначе още щеше да лежи някъде в гората и нямаше и да чуят повече за него..***..явно е че не си е взел поука от случилото се

88

1

преди 11 години

e shot ima pari i vsi4ki slujbi i medi grumnaha sigorens sum 4e ima dosta i4eznali horica za organi ili prostitycia deto nikoi da je ne znae . A za toia durt vampir oshte se pishe

87

ГОЦЕ ТРИПЕРА

преди 11 години

я некво бизнесменче чака да му пратя едни сиришнишки попчета със СУРВАЧКИ!! споко момче от наща партия никой не е останал невнесъл свойте спестявания -идват момчета и почват със сурвачките.....

86

Агент Гоце

преди 11 години

Съветник на президента, бивши барети, силови изпълнители на депутати и политици. Тези са имали такива връзки, по високите етажи на власта, МВР и тайните служби, че са били недосегаеми. Другарите от тройната коалиция сега да кажат ако бяха още на власт, дали щеше да има присъди или още Наглите щяха да си отвличат по поръчка неудобни бизнесмени или такива които не внасят в партийната каса.Само мутра може да пребори мутра. СеГейчо да ходи по пенсионерски сбирки да обещава високи пенсии.

85

Несъгласен с 86 - 98

преди 11 години

Въпреки че не намирам иронията ти за удачна, ще ти отговоря. " Предметът на дейност " е сменян през десетилетията много пъти. Когато нещо не върви се оставя и се започва друго. Наскоро затвориха фабрика за фаянсови плочки. Каза,че разходите са много по-големи от приходите и не очаква промяна в близките 10 години. Имат и магазини,ресторанти и малки цехове за производство на хранителни продукти в различни градове.

84

da

преди 11 години

iимайте малко срам господине.....ако не можете пред хората-поне пред бога

83

vesko5000

преди 11 години

Много станаха бизнесмените тука с коментари :) България ще я има с вас и без вас никой не е занесъл парите си на оня свят :)

82

ИДЕЯ

преди 11 години

КОЙТО СЕ ОПЛАКВА ,ЧЕ МУ Е МАЛКА ЗАПЛАТАТА ,ДА ЗАПОЧНЕ СВОЙ ЧАСТЕН БИЗНЕС ! НАПР. АКО СТЕ ШИВАЧКА КУПЕТЕ СИ ЕДНА МАШИНА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ШИЕТЕ ПРАШКИ И ГИ ПРОДАВАЙТЕ НА ПАЗАРА .КАТО ЗАБОГАТЕЕТЕ МАЛКО ,КУПЕТЕ ОЩЕ 2 МАШИНИ И НАЗНАЧЕТЕ ОЩЕ 2 ШИВАЧКИ И ИМ ПЛАЩАЙТЕ ПО 2000 - 3000 ЛВ. ЗАПЛАТА ,НАЛИ СТЕ ПРЕПАТИЛИ ОТ АЛЧНИ РАБОТОДАТЕЛИ ,ПОКАЖЕТЕ ,ЧЕ ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ПОВЕЧЕ ПОНЕЖЕ СТЕ БИЛИ В ПОЛОЖЕНИЕТО НА ВЕЧНО ЛЪГАН РАБОТНИК