35

ураа

преди 11 години

И аз идвам на помощ - да го затворим пътя и да го отворим през май.В Банско - като нявсякъде в България - мутрите купуват кметовете и се възползват от простотията и беднотията на хората.

34

до 35

преди 11 години

дивак си ти ... живееш в каменната ера. ама даваш европа за пример.

33

Българин

преди 11 години

До БанскалияАха. Демек - както на морето хотелите са във водата, дай ся да направим писти направо от хотелите. ДИВАК.

32

Банскалия

преди 11 години

плюс това застрояването е в кв. Глазне от другата страна на реката и около лифта, което не е презастрояване, а нормален процес на развитие!

31

nik

преди 11 години

4udqt se ve4e za kakvo da protestirat !

30

GOMOR

преди 11 години

Е.ати селяните, на кой ще попречат като затворят пътя? На туристите, които отиват да си похарчат парите там!?!? Че да затворят цялото Банско, дремеми на шнорхела.Това, че са строили като луди означава ли, че държавата трябва да клекне и да разсипят и без това малко останалата чиста прирада?

29

Банскалия

преди 11 години

айде стига с това, че било презастроено Банско- пълни глупости. Застроено е долу в града, където ни бяха полетата и си продадохме земята, но сега с тези пари имам магазин, горе където са пистите няма нито един хотел. А опашките долу на кабинката в разгара на сезона са чудовищни, чак срам ме хваща от гостите, не коментирайте празни приказки без да сте наясно, отстрани е най-лесно знам!

28

ОТВОРКО

преди 11 години

САМО ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ СЪСТОЯНИЕТО НА БАНСКО - ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ НЕ Е ЗАРАДИ ГЕРБ. ГЕРБ ЗАВАРИ ТАЗИ *** ТАМ. БЛАГОДАРЕТЕ НА ЦАР И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ. ПО ТОВА ВРЕМЕ СЕ ПРОЕКТИРА И РЕАЛИЗИРА ТОВА КОЕТО Е БАНСКО. ГЕРБ НЯМА НИЩО ОБЩО.

27

Гошо Тъпото

преди 11 години

Банскалии вместо да...протестират,да повишат качеството на услугите в хотелчетата. Управителките да са...вчесани,готвачите да не...запържват боба с мас,а чаят да не е...мазен.

26

Анонимен

преди 11 години

До 25-тиЯ пак? ГЕРБ успяли да обуздаят какво? Че тъкмо този кмет е гербер, а строителството намаля, защото изчезна търсенето. Герберите нищо не са обуздавали. Напротив - в парламента техен беше наглият опит да узаконят строителството в горския фонд. Ако не бяха протестите, щяха да си прокарат промяната в закона. Та май ти си платеният тук да повтаряш лъжи. ;)

25

Анонимен

преди 11 години

Че като знаят че заради Юнеско, Натура 2000 или други подобни не могат да се строят или ремонтират лифтове и влекове - защо правят хотели да прилъгват туристи? И защо държавата да им го прави? Сега държавата лоша че им правела реклами на зимните курорти.... сигурно за да е още по лоша и ДДС за туризма е 9%, а не 20.....

24

печалбарите

преди 11 години

Ако от небето вместо сняг завялят долари ,пак няма да са доволни !!

23

до 11

преди 11 години

на теб пък в случая какво ти е виновен герб? все пак се опитаха и успяха донякъде да обуздаят безумното строителство,заменките......разбирам ,че ти плащат да плюеш,но поне малко от малко следи темата....

22

кво

преди 11 години

Нещо не ми е ясно за какво протестират. Държавата да им построи втори лифт ли? Да им даде разрешение за строеж ли? Има си законови разпоредби, да си ги следват.

21

Анонимен

преди 11 години

да направят закона така,като се изсече една просека гора за лифт или писта,собствениците на лифта или пистата да преведат на горското сума за залесяване на тройно по голяма площ еквивалентна гора.Така Цеко няма да плаща луди пари на *** да затварят пътя,и туристите няма да ходят в Австрия да правят фрицовете богати,и Станишко няма да вземе едни пари от там !

20

турист

преди 11 години

Идете да видите в Слънчев Бряг - В ЦЕЛИЯ КОМПЛЕКС ЕДНО КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ НЯМА. Новите "хотелиери" нямат пари, въпреки, че ДДС единствено за туризма е 9%!!Ама за хотели - пари извадиха.

19

ГЛУПОСТ!!!

преди 11 години

На Цеко Минев проститутките...Продадоха се за жълти стотинки и окепазиха Пирин..., ами да го изсекат и на пролет водата да ги издави...

18

тцЪ

преди 11 години

Абе на тия говедца не им ли светна, че само с хотели и лифтове не става работата. Не оставяйте ски туризмът да ви е основно препитание, бе ***! Като мине сезонът какво ще правите бе? Гората ли ще изсичате? Ама после като реката отново ви завлече къщите, да няма рев.

17

Анонимен

преди 11 години

Предлагам в България да се построят още 10 стари руски атомни централи и родината ми да стане европейско депо за ядренни отпадъци.Така тока ще стане безпари,ние богати и ще ходим между химиотерапиите да караме ски в Австрия и Щвейцария.Да здряасвует БКП ,КПСС,КГБ и товарища *** ! Оловен ковчег за всеки българин !УРААААААА.................

16

Анонимен

преди 11 години

Цеко лакомее, зинал е като ламя.