55

68 монка и шопчета

преди 11 години

В държава кадето топлофикацията не един град е по важна от хляба на три области бъдеще НЯМА.Каквото искате си дрънкаите ,но нито икономически нито поради каквато и да е друга причина тоя град заслужава да е столица ,дори хората са по скоро *** и мързел без гражданско самосъзнание.

54

Анонимен

преди 11 години

Колко добре си беше по време на тройната коалиция, когато нищо не се правеше и никой не се оплаваше защо не се правят нещата при него!

53

Анонимен

преди 11 години

До Татко, в момента идват около 50 нови вагона за БДЖ от Турция! Освен това се обновяват и основните жп линии, така че да позволяват скорост до 200 километра в час!

52

Анонимен

преди 11 години

В София и околностите живеят 30% от населението на България и още 30% от населението е редовен гост на София! Така погледнато всичко което се прави за София се прави и за България!

51

Анонимен

преди 11 години

България в бъдещето - СОФИЯ И НАОКОЛО ПУСТОШ.Благодарм ти Бойко, че ни принуди да напуснем домовете си да станем софиянци.

50

Анонимен

преди 11 години

Хубавото за България ще започне когато Варна от 800000 стане 1-2 милиона и се заформи двуполюсен модел.В момента всичките благини и капитали обслужват градА ,такова супер-централизиране е смъртоносно негативно не сме в епохата на градовете държави и робовладелците.Не вярвам Боко да санува нов град и да се роди Бокостинопол ,но фактите са грозни от 10 милиярда изкарани 9 потъват в София.

49

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО ПРЕМИЕР ЛИ Е ИЛИ КМЕТ НА СОФИЯ???

48

Анонимен

преди 11 години

До Анонименна половина си прав, колега! прибери си родата, чинки, чанки, учинайки, калековци, сваковци ...... и т.н. от София Да си станем пак град около милион и да ни е мирна главата. Тая сутрин, идвайки с метрото на работа, 14 пъти чух звучното "въй" и едно директно: "За гарата шЪ слАзятели ва?"А София сега е прекрасна - тихо, спокойно и ги няма автомобилите ТХ, Н, Е, А, У, ВН, Сн, СЗ........

47

Симеон

преди 11 години

Спрете с тая злоба към София! Магистрала Тракия не е еднопосочна, а метрото е градски транспорт на града. Строителите на метрото са предимно от провинцията, така че част от парите за метрото не остават в София, да не говорим за строежа на магистралата.

46

отдалеко

преди 11 години

Няма какво да пищят софиянци. Щом моите пари и парите на цяла България отиват за благоустрояването само на София, аз имам пълното право да дойда да живея там, и мьекам и да кекам колкото си искам.Щом Бойко е решил да ни прави всички софиянци и емигранти, остава само да решим на къде да поемем.

45

Татко

преди 11 години

Ами влаковете на БДЖ - няма ли да ги подмените бе *** куха!?

44

Анонимен

преди 11 години

Прокопайте им на тия и един канал до морето да го гледат от балконите си в люлин, че да мирясат.

43

Анонимен

преди 11 години

Общо взето както е тръгнало всичко в тая държава да се върти около един град и капризте на жителите му скоро нищо чудно да се заформят сепаратиски мисли.Аз да попитам това метро и магистралата на шопо до морето ,не струваха ли колкото всичко за 1-2 отрасала в останалата част от България???

42

до 58

преди 11 години

Смехотворно ....София може да се прави на интересна само пред Полски Тръмбеш и Карнобат. Пред другите столици сте клоака. И Белград и Букурещ са по-добри за живеене,

41

Анонимен

преди 11 години

Тъй като единствено доволните софиянци ще гласуват за Бойко, следващия мандат със сигурност ще стане пак кмет на София.

40

Анонимен

преди 11 години

Да не забравяме ,че имаше конкурс,където Варна Плевен ,Бургас и Пловдив спечелиха финансиране от ЕК за да подменят градските автобуси.......

39

Анонимен

преди 11 години

ABE SHOPITE NE SA BULGARI I TOVA E PRODAVAT DAZHE I MAIKA SI

38

christian.kazandjiev

преди 11 години

Всико дурго сменяйте, но не и "Икарусите".. Моля ви, какво ще правим без тях :(((

37

Анонимен

преди 11 години

Само София е хубав европейски град в България.За съжаление се напълни с мякащи прости провинциалисти,,които го съсипват

36

Анонимен

преди 11 години

Има една статия публикувана в Капитал :Десет хубави неща, които (все пак) успяхме да открием в София ,ако отворите сайта ше видите,има снимки.....Сега това...Също и блоковете се сенират....малко по малко става европейски град..........Да не забравим ,че има проекти за изцяло реконструиране на граф Игнатив,плюс реконструирането на целия район от НДК -Евлоги и Христо Георгиеви -Софийския университет чак до парламента.....това ще е до 2020...