57

Radiacionen tip

преди 11 години

"Почти три години лъв живя, хванат в капан. През това време бил хранен от другите лъвове от прайда, които му носели част от плячката. В критично състояние звярът накрая е спасен от горски пазачи в Национален парк Макуми в Танзания." И ние сме в същото положение- ако искате- гласувайте ЗА референдума, ако не- чакайте си горския пазач! Само, дето, нашият прайд ще те умори далееееч преди евентуално да вземе да мене някой пазач! Те за това е референдума, аланкоолу.

56

Анонимен

преди 11 години

До 80: Ти руснак ли си !?

55

Леонсио

преди 11 години

Прочетете какви са плюсовете за Белене и тогава си хабете клавиатурите!

54

martin.stoyanov.376

преди 11 години

Не можем да разчитаме само на АЕЦ "Козлодуй", той просто ще работи до 2021 г. А после от къде ще си набавяме ток? Ще го купуваме на двойно-тройно по-високи цени?

53

Radiacionen tip

преди 11 години

Баща ми е на 77 години. Щом чу за референдум и гласуване, първата му реакция беше- да, бе, ще им гласувам! Ама, като попрочете малко и се поинтересува повече- я, сега го питаите ще гласува ли или не!!! На 77 г. е човека! Тук, като гледам- на половина по млади и "образовани" ръсят глупост след глупост! И не се водете политически, а разумно. Защото, дори че червените го искат- няма значение. Важното е да положително за всични нас. А, Белене, е!

52

martin.stoyanov.376

преди 11 години

Колкото повече време се отлага строежа на втора атомна централа, толкова повече губим. Определено имаме изгода, а и възможността да продаваме повече ток би повлияло благоприятно за икономиката ни.

51

Истината

преди 11 години

Истината е, че ресурсите се изчерпват. Петролът по принцип е доста по-евтин, отколкото го продават, но свършва. АЕЦ също произвеждат значително по-евтин ток, отколкото ни го продават и това е свързано с изкуствено поддържания недостиг на ток. България изпусна много благоприятното време, когато можеше да построи АЕЦ Белене и да имаме много по-евтин ток дълги години. Сега все още не е късно, но не е същото. Другите източници на ток все още не могат да изместят една АЕЦ, а и те си имат недостатъци

50

Леонсио

преди 11 години

Ще има излишен ток, ако има АЕЦ, умнико! Мобифона е еквивалент на твоите фотоволтоции!!!

49

Анонимен

преди 11 години

Истината е,че задържат умишлено високи цените на панелите за слънчева енергия.Пак са в инвеститори свързани с другата енергетика не само АЕЦ,а и петрол и газ.Първо върху тях сега искат да сложат ръка,затова правят''пролет'' в арабските страни.Както когато имаше вече GSM технология тук ни набутаха мобифоните.Беше скъпо един ''Бенефон'' струваше 3000 марки.Сега и *** с каруците имат GSM.Koгато паднат цените на фотоволтаиците никой няма да мисли за АЕЦ,дори ще има излишен ток,но има време.

48

Петър Георгиев

преди 11 години

Ако питате мен Референдум Трябва да има за изграйдането на Мисюлмански учебен център.И импиичмант този женствен тип ,които се води Държавен глава. ако 80% от едно население е друго религиозно и чуждо говорящо те имат право да искат автономия и това е така,и ако продължаваме да игнорираме ставащото в България и се се правим на големи разбератели и игнорираме реалноста.. Не ни чака нищо добро! Хубав ден желая на всички. съседката ме вика ,трябва да вървя убожавам негърките мммм

47

Петър Георгиев

преди 11 години

До 67.. Най вероятно ще е така. Аз просто искам да споделя това което съм чул и разбрал от нашите Националисти,че енергиен источник трябва да има. но друг е въпроса ,че тук има сблъсък между червените и западняците които вече 10 години дарпат кокала. Защо никой не е повдигнал въпроса че България все пак е суверенна държава има квалифицирани кадри и спокоино мойе да бъде Българска 100% . да ти и Русията и Америката..

46

Анонимен

преди 11 години

5-ти блок на АЕЦ Козлодуй трябва да се затвори до 2017 година.6-ти блок на АЕЦ Козлодуй трябва да се затвори до 2019 година.И какво правим след това? Внасяме ток от новата турска АЕЦ до нашата граница ли?

45

Петър Георгиев

преди 11 години

ДО 54Това което копи/пеиснал са думите на един истински националист казва се Волен Сидеров ,които аз напално подкрепчм защтото тука говорим за националните интереси. Това не са червени фрази. Ти като си толкова проницателен и мъдар кам каква идиология си се наочил. Така като те гледам си от тези слепи папагали дето само повтарят : ти си червен ,ти си син, ти си турчин .. и ала бала. промит мозак

44

Пешо

преди 11 години

Пак ще пада голямо надлъгване,а ние ще ядем хурката ! Партиите ще лъжат и мажат изхождайки от личните си амбиции за власт и най-вече кинти,много кинти,които ще приберат от целия проект! Ясно е , като бял ден чу АЕЦ ще има,останалото е лъжа! Хората отново ще гласуват през призмата на политическите си предпочитания !

43

Анонимен

преди 11 години

Всичко е нагласено ,какъв референдум ви гони?Правят го за да демонстрират пред Европа,че уж ни питат.Големите държави ги решават тези работи,а не малките.Освен това си има там Г20 и където решат ще има АЕЦ или каквото решат.Споровете за енергия в света се решават само и единствено с война!ФАКТ!

42

Radiacionen_tip

преди 11 години

Белене, а за развитието на ядрената енергетика в България по принцип. Иванов уточни, че той лично ще гласува за на референдума. ГЕРБ неколкократно увериха, че референдумът все пак е за бъдещето на проекта Белене. Днес обаче Иванов застана на съвсем различна позиция. Сините пък, какво да ги коментираме- те отдавна са с пълен памперс и продължават да го тъпчат! Ясно е коя е смислена и обоснована позиция!

41

Анонимен

преди 11 години

Аз не мисля, че това е въпрос за референдум. Баба ти Мара от Долнонанагорнище какво ти разбира от АЕЦ и Енергийна политика?! Референдума е политическа игра и начин за лобиране на ***, защото много пари са им плащани, за да има АЕЦ Белене.

40

дядо Боцко

преди 11 години

Много ми е интересно защо парите за този референдум ,който от сега се знае ,че няма да мине трябва да са от бюджета . Защо не ги плати този който иска неговото провеждане -БСП. А тези 20 мл. можеха да бъдат дадени на пенсионерите за Коледа...

39

Петър Георгиев

преди 11 години

До 57 Червените *** не ме интересуват. аз съм Националист. Исма ми се да има правда. Независимо кои ще стори искам България да и собственик на централата а не на Руснаци или Американци. 10 години вече,ще строим,няма да строим. БСП искат руснаци,ГЕРБ натискат за американци. ми то ние с собствени усилия щяхме да си я направим до сега. имаме си достатачно специалисти. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

38

bolka

преди 11 години

Този референдум ще бъде една проформа на вече взето решение, само дето ще се похарчат излишно вложени пари уж за избор на народа.